Dodaj do ulubionych

BOJE SIE!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:12
nie na temat,ale za 2 godziny mam pierwsze w zyciu jazdy samochodem z
instruktorem i boje sie na maxa!Nigdy nie prowadzilam samochodu!Poradze sobie?
Jakies rady?
Z tego co wiem, to on chyba chce mnie od razu rzucic na gleboka wode, bo
umowil sie ze mna w centrum Wawy!Czyli od razu wsiadam i jade, zadnych placow
manewrowych najpierw ani nic!Pocieszcie mnie!
Obserwuj wątek
    • Gość: vanillka Re: BOJE SIE!!! IP: 81.219.170.* 11.12.04, 14:33
      heheh znam to uczucie, ja jeździłam w łodzi; najpierw instruktor wsiadł do auta
      i wywiózł mnie tam, gdzie nie ma takiego ruchu - tzn w jakąś boczną uliczkę.
      Tam pokazał co i jak i trenowałm sobie z godzinkę, a do miasta wróciłam już
      sama (tzn ja jako kierowca). Na pewno będziesz zadowolona. Nie ma się czego
      bać! Przecież nie da ci prowadzić auta, zanim nie nauczy cię, jak się zmienia
      biegi itp. Pozdrawiam i trzymam kciuki!
      • pauli7 Re: BOJE SIE!!! 11.12.04, 15:07
        Aga, nie przejmuj sie:) po to masz samochodzik z "L" zeby na ciebie uwazali
        kierowcy:))) poczatki sa smieszne, bo ma sie wrazenie, ze nie da sie wykonac na
        raz wszyskich rzeczy typu: sprzeglo, bieg, migacz, lusteko, pierszenstwo... ale
        szybko sie okazuje, ze jednak sie da:)) ja tez na 1szej jezdzie zostalam
        puszczona w miasto, a teraz mam 8mio letni staz w jezdzeniu i straaaaaasznie to
        lubie:)))

powodzenia:)
        Pauli
    • mikams75 Re: BOJE SIE!!! 11.12.04, 15:10
      pewnie ze nic sie nie martw!
      Tez jezdzilam od razu w centrum warszawy, po godzinie bylam tak wykonczona, ze
      ledwo wysiadlam ;-)))
      I nic sie nie boj, instruktor tez ma hamulce i sprzeglo i wycwiczony refleks,
      wiec jesli ty nie zdazysz zareagowac, jak ktos co zajedzie droge to on
      zareaguje :-)
      • Gość: Aga Re: BOJE SIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:19
        przezylam....:)
        Szczerze?Bylo rewelacyjnie!Mlody instruktor, z ktorym od razu przeszlam
        na "ty", caly czas zartowalismy i sie smialismy, wszystko mi pokazal(nawet
        chlodnice i silnik!).Oczywiscie wyladowalam na placu manewrowym, gdzie sobie
        jezdzilam, a ze szlo mi dobrze to od razu pocwiczylam luk.Na koniec mowilam do
        instruktora "no , ale powiedz mi , ze jestem genialna i ze mam talent, no
        powchwal mnie".Pochwalil mnie i powiedzial, ze widac , ze mam dryg i ze sie rwe
        do jazdy!
        Dziekuje za wszystkie mile slowa kobitki!Pozdrawiam serdecznie!
        • pauli7 Re: BOJE SIE!!! 11.12.04, 20:33
          to super:)
          i mialas szczescie, ja na poczatku trafilam na starego zgreda:) powiedzial na
          poczatek "no to jedziemy" a ja nic nie wiedzialam:DD i zaczelam sie dopominac
          wiedzy od zera... ale potem mi sie zmienil instruktor i bylo z gorki:))

Pauli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka