Dodaj do ulubionych

Siwe włosy!!!!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.05, 12:46
Dziewczyny pomóżcie!
Mam 22 lata i zauważyłam ostatnio u siebie siwe włosy! Wydaje mi się,że z
każdym dniem ich przybywa! Niedługo będę cała siwa! Co za koszmar! MOże
znacie jakies sposoby aby zatrzymać siwienie! Pomóżcie!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: hopik Re: Siwe włosy!!!!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 13:19
      hehehe maleńka skąd ja to znam. zauważyłam u siebie siwy włos mając tyle lat co
      ty. i co? i nic. nic na to nie poradzisz. ale pocieszę cie - mam 30 na karku, a
      włosy wciaz blyszczące brązowe, tylko gdzieniegdzie czai sie siwy swińtuch. ale
      nie widac, chyba ze ktos BARDZO ale to baaaaarrdzo chce zobaczyc.
      • justa_79 Re: Siwe włosy!!!!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!! 03.01.05, 13:43
        potwierdzam, że u hopika nie widać siwych włosów ;)
        BTW: widzimy się w piątek? ;)
    • justa_79 Re: Siwe włosy!!!!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!! 03.01.05, 13:38
      niewiele da się zrobić, to kwestia genetyki. moja przyjaciółka też miała w tym
      wieku siwe włosy, po prostu farbuje na kolor naturalny, i tyle. zapobiegawczo
      możesz stosować szampony antystarzeniowe z biotyną i brać biotynę w tabletkach,
      ale nie wiem, na ile to pomoże. są też odsiwiacze do włosów, można kupić w
      drogerii.
      • Gość: Mała Re: Siwe włosy!!!!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.05, 13:53
        Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Troche mnie pocieszyłyście! Powiedźcie coś
        więcej o tym odsiwiaczu! Ja mam naturalne włosy ciemne ale farbuje na blond.
        Czy do takich włosów tez mozna go stosować?
        • justa_79 Re: Siwe włosy!!!!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!! 03.01.05, 14:16
          ale skoro rozjaśniasz włosy, to te siwe nie powinny być widoczne? odsiwiacz
          przywraca naturalny kolor włosów, są chyba 2 wersje, do jasnych i ciemnych.
          raczej dla osób, które nie farbują włosów. a skoro i tak farbujesz, to musisz
          znaleźć farbę, która pokrywa te siwe włosy, bo nie każda pokrywa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka