Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST CITY LIPS???

IP: *.chello.pl 05.12.04, 09:50
kochane ostatnio był długi watek o błyszczyku sephory powiększającym usta, o
którym niektórzy słyszeli ale nikt go nie widział, w końcu wyszło szydło z
worka i okazało się że yten błyszczyk to "city lips" który wg katalogu który
dostałam powinien być w sephorach no na pewno od początku grudnia, a z tego
co wiem to nawet wcześniej, tymczasem chodzę pytam NIGDZIE NIE MA... panie
wiedzą o cochodzi, miały przyjść z dostawą kosmetyków z ameryki i nie
przyszły... no i nie wiadomo kiedy przyjdą... a może gdzieś już są??? aha, no
mnie interesuje "gdzieś" w Krakowie;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Estella Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:52
      Tez szukalam tego teoretycznego cuda :) ale w Łodzi. I dowiedzialam sie tylko
      tyle, ze nie ma ich jeszcze nawet we Francji i w ogole sa jakies opoznienia i
      niewiadomo kiedy beda. Ale mam nadzieje, ze niedlugo beda dostepne, bo bardzo
      chetnie nabylabym taki droga kupna :)
      Pozdrawiam
      • akin2 Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? 05.12.04, 14:10
        no tak, czyli ja podejrzewam że nie ma ich jeszcze w całej Polsce...a juz
        marzyłam o tych ustach po kuracji błyszczykiem na sylwestra;)
        • Gość: ania Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? IP: 157.25.152.* 05.12.04, 14:50
          Tyle że ten błyszczyk ma kosztować, bagatela, 95 złotych. :-/
          • Gość: ali Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? IP: *.chello.pl 05.12.04, 16:17
            to prawda że cena jest taka no niezbyt bo moje ukochane juice tubes mniej
            kosztują, ale tak sobie myślę że jeszcze nigdy nie udało mi się "skończyć"
            żadnego błyszczyka więc sądzę że przynajmniejw moim wypadku to na pewno
            wielomięsięczna inwestycja;) jeszcz tylko chciałabym wiedzieć ile tam tego jest
            za tą cene
            • Gość: madzi1 Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 17:05
              to jest juz czy nie?? nie bylam ostatnio w sephora wiec pytam, czy cos sie moze
              zmienilo od ostatniego wpisu tutaj? moze juz jest??
              • kat_ja1 Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? 13.12.04, 10:52
                Będzie dopiero w styczniu:( Tak że efekt większych ust na sylwestra -odpada:)
                • annika_vik Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? 13.12.04, 11:35
                  Widziałam City Lips w Sephorze w Gdyni (w Geancie) - był tylko bezbarwny. Z
                  powodu reklamy w Sephora book oraz tego "widzenia", myślałam, są tylko
                  bezbarwne. Ale okazuje się, że nie - byłam w zeszłym tygodniu w Szwecji i
                  widziałam całą gamę kolorystyczną. Nieco takie sobie te kolory, mało
                  zachęcające.
                  Cena wyższa niż diorów i lancomów. Hm... mam wątpliwości.
                  Nota bene - dla osób lubiących błyszczyki. Silk Gloss Maxa Factora występuje w
                  Szwecji w dwa razy większej ilości kolorów niż u nas!
                  • Gość: całusek Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? IP: 193.30.160.* 23.03.05, 09:59
                    Czy nie dziwi was że od listopada kiedy te błyszczyki miały się pojawić w kraju
                    a pojawiły się bodajże w lutym WHY?
                    Pytałm w sklepie 5 razy za każdym razem od listopada była ta sma odpowiedź:
                    dostawca nawalił.

Otóż moje drogie ten leniwy dostawca to mit w dzisiejszych czasach :))) Sephora
                    ma zapasy na składzie, jedynie wydziela partiami modny kosmnetyk-element
                    kampanii reklamowej :)Sprytne? Prawda jest taka , że producent chce wykreować
                    ten kosmetyk na coś wyjątkowego.Coś co każda kobieta pragnie mieć! A im
                    trudniej coś zdobyć tym bardziej tego pragniemy-stąd zapisy na błyszczyk jak w
                    czasach PRL-u :))))

Nie mam zamiaru dac się zmanipulować i poczekam , mam czas, aż kosmetyk będzie
                    dostępny w każdym kolorze w normalnej cenie bez kolejek. Albo kupię za granica.
          • black_magic_women Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? 13.12.04, 12:25
            89!tak podal twoj styl;)
            • dominnika Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? 24.03.05, 18:10
              a mozna go gdzies dostać w internecie?
              • Gość: Mango Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:48
                Nie można. Nigdzie nie można. Sprzedawczynie powiedziały mi, że na 150 zamówionych dostają 15 i sprzedają je w mgnieniu oka. Poradziły mi, żebym dzwoniła do Sephory co 2-3 tygodnie - hi,hi,hi. Błyszczyka chyba nie zobaczę, przepięknych ust swoich też pewnie nie... :(((
    • gosia_t Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? 25.03.05, 15:02
      Mozna zamowic w sklepach internetowych.
      • akin2 Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? 25.03.05, 16:30
        gdzie gdzie gdzie?
    • gosia_t Re: GDZIE JEST CITY LIPS??? 25.03.05, 16:38
      www.hqhair.com/code/products.asp?PageID=414
      Uzytkowniczki z Polski tez sie moga zarejestrowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka