Dodaj do ulubionych

Harmony World Club

29.12.04, 20:12
Ktoś zna tą firmę, może cos o niej powiedzieć? Strony dystrybutorów są dla
mnie nie dość czytelne, natomiast produkty wyjątkowo tanie. Zastanawiam się
ki diabeł toto?
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: Harmony World Club 29.12.04, 20:44
      WOOOOW!!!Mają kosmetyki arbuzowe !!!
      No dobra,kto mi to załatwi???????
      ;)
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Harmony World Club IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 21:11
        Kaloo wariacie. :P Ja tu weszłam z nadzieją, że ktoś mi coś więcej powie, a ty
        TY!!! :P No ale: z tego, co tam powyczytywałam na stronkach, to zasady są mniej
        więcej takie: zapisujesz się (10 zet) i musisz rocznie kupić coś za 18 zet.
        Masz rabat 25%. Przesyła o ile pamiętam to w sumie 20 zł (oczywiście im większa
        kwota zamówienia, tym mniejsza cena dostawy, 20 to za najmniejsze zamówienie).
        Nooo ogólnie takie chyba podobne jak inne bezpośrednie... Centra mają w Wawie,
        Katowicach i jeszcze coś jedno. :P
        • kalooo Re: Harmony World Club 29.12.04, 23:28
          Hehehe...No widzisz,..;P
          Asiek,ale to nie jest źle,nie?No 18 zeta na rok sie można szarpnąć..Tylko kurka
          wodna czekaj,czekaj-to zbyt piękne,niue?Może są jakieś ukryte oplaty?/Albo inne
          takie numery..;/ Ale kurde,ja to ich nie znałam! Bo mnie też ta firma wielce
          zaintrygowała...;)
          A tak poza tym to dlaczego jak juz są jakies kosmetyki arbuzowe,to z linii dla
          dzieci jak już..??
          • kragmel Re: Harmony World Club 30.12.04, 00:52

> A tak poza tym to dlaczego jak juz są jakies kosmetyki arbuzowe,to z linii
            dla
            > dzieci jak już..??

nie narzekaj, tylko się w cichości ducha pocieszaj, że ja się UBIERAM w
            dziecięce kolekcje ;P
            • aniaa_23 Re: Harmony World Club 30.12.04, 11:46
              Kragmelku,
              A propos dziecięcych rozmiarów, gdzie zaopatrujesz sie w spodnie??
              Szukam w Warszawie spodni, ale nie moge trafic w rozmiar. W HM i Orsayu 34
              ogromniaste, orsayowskie 32 ciut przy wąskie, w Terranovej czasem trafiam w nie-
              dzinsową xs. Przyznaje, że rozglądam się za tymi tańszymi (ponizej 200zł).
              W KDT tez byłam i nic nie zdobyłam na sylwestrową nockę.
              Świateczne jedzonko nie pomogło mi na zwiekszenie objetości.
              • Gość: kragmel un-logged ubranka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:07
                hihi, taka bardzo chuda to ja nie jestem.

w H&M nie trzymają rozmiaru, w jednym 34 nie mogłam się zapiąć, a inne kupiłam,
                bo jest nawet trochę luźne. jak masz wąskie biodra i małą pupę to poszperaj w
                stoisku dziecięcym. serio :) ichnie dzieci mogą być wysokie chyba do 168-170cm,
                ceny są niższe, a modele często wcale nie-dziecięce.
                w reserved z reguły xs jest na mnie za duże, ale kupiłam u nich idealne dżinsy.
                najlepsze spodnie kupiłam w Montonie, ale to jest duży wydatek buu buu.

nom, a nogawki zawsze skracam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka