Dodaj do ulubionych

Tym razem: Drogie Łodzianki!

IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 07.05.02, 23:35
Podpowiedzcie gdzie można kupić w Łodzi:

- kosmetyki SVR, tak polecane przez Basię
- balsam do ciała St.Ives z kwasami; butla z pompką

Potrzebna jest mi też dobra kosmetyczka, która nie oszpeci, a doradzi i która
wie co robi:) Salony typu Guerlain odpadają; powód wiadomy. Choć nie wiem nawet
czy w Łodzi są takie ekskluzywne salony kosmetyczne ?

Niezmiennie pozdrawiam,s.
Obserwuj wątek
    • Gość: kittie Re: Tym razem: Drogie Łodzianki! IP: *.toya.net.pl / 10.0.201.* 08.05.02, 00:11
      SVR powinny byc w aptece rog Piotrkoskiej i zamenhoffa, lub na Wigury.
      St Ives widzialam w rossmanie na Piotrkowskiej miedzi Wigury a Pilsudskiego i
      vis a vis Hortexu. Poza tym 10-12 w hali expo bis sa targi zdrowia i urody. pt.
      od 10:30 do 18, sob 10:00 - 18:00, nd 10:00 - 17:00. Moze tam cos znajdziesz.
    • Gość: Mała Re: Tym razem: Drogie Łodzianki! IP: *.bremultibank.com.pl 08.05.02, 09:20
      Wydaje mi się, że kosmetyki SVR można otrzymać w Aptece Juventus. Na wszelki
      wypadek podaję Ci telefon Abyś nie jechała na próżno 636 29 92 lub 636 12 20.
      Apteka znajduje się tuż przy wyjściu z I piętra ze starego Centralu w kierunku
      byłego Juventusu. Ma dość niskie ceny (np. kosmetyki Vichy są nieco tańsze niż
      w innych aptekach)i bezpłatny dowóz leków - to tak przy okazji może się kiedyś
      przydać.
      Z kosmetyczek mogę Ci polecić salon kosmetyczny przy ul. Pitrkowskiej 88
      (właścicielka Pani magda) tel.6 30 00 90. Nie jest to salon super ekskluzywny
      ale wszystkie znajome, którym go polecałam były bardzo zadowolone z obsługi i
      efektów. Właścicielka jest w wieku ok. 40 lat, energiczna i sympatycznie
      gadatliwa. Mogę ręczyć za to, że krzywdy Ci napewno nie zrobi ale czy będziesz
      do końca usatysfakcjonowana to już nie wiem. Radzę koniecznie przed pójściem
      umówić się wcześniej, bo ruch jest u Niej stale duży. Pozdr Mała
      • Gość: silie Re: Tym razem: Drogie Łodzianki! IP: *.jmk.lodz.pl 08.05.02, 11:10
        Bardzo Wam dziekuję.
        Mała, o polecanej przez Ciebie kosmetyczce już coś gdzieś słyszałam, także
        chyba bez obaw sie wybiorę:)))
        pzdr serdeczne, s.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka