Gość: zij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:56 archiwalne numery Twojego Stylu, Urody, Elle, Marie Claire, Votre Beaute, Pani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kizia Re: oddam za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:07 a ja ostatnio wyrzucilam wszyskie numery Twojego Stylu, poczynajac od pierwszego tego z roku 1990, wszytskie ELLE i Marie Claire bylo tego z 50 kilkgramow, a gdy juz wszysko lezalo w smietniku na papier, to dopiero pomyslalam, ze przeciez moglam dac ogloszenie, ze oddam, moze ktos by sie ta kolekcja zainteresowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zij Re: oddam za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:12 Jakoś mam sentyment do babskich piśmideła ale nigdy nie wyrzucam na "śmieci" bo może ktoś chciałby poczytać - ja tak 10 lat temu zaczynałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia76 Re: oddam za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:19 Czesc:), bylabym zainteresowana Votre Beauty i Uroda. Jak mogłybyśmy sie rozliczyc? Skad jestes? Pewnie w grę wchodziłaby przesylka Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: oddam za darmo 16.12.04, 12:27 podaj jakiś kontakt do siebie, też jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: oddam za darmo IP: *.zin.lublin.pl 16.12.04, 12:33 I ja bym chciala-Twoj Styl, Marie...,Elle najbardziej,podaj jakis kontakt do siebie. Jestem milo zaskoczona Twoja bezinteresownoscia, sadzilam ze niewielu takich ludzi na swiecie zostalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: oddam za darmo IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:54 kurcze a ja też wszystko ostatnio na śmietnik wyrzuciłam! nie mam miejsca żeby trzymać tyle szpargałów. Następną kupkę zostawię dla was dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zij Re: oddam za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 13:41 icytrowska@wp.pl ale zerknę tam najwcześniej wieczorem i się dogadamy - 10 miesięczna córeczka jest doprawdy absorbująca! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa_23 Re: oddam za darmo IP: 217.153.187.* 16.12.04, 14:20 Ja mam też niezła kolekcję, troche co prawda przerzedzoną ale tez tego sporo. Głównie ELLE i Cosmo. Mogę oddac w dobre ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: oddam za darmo 19.12.04, 11:55 A moze ma ktoras z was skladanke "Muzyka miejsc" ktora byla kiedys dodawana do Elle? Chodzi mi o czesc 1, bo inne mam. Odpowiedz Link Zgłoś