Dodaj do ulubionych

FARBY SAFIRA WELLI - PORADŹCIE

IP: *.szwajcarska.pl 15.12.04, 17:10
Dziewczyny czy używałyście farby WELLA SAFIRA? Interesują mnie odcienie
czerwone, np. "dzika orchidea". Czy ładnie wychodzą i są intensywne i
naprawdę czerwone a nie jakieś rudawe czy miedziane? Obecnie mam włosy raczej
o rudym połysku, ostatnio malowałam szamponem zmywalnym Palette "owoc
granatu" a wcześniej farbami LOREAL a WELLĄ jeszcze nigdy. Ciekawe czy kolory
są takie ładne jak na opakowaniu i czy w ogóle coś mi wyjdzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Inka_25 Re: FARBY SAFIRA WELLI - PORADŹCIE IP: *.szwajcarska.pl 15.12.04, 17:20
      A w ogóle to interesują mnie opinie o wszystkich farbach WELLI, tzn. o
      czerwieniach bo WELLA ma parę radzajów farb ale kolory SAFIRY wydają mi się
      najładniejsze.
    • Gość: Inka_25 Re: FARBY SAFIRA WELLI - PORADŹCIE IP: *.szwajcarska.pl 15.12.04, 18:14
      Czekam i czekam :-) Nie znacie tych farb naprawdę?
      • Gość: ola Re: FARBY SAFIRA WELLI - PORADŹCIE IP: *.gdynia.mm.pl 15.12.04, 18:20
        zobacz na wizazu . Tam jest duzo opinii na temat tych farb (raczej malo
        pozytywne)
        • Gość: Inka_25 Re: FARBY SAFIRA WELLI - PORADŹCIE IP: *.szwajcarska.pl 15.12.04, 19:51
          A mogłabyś mi podać adres?
    • Gość: Inka_25 Re: FARBY SAFIRA WELLI - PORADŹCIE IP: *.szwajcarska.pl 15.12.04, 19:57
      Adres już znalazłam www.wizaz.pl ale nie bardzo wiem gdzie są opinie na temat
      tych farb WELLI.
      • justa_79 Re: FARBY SAFIRA WELLI - PORADŹCIE 16.12.04, 10:54
        w prawym górnym rogu masz link do KWC, jak w niego wejdziesz, to wpisz w
        wyszukiwarkę Wella.
    • Gość: Iwka Re: FARBY SAFIRA WELLI - PORADŹCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:03
      czerwonych odcieni nie uzywalam, ale zastosowalam brązową mokke, mial wyjsc
      braz a po wysuszeniu okazalo sie, ze jestem prawie czarna. Farba jest bardzo
      trwala, nie splukuje sie
      uwazam, zatem ze uzywanie tych farb to loteria, wyjdzie co zaplanowalam albo
      wyjdzie co innego
      wczesniej uzywalam welli vivy i mialam na glowie dokladnie to, co zapowiadalo
      opakowanie.
      • Gość: D&D Re: FARBY SAFIRA WELLI - IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 16.12.04, 16:48
        Moija koleznak uzywała tej farby właśnie jakiegoś czerwonego koloru,wyszel
        dokładnie taki jak na opakowaniu,włosy miała gładkie i bardzo lśniące ,a kolor
        naprawdę intensywny,ale nieststy bardzo dużo włosów po tej farbie jej wypadło i
        to jest ogrmny MINUS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka