Dodaj do ulubionych

oznaczenie SK

14.05.02, 17:11
Witam! Dziewczyny, nie wiem jak inni czytelnicy, ale mnie to oznaczenie
delikatnie mówiąc wkurza. Ja wiem, że to jest jakiś wasz sposób na oznaczenie
osób, które wcześniej odwiedzały Sekrety Kobiet, ale dla mnie to oznaka
jakiegoś podziału - te stąd i te z naszych "kochanych sekretów". Proszę,
przestańcie się tak wyróżniać.
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: oznaczenie SK IP: 213.76.41.* 14.05.02, 18:38
      Zaznaczajcie się jak chcecie :-) (rozumiem że jest Wam miło spotkac się
      w "starym" gronie), natomiast ja mam pytanie techniczne: czy jak jakiś wątek
      jest oznaczony SK to znaczy że nie życzycie sobie żeby wypowiadały się tam
      osoby, które nie udzielały się na Sekretach Kobiet? Czytałam kilka, były fajne
      i miałam ochotę coś napisać, ale mnie przyhamowało, że może wolicie mieć
      takie "prywatne" wątki tylko dla byłych SK-wiczek?
      • Gość: satiaa Re: oznaczenie SK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 00:32
        alez oczywiscie , ze te oznaczone posty nie sa tylko dla dziewczyn z SK!!!!!
        tworzymy przeciez tutaj pewnego rodzaju spolecznosc, posty sa dla
        wszystkich!!!!!!!!!!:)))))))
    • Gość: kasica Re: oznaczenie SK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 18:38
      Ale to nie chodzi o zadne podzialy! Po prostu dziewczyny sie znaja, czasem od
      kilku lat i chca w ten sposob oznaczyc, ze watek zaczal ktos z SK, zeby bylo
      wiadomo, ze spotkaja w tym watku kogos znajomego, i tyle. Przynajmniej ja to
      tak odbieram. Nie jest tak, ze inne dziewczyny sa w jakikolwiek sposob niemile
      widziane w tych watkach! Proponuje te dwie literki po prostu zignorowac :-) To
      jest nasze wspolne forum i korzystajmy z niego w zgodzie. Pozdrawiam!
    • Gość: magamaga Re: oznaczenie SK IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 14.05.02, 20:37
      Wszyscy sa mile widziani na watkach oznaczonych SK. Nie tworzymy tu zadnych
      zamknietych grup! Bardzo nam brakuje SK i czynimy rozpaczliwe proby ocalenia
      czegos z tamtej atmosfery. Na watku "kto sie tu przeniosl z SK?" przez chwile
      poczulam sie, jak na Sekretach, tyle znajomych osob...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka