asiek_asiekowaty 29.12.04, 20:12 Ktoś zna tą firmę, może cos o niej powiedzieć? Strony dystrybutorów są dla mnie nie dość czytelne, natomiast produkty wyjątkowo tanie. Zastanawiam się ki diabeł toto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Re: Harmony World Club 29.12.04, 20:44 WOOOOW!!!Mają kosmetyki arbuzowe !!! No dobra,kto mi to załatwi??????? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Harmony World Club IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 21:11 Kaloo wariacie. :P Ja tu weszłam z nadzieją, że ktoś mi coś więcej powie, a ty TY!!! :P No ale: z tego, co tam powyczytywałam na stronkach, to zasady są mniej więcej takie: zapisujesz się (10 zet) i musisz rocznie kupić coś za 18 zet. Masz rabat 25%. Przesyła o ile pamiętam to w sumie 20 zł (oczywiście im większa kwota zamówienia, tym mniejsza cena dostawy, 20 to za najmniejsze zamówienie). Nooo ogólnie takie chyba podobne jak inne bezpośrednie... Centra mają w Wawie, Katowicach i jeszcze coś jedno. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Harmony World Club 29.12.04, 23:28 Hehehe...No widzisz,..;P Asiek,ale to nie jest źle,nie?No 18 zeta na rok sie można szarpnąć..Tylko kurka wodna czekaj,czekaj-to zbyt piękne,niue?Może są jakieś ukryte oplaty?/Albo inne takie numery..;/ Ale kurde,ja to ich nie znałam! Bo mnie też ta firma wielce zaintrygowała...;) A tak poza tym to dlaczego jak juz są jakies kosmetyki arbuzowe,to z linii dla dzieci jak już..?? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Harmony World Club 30.12.04, 00:52 > A tak poza tym to dlaczego jak juz są jakies kosmetyki arbuzowe,to z linii dla > dzieci jak już..?? nie narzekaj, tylko się w cichości ducha pocieszaj, że ja się UBIERAM w dziecięce kolekcje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_23 Re: Harmony World Club 30.12.04, 11:46 Kragmelku, A propos dziecięcych rozmiarów, gdzie zaopatrujesz sie w spodnie?? Szukam w Warszawie spodni, ale nie moge trafic w rozmiar. W HM i Orsayu 34 ogromniaste, orsayowskie 32 ciut przy wąskie, w Terranovej czasem trafiam w nie- dzinsową xs. Przyznaje, że rozglądam się za tymi tańszymi (ponizej 200zł). W KDT tez byłam i nic nie zdobyłam na sylwestrową nockę. Świateczne jedzonko nie pomogło mi na zwiekszenie objetości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel un-logged ubranka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:07 hihi, taka bardzo chuda to ja nie jestem. w H&M nie trzymają rozmiaru, w jednym 34 nie mogłam się zapiąć, a inne kupiłam, bo jest nawet trochę luźne. jak masz wąskie biodra i małą pupę to poszperaj w stoisku dziecięcym. serio :) ichnie dzieci mogą być wysokie chyba do 168-170cm, ceny są niższe, a modele często wcale nie-dziecięce. w reserved z reguły xs jest na mnie za duże, ale kupiłam u nich idealne dżinsy. najlepsze spodnie kupiłam w Montonie, ale to jest duży wydatek buu buu. nom, a nogawki zawsze skracam. Odpowiedz Link Zgłoś