Gość: Marta IP: 212.122.214.* 08.12.04, 14:50 Co mozecie polecic na szerokie biodra? Chodzi mi o jakies cwiczenia, czy diete. Bede bardzo wdzieczna za jakies rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joko5 Re: Na szerokie biodra 08.12.04, 15:42 Ćwiczenia aerobowe: bieżnia i rowerek z najmniejszym obciążeniem natomiast bardzo szybkie tempo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: Na szerokie biodra IP: *.acn.waw.pl 08.12.04, 15:48 Czasami szerokie biodra po prostu się ma. W końcu kobietami jesteśmy, nie? :) Ja np. mam minimum tłuszczu na biodrach, a i tak są szerokie. Taka budowa i już. Nawet kiedy mi sterczały kości, też miałam rozłożystą sylwetkę w tym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Na szerokie biodra 08.12.04, 16:22 mi np. nie podobają się kobiety, które nie mają bioder... jakoś tak nieatrakcyjnie to wygląda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: Na szerokie biodra 08.12.04, 16:35 Szerokie biodra są takie kobiece ;) A ja ćwiczę tak: kładę się na boku i macham w górę i w dół najpierw wyprostowaną nogą, potem zgiętą a potem, to co Ci podpowie wyobraźnia i mięśnie. Połóż rękę na biodrze, albo po prostu na bocznej części uda i zobacz na ile pracuje. Można też tak na stojąco i na klęczkach, ale ja jestem leń i wolę leżeć oczywiście ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: Na szerokie biodra IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 08.12.04, 21:53 Podobno pomaga tzw. przesiadanka. Klękasz, siadasz na piętach, a potem podnosisz się i przesiadasz na podłogę obok pięt, raz na lewo, raz na prawo. Codziennie po kilkadziesiąt razy (tak z 15-20 minut non stop) i po kilku tygodniach podobno są efekty. Ja jakoś nie mogę się zmobilizować :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: Na szerokie biodra IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 08.12.04, 21:53 Podobno pomaga tzw. przesiadanka. Klękasz, siadasz na piętach, a potem podnosisz się i przesiadasz na podłogę obok pięt, raz na lewo, raz na prawo. Codziennie po kilkadziesiąt razy (tak z 15-20 minut non stop) i po kilku tygodniach podobno są efekty. Ja jakoś nie mogę się zmobilizować :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata21 Re: Na szerokie biodra IP: *.chello.pl 08.12.04, 22:06 ukleknij w pozycji na czworaka... i podnies ugieta noge w bok jak piesem ktory siusia... i tak ze 3 X po 2o na kazda noge przez miech..i spada ci 2kg w biodrach Odpowiedz Link Zgłoś