Dodaj do ulubionych

LIGHT BLUE D& G

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:28
Czy zapach jest trwały? Jak pachną?
Obserwuj wątek
    • Gość: figa Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.chello.pl 26.12.04, 14:03
      pachną cudownie, cytrusowo, lekko
      uwielbiam je, choć nie są z tych najbardziej trwałych
    • Gość: Mala Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 14:35
      Ja też je uwielbiam!! Dostałam od chłopaka pod choinkę. Są cuudowne.
    • agmusz Re: LIGHT BLUE D& G 26.12.04, 14:44
      Bardzo mi sie podobają, szkoda, że jest to bardzo modny zapach. Dla mnie mają
      nutę tytoniu- ona mi się w nich najbardziej podoba:)- sama jestem niepaląca.
      Jest trwały, przynajmniej na mnie.
    • Gość: mak34 Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 16:00
      One są niewiarygodnie cudowne, intrygujące i sexy. Ja je używam na poprawę
      nastroju albo na wzmocnienie już dobrego albo gdy chcę by ktoś z płci
      przeciwnej zwrócił na mnie uwagę. Light Blue są takie magiczne - są bardziej
      intrygujące niż Pure Poison Diora chociaż też je używam ale są z innej bajki. W
      D&G czujesz najpierw orzeźwiający zapach delikatnych cytrusów dość szybko
      przechodzący w bardzo ciepły zapach prawdziwego i dobrej jakości tytoniu i
      letniego powietrza. Nie jest to zapach przytlaczający bardziej świeży ale
      jednocześnie ciepły i dosyć trwaly.
      • Gość: Paula Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:39
        używam ich i zapach mi się bardzo podoba ale niestety nie są trwałe:(
        • Gość: Gosia Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.chelmsl.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:40
          Szkoda, bo chciałam sobie kupić a trwałość ma dla mnie ogromne znaczenie:(
          • Gość: Mala Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:43
            Ale kup!!! ;) Są naprawde śliczne!! Warto!
            • Gość: Gosia Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.chelmsl.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:47
              No tak, ale chciałabym , aby było je choć trochę czuć:)
              • Gość: Mala Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:50
                Ależ je czuć, tylko nie cały dzień. Niestety taka prawda, ale są naprawde
                cudowne! Nie wiem czy jest balsam do ciała o takim zapachu, ale jak tak, to
                może kup go też. To zawsze wzmocni zapach perfum! Ja jestem za tym, żebyś
                kupiła! ;)
                • Gość: Paula Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:40
                  Ja całe życie poszukuję dla siebie perfum, które będą ładne i trwałe, narazie
                  udaje mi się znaleść tylko jedno -ładny zapach:(
                  • charade Re: LIGHT BLUE D& G 28.12.04, 10:49
                    Na mnie to one pachną jak cytryna z dodatkiem tytoniu i szczyptą piżma. Nie
                    podobają mi się, ale to oczywiście kwestia gustu (i skóry). Czy są trwałe, to
                    nie wiem, musiałabym je dłużej poużywać, a na to się nie zanosi :)
                    • Gość: hopik Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:42
                      hmmm, na mnie są dość trwałe! naprawde. to sa takie perfumy, ktore cię otulają
                      jakby delikatnym woalem, który sie za tobą ciągnie. nie są natrętne, ale bardzo
                      intrygujące. niezwykłe, niejednoznaczne, wielowarstwowe. polecam. albo moze
                      nie. tylko ja chce tak cudownie pachniec:-))
                      • Gość: hopik Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:43
                        charade, nie chcesz sie pozbyc tych perfum, skoro ci nie odpowiadają?
                        • charade Re: LIGHT BLUE D& G 28.12.04, 12:47
                          Gdybym je miała, to chętnie :) Ale miałam je wyłącznie w formie próbek. Możesz
                          je jednak kupić tanio na Allegro, pod warunkiem, że przebrniesz przez gąszcz
                          podróbek. Pozdrawiam !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka