Dodaj do ulubionych

MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa

IP: *.chello.pl 30.11.04, 10:48
W temacie wpisujmy nazwę w treści całą resztę. Uważam że należy dawać zarobić
tym aptekom i drogeriom które o nas dbają!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sk Re: MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa IP: 195.136.30.* 30.11.04, 11:42
      apteka na świętokrzyskiej, zawsze i bez proszenia dostawałam jakieś próbki.
      Ostatnio do kremu Effaclar (?) [nawilżająco-matujący]próbki podkładu (LRP).
      • Gość: Aga Re: MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa IP: *.chello.pl 30.11.04, 11:48
        która to apteka?
        • Gość: sk Re: MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa IP: 195.136.30.* 30.11.04, 12:46
          o ile dobrze pamietam, to na świętokrzyskiej jest chyba tylko ta jedna apteka.
          Idąc od marszałkowskiej naprzeciwko poczty głównej, zaraz obok jest sklep
          triumph'a.
          pozdr!!!!
          • Gość: justy Re: MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 30.11.04, 16:35
            są co najmniej dwie: na przeciwko poczty głownej oraz na świetokrzyskiej 32 róg
            Bagno (też są próbki bez proszenia)
    • Gość: Aniaa_23 Re: MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa IP: 217.153.187.* 30.11.04, 12:39
      Apteka w Jankach, k.IKEI. Prezy zakupie kropli do oczu (ok 7zł) dostalam bez
      proszenia 2 próbki LP Effaclar (krem+ żel)
      • Gość: Aniaa_23 Re: MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa IP: 217.153.187.* 30.11.04, 12:40
        jeszcze Sefora w GM
        • Gość: rapsodia Re: MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa IP: *.chello.pl 30.11.04, 13:01
          Perfumeria Douglas w Wola Parku. Kupowałam tam krem EL za 160zł. Pani bez
          proszenia sama szybciutko włożyła 2 próbki do firmowej torebki: m.in. próbkę
          kremu Shiseido wartego ok. 450zł i mleczka do demakijażu Lancastera. W Sephorze
          przy takich zakupach nic bym nie dostała, no może malutką próbeczkę perfum.
          Tutaj zostałm miło zaskoczona, na pewno nie będzie to mój ostatni zakup w tym
          sklepie.
    • ashanti5 Super Pharm w Arkadii 30.11.04, 13:04
      Wydałam 13 zł (kupiłam tylko antyperspirant i chusteczki higieniczne) a dostałm
      trzy próbki róznych kremów.
      • ruda_80 Re: Super Pharm w Arkadii 30.11.04, 13:07
        A ja tam kupiłam krem za 40 zł i nie dostałam nic
        • Gość: rapsodia Re: Super Pharm w Arkadii IP: *.chello.pl 30.11.04, 13:09
          Potwierdzam, przy zakupie na kwotę 30zł (może zbyt niska?) nie dostałm tam
          żadnych próbek.
          • kragmel Re: Super Pharm w Arkadii 30.11.04, 14:43
            w superpharmie nici z próbek. widocznie nie wyglądam na przyszłościowego
            klienta.
            za to w arkadyjskiej Sephorze mnie hojnie obdarowano ;)
            • Gość: sk Re: Super Pharm w Arkadii IP: 195.136.30.* 30.11.04, 15:21
              a mnie niestety nie, (zakupy za ponad 300 zł) a kiedy sie delikatnie
              upomniałam, to pani stwierdziła, że "niestety, nic nie mają"

pozdr! : ))
              • Gość: zuza Re: Sephora w Arkadii IP: *.chello.pl 30.11.04, 15:37
                Gość portalu: sk napisał(a):

> a mnie niestety nie, (zakupy za ponad 300 zł) a kiedy sie delikatnie
                > upomniałam, to pani stwierdziła, że "niestety, nic nie mają"
                >
                > pozdr! : ))

Widocznie niestety zależy na kogo się trafi w tej Sephorze. Polecam Ci wpis w
                topicu o miejscach nieprzyjaznych próbkom. Zobaczymy ile jeszcze osób miało
                takie doświadczenia. Wtedy łatwiej będzie nam wszystkim wyciągnąć z tego
                wnioski.
                • Gość: sk Re: Sephora w Arkadii IP: 195.136.30.* 30.11.04, 15:44
                  Jeżeli chodzi o Sephorę w Arkadii (i inne) to właściwie nigdy nie miałam
                  problemów właśnie z dobraniem i przygotowaniem próbki kremu czy podkładu, nawet
                  jeżeli nie robiłam tam zakupów. Wydaje mi się jednak, że przygotowywanie próbek
                  i testerów przed zakupem, a dawanie ich przy zakupie to troszkę inna sprawa.
    • Gość: zuza Sephora w Arkadii IP: *.chello.pl 30.11.04, 15:29
      Robiłam zakupy za ok. 200zł. Obsługiwała mnie przesympatyczna Pani
      konsultantka, która pomogła w dobraniu odpowiedniego produktu i na moją prośbę
      przygotowała 2 próbki, bo niestety firmowych oryginałów nie było. Ponadto w
      kasie dostałam jeszcze jedną próbkę perfum. Mały zgrzyt miał tylko miejsce,
      kiedy grzecznie spytałam, czy mogę otrzymać nowy katalog świąteczny Sephory.
      Pani w kasie odmówiła tłumacząc coś, że jest on dodawany do prezentów???? Ja
      swojego nie prosiłam o zapakowanie na prezent... Mimo tego drobiazgu i tak
      polecam ten sklep, bo jest dość duży wybór produktów różnych marek i nie czuje
      się jak w niektórych Sephorach natarczywego wzroku ochroniarzy:)
    • ami670 Apteka na Wileńskim 30.11.04, 16:09
      Bez problemu bardzo uprzejma Pani odlała mi trochę podkładu LRP. Jeszcze pytała
      czy nie za mało. Nie wiem jak z próbkami do zakupów, bo nic tam nie kupowałam.
    • ami670 Estee Lauder w GM 30.11.04, 16:11
      Spytałam o Double Wear, a Pani sama zaoferowała mi, że zrobi tester i jeszcze
      pomogła odcień dobrać. A nie przelała pierwszy z brzegu. Próbki starczyło mi na
      4 razy.
      • kragmel Re: Estee Lauder w GM 30.11.04, 19:21
        tak, tak! świetne stoisko. obsługa miła i świetnie dobrali mi kolor podkładu.
        wyszłam obładowana wypchaną prezentową kosmetyczką (GWP) i próbkami kosmetyków
        odpowiednich dla mnie, na dodatek w takiej ilości, żebym się zdążyła do tych
        specyfików przekonać i przywiązać ;)
    • ami670 OLAY w GM (nie stoisko w GC, tylko osobny butik) 30.11.04, 19:33
      Po badaniu cery wyszłyśmy z Mamą tak obładowane próbkami, że Mamie na ponad
      miesiąc starczyło (przy codziennym używaniu). Dodam, że nic nie musiałyśmy
      kupować, żeby te próbki dostać.
      • Gość: zuza Re: OLAY w GM (nie stoisko w GC, tylko osobny but IP: *.chello.pl 30.11.04, 19:40
        A sprawdziłyście daty ważności tych próbek, bo ja albo nie dostawałam tam
        żadnych próbek mimo zakupów powyżej 100zł albo jak już dostałam to
        przeterminowane. Również na tym forum już ktoś pisał, że dostał tam mnóstwo
        próbek, ale przeterminowanych:-((((.
        • Gość: zuza Re: OLAY w GM (nie stoisko w GC, tylko osobny but IP: *.chello.pl 30.11.04, 19:45
          Ale żeby nie być gołosłowną:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=17603935&v=2&s=0
          • ami670 Re: OLAY w GM (nie stoisko w GC, tylko osobny but 30.11.04, 20:56
            O kurcze, w życiu bym na to nie wpadła. Sprawdziłam: data ważności do
            października 2004. Dostałam je jakoś pod koniec października. Świństwo.
            Inna sprawa, że konsystencja i wszystko inne było w porządku. No ale nie
            powinni tak robić.
    • konwalia33 Re: MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa 30.11.04, 19:52
      Zuza nie jestes gołosłowna, ja też tam byłam niedawno i obdarowano mnie
      próbkami, których termin ważności skończył się w październiku. Wszystkie poszły
      do kosza, przecież nie położę sobie czegoś takiego na twarz.
    • voluptas Warszawa, Sephora w REDUCIE 30.11.04, 22:41
      Kupowałam żel pod prysznic "Aquolina" za jedyne 40 PLN. Dostałam dwie próbki
      kosmetyków z tej firmy, próbkę perfum dla mojego mężczyzny, plus drugą nalewaną ;)
      • Gość: nadja Marionnaud w GM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.04, 00:07
        Chyba nie zdarzyło mi się tam, żeby przy zakupie nie dostać próbek.Teraz wzorem
        sephory zakładają na życzenie kartę klienta, na którą zbiera się punkty.
      • kalooo Re: Warszawa, Sephora w REDUCIE 04.12.04, 12:48
        to dokładnie ten żel do którego koleżanka NIE dostała zadnej,ale to po prostu
        żadnej próbki w sephorze na marszałkowskiej...A jak widać próbki fluidów dają
        juz nieco chetniej.Dziwne.IMHO jak kogos stać na żel do mycia za 48zł to
        szybciej wróci po wyprób(ko)wany produkt niż ktos tylko dębiący próbki.(to nie
        do aniaa_23,jakby co-żeby nie było;)
    • Gość: Aniaa_23 Sefora Marszałkowska IP: 217.153.187.* 02.12.04, 11:38
      Bez problemu dostałam 3 duuze próbki podkładów(Dior, EL, HR), jak tak dalej
      pójdzie to nie będę musiała kupować tej zimy fluidu
    • Gość: a Re: MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa IP: *.chello.pl 04.12.04, 11:44
      uup
      • Gość: b Re: MIEJSCA PRÓBKO PRZYJAZNE- Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:08
        up
    • bibulina Bielany-Kochanowskiego/Rudnickiego koło Telepizzy 15.04.05, 13:18
      W tym samym budynku co telepizza jest teraz nowa apteka, poszłam kupić sobie
      witaminki, kupiłam za 10 zł, przy okazji zapytałam tylko o krem Iwostin z
      filtrem 20, a Pani powiedziała, że teraz nie ma ale może mieć na jutro jeśli
      chcę. Chciałam i dostałam: dwie próbki szamponu Ducray, dwie próbki Dermedik
      żelu do twarzy, jedną próbkę kremu Dermedic, trzy próbki kremów Vichy i jedną
      próbkę -nie pamietam nazwy- kremu z filtrem 40.
      Na drugi dzień poszłam po zamowiony krem Iwostinu, krem był, kosztował tylko
      28zl (a wcześniej patrzyłam w Wola Parku - 35zł). Kupiłam krem i dostałam znowu
      dwie próbki szamponu dla męża.
      Bardzo fajna apteka- polecam i ceny teą niższe niż np. w aptece w Carefurze czy
      Wola Parku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka