Dodaj do ulubionych

twarz idealnie czysta?

IP: *.aster.pl 02.12.04, 21:14
jaki jest wasz ulubiony preparat do mycia twarzy.

ja ostatnio używałam Garnier-żel odswieżająco-nawilżający z żywa wodą z
owocow-wrażenia dośc przyjemne szczególnie dzieki świeżemu zapachowi i
lekkiej piance.
Obserwuj wątek
    • Gość: Elanor Re: twarz idealnie czysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:59
      Też używam tego żelu, ale strasznie ściąga mi skórę. Jest tłusta, a i tak bardzo mi ją wysuszył. Już nie wiem czego spróbować.
      • Gość: magia Re: twarz idealnie czysta? IP: *.aster.pl 02.12.04, 22:06
        jesteś pewna,że to własnie ten żel wysuszył ci skore,moze to raczej reakcja na
        wodę,centralne ogrzewanie ja mam cerę mieszaną i śladu wysuszenia., ale moze
        wszystko przede mną.
        • Gość: Elanor Re: twarz idealnie czysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:18
          Używam tego żelu w dwóch miastach i rzeczywiście w jednym uczucie wysuszenia jest silniejsze. Jednak zawsze występuje.
          • armyofme Re: twarz idealnie czysta? 03.12.04, 00:43
            Ja używam Loreal Pure Zone- żel głęboko oczyszczający. Efekt jest bardzo fajny.
            Piękny zapach, skóra czysto wygląda, jest gładka i z dnia na dzień widać lepszy
            efekt. POLECAM
            cena ok. 20 zł
    • Gość: Vera Re: twarz idealnie czysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:07
      Też nie mam zbyt dobrego zdania o tych żelach z Garnier, mam ten niebieski
      oczyszczający i nie dość, że pachnie ogórkiem czyli niezbyt to dodaktowo nie
      zauważyłam ani dobrego efektu oczyszczenia a wręcz przeciwnie.
      Ze swojej strony polecam żel pieniący z Neutrogeny do którego zawsze powracam
      po mniej lub bardziej udanych próbach eksperymentowania.
      pozdrawiam
      Vera
    • monika265 Re: twarz idealnie czysta? 05.12.04, 22:05
      ja używam bezzapachowego ( i dlattego jest super) żelu AA w różowej tubie, jest
      rewlacyjny, kosztuje ok 15 zł ( spróbujcie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka