Gość: Małagosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:20 Bardzo proszę o jakieś propozycje, bo już mi sił brak...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:00 Natłuścić, stosuj kremy półtłuste i mocno odżywcze-zatrzymasz dzięki temu" wodę w naskórku" tak się nawilża prawidłowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.acn.waw.pl 29.12.04, 22:03 krem Hydrain2 Dermedic - rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:24 Iwostin na noc odżywczo - nawilżający z wit. C i E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya21 Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:45 Natluszczanie guzik daje, oprocz tego ze swiecisz sie jak psu jajka na wiosne. Rewelacja jest (uwaga, naprawde dziala na kazda cere!) MLECZKO DO CIALA NIVEA BABY. Taka mala, biala niepozorna buteleczka. PAchnie pieknie, nie uczula, nawilza, nie zostawia efektu wiosennych jajek psa, skora caly dzien jest ok [wierzcie, mam straszny problem z kremami, w ogole kosmetykami, szczegolnie tymi dotyczacymi twarzy...] koszt ok 15 zl:) SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:52 Mnie osobiście kremy półtuste bardzo dobrze służą. Mam bardzo suchą cerę i wcale się nie błyszczę, ale jeśli ktoś się blyszczy to zawsze można stosować taki krem na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.238.96.253.adsl.inetia.pl 29.12.04, 23:02 Polecam maseczke intensywnie nawilzajaca Soraya.Kupilam w saszetce za ok4 zl,jest lekka,dobrze nawilza,reszte zciera sie chusteczka lub wmasowuje.Warto sprobowac.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
reene Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? 30.12.04, 11:21 użyj maseczki garniera komfort suchej skóry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setif Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.net.pulawy.pl 30.12.04, 11:40 Ja stosuję "Szybki nawilżacz pod krem Oligoaquavita". Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? 03.01.05, 16:03 nie napisałaś, jaką masz cerę, czy suchą, czy odwodnioną. do suchej inne kremy, może właśnie nieco tłuste, a do odwodnionej (np. mieszanej czy tłustej) głęboko nawilżające, lekkie. w tym drugim przypadku polecam np. Vichy Thermal Fix, Iwostin nawilżający albo krem nawilżający Scion Nu Skin. Dermedic trochę mniej mile wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś