Dodaj do ulubionych

CZym doskonale nawilżyć twarz?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:20
Bardzo proszę o jakieś propozycje, bo już mi sił brak...:(
Obserwuj wątek
    • Gość: MISIA Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:00
      Natłuścić, stosuj kremy półtłuste i mocno odżywcze-zatrzymasz dzięki temu"
      wodę w naskórku" tak się nawilża prawidłowo:)
      • Gość: madzi1 Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.acn.waw.pl 29.12.04, 22:03
        krem Hydrain2 Dermedic - rewelacja!!!
    • Gość: M Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:24
      Iwostin na noc odżywczo - nawilżający z wit. C i E
      • Gość: ya21 Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:45
        Natluszczanie guzik daje, oprocz tego ze swiecisz sie jak psu jajka na wiosne.
        Rewelacja jest (uwaga, naprawde dziala na kazda cere!) MLECZKO DO CIALA NIVEA
        BABY. Taka mala, biala niepozorna buteleczka. PAchnie pieknie, nie uczula,
        nawilza, nie zostawia efektu wiosennych jajek psa, skora caly dzien jest ok
        [wierzcie, mam straszny problem z kremami, w ogole kosmetykami, szczegolnie
        tymi dotyczacymi twarzy...] koszt ok 15 zl:) SUPER
    • Gość: Agata Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:52
      Mnie osobiście kremy półtuste bardzo dobrze służą. Mam bardzo suchą cerę i
      wcale się nie błyszczę, ale jeśli ktoś się blyszczy to zawsze można stosować
      taki krem na noc.
    • Gość: naina Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.238.96.253.adsl.inetia.pl 29.12.04, 23:02
      Polecam maseczke intensywnie nawilzajaca Soraya.Kupilam w saszetce za ok4
      zl,jest lekka,dobrze nawilza,reszte zciera sie chusteczka lub wmasowuje.Warto
      sprobowac.Pozdr!
    • reene Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? 30.12.04, 11:21
      użyj maseczki garniera komfort suchej skóry
      • Gość: setif Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? IP: *.net.pulawy.pl 30.12.04, 11:40
        Ja stosuję "Szybki nawilżacz pod krem Oligoaquavita".
    • justa_79 Re: CZym doskonale nawilżyć twarz? 03.01.05, 16:03
      nie napisałaś, jaką masz cerę, czy suchą, czy odwodnioną. do suchej inne kremy,
      może właśnie nieco tłuste, a do odwodnionej (np. mieszanej czy tłustej) głęboko
      nawilżające, lekkie. w tym drugim przypadku polecam np. Vichy Thermal Fix,
      Iwostin nawilżający albo krem nawilżający Scion Nu Skin. Dermedic trochę mniej
      mile wspominam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka