Gość: Gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:28 Czy zapach jest trwały? Jak pachną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: figa Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.chello.pl 26.12.04, 14:03 pachną cudownie, cytrusowo, lekko uwielbiam je, choć nie są z tych najbardziej trwałych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 14:35 Ja też je uwielbiam!! Dostałam od chłopaka pod choinkę. Są cuudowne. Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: LIGHT BLUE D& G 26.12.04, 14:44 Bardzo mi sie podobają, szkoda, że jest to bardzo modny zapach. Dla mnie mają nutę tytoniu- ona mi się w nich najbardziej podoba:)- sama jestem niepaląca. Jest trwały, przynajmniej na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak34 Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 16:00 One są niewiarygodnie cudowne, intrygujące i sexy. Ja je używam na poprawę nastroju albo na wzmocnienie już dobrego albo gdy chcę by ktoś z płci przeciwnej zwrócił na mnie uwagę. Light Blue są takie magiczne - są bardziej intrygujące niż Pure Poison Diora chociaż też je używam ale są z innej bajki. W D&G czujesz najpierw orzeźwiający zapach delikatnych cytrusów dość szybko przechodzący w bardzo ciepły zapach prawdziwego i dobrej jakości tytoniu i letniego powietrza. Nie jest to zapach przytlaczający bardziej świeży ale jednocześnie ciepły i dosyć trwaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:39 używam ich i zapach mi się bardzo podoba ale niestety nie są trwałe:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.chelmsl.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:40 Szkoda, bo chciałam sobie kupić a trwałość ma dla mnie ogromne znaczenie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:43 Ale kup!!! ;) Są naprawde śliczne!! Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.chelmsl.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:47 No tak, ale chciałabym , aby było je choć trochę czuć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:50 Ależ je czuć, tylko nie cały dzień. Niestety taka prawda, ale są naprawde cudowne! Nie wiem czy jest balsam do ciała o takim zapachu, ale jak tak, to może kup go też. To zawsze wzmocni zapach perfum! Ja jestem za tym, żebyś kupiła! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:40 Ja całe życie poszukuję dla siebie perfum, które będą ładne i trwałe, narazie udaje mi się znaleść tylko jedno -ładny zapach:( Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: LIGHT BLUE D& G 28.12.04, 10:49 Na mnie to one pachną jak cytryna z dodatkiem tytoniu i szczyptą piżma. Nie podobają mi się, ale to oczywiście kwestia gustu (i skóry). Czy są trwałe, to nie wiem, musiałabym je dłużej poużywać, a na to się nie zanosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:42 hmmm, na mnie są dość trwałe! naprawde. to sa takie perfumy, ktore cię otulają jakby delikatnym woalem, który sie za tobą ciągnie. nie są natrętne, ale bardzo intrygujące. niezwykłe, niejednoznaczne, wielowarstwowe. polecam. albo moze nie. tylko ja chce tak cudownie pachniec:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: LIGHT BLUE D& G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:43 charade, nie chcesz sie pozbyc tych perfum, skoro ci nie odpowiadają? Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: LIGHT BLUE D& G 28.12.04, 12:47 Gdybym je miała, to chętnie :) Ale miałam je wyłącznie w formie próbek. Możesz je jednak kupić tanio na Allegro, pod warunkiem, że przebrniesz przez gąszcz podróbek. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś