Dodaj do ulubionych

przedłużanie włosów

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 02:39
Hej! Napisalam, bo musze sie pochwalic ze przedluzylam sobie dzisiaj włoski,
mialam takie do brody a teraz sa do pasa!! Sa sliczne, mieciutkie i wygladaja
w 100% naturalnie!!Jesli tez sie nosicie z takim zamairem, polecam Wam
fryzjerke, jest niedroga i calkiem sympatyczna www.seniorita.pl
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: przedłużanie włosów 05.01.05, 10:22
      a nie widać miejsc łączenia włosów?
      • Gość: Lola Re: przedłużanie włosów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 11:38
        jak podzejdziesz z lupa to widac.....ale jest to tak sprytnie zamocowane ze nie
        widac wacale.Na razie nie moge sie przyzwyczaic, nie wiem jak uczesac takie
        wlosy w sensie w warkocz czy ogonek?
      • Gość: Lola Re: przedłużanie włosów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 13:34
        Jesli mialabys jeszcze jakies pytania to smialo pisz:)
        • justa_79 Re: przedłużanie włosów 05.01.05, 13:44
          ja raczej przedłużać nie będę, bo nie muszę, tylko po prostu mnie to ciekawi.
          bo wyobrażam to sobie jak związane supełkami włosy :) i zastanawiam się, czy
          grzebień o te wiązania nie zahacza itp. ale pewnie to całkiem inaczej wyglada.
          • Gość: bibi Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:48
            Jestem ciekawa ile takie przedłużenie kosztuje,
            możesz zdradzić?
            I czy musisz jakoś specjalnie teraz dbać o te włosy czy normalnie, jak o swoje?
            Pozdr.
            • Gość: Lola Re: przedłużanie włosów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 14:11
              ja zaplacilam 500 PLN ( w salonach kosztuje ok 2000PLN), czesze sie normalnie
              bo to sie sa supelki tylko takie male tulejki ktorymi wlosy sa przyczepione,
              pielegnuje sie nornalnie ,szuszy suszarka, farbuje ect.
              Z reszta wejdz sobie na www.seniorita.pl tam jest wszystko dokladnie opisane:)
              pozdrawiam
            • Gość: Kornelia Re: przedłużanie włosów IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 05.01.05, 14:12
              Kiedys swego czasu interesowałam się temetem przedłużania włosów (nie mogłam
              się doczekać kiedy już urosną mi długie;-))ale przeszło mi po tym jak sie
              dowiedziałam, że właśnie przez te łączenia istnieje ryzyko, że pożniej po
              zdjęciu bedziesz musiała ogolic sie na zero lub chodzić z dredami, bo z włosów
              które są pomiędzy skórą a supełkiem moga zacząc robić się dredy. Właśnie przez
              to, że włosy czesać będziesz tylko od supełka w dół. Dopóki są przy samej
              skórze to pół biedy, ale doczepione włosy nosisz minimum przez trzy miesiące, a
              włosy rosną w tempie 1 cm na miesiąc. Poza tym taki zabieg osłabia twoje
              naturalne włosy.
    • Gość: monika Re: przedłużanie włosów IP: *.acn.waw.pl 05.01.05, 19:36
      sorry, ale ja bym sie do tej pani nie wybrala, na trzecim zdjeciu ewidentnie
      widac, ze pod cienką warstwa dlugich wlosow są wlasne krotkie (brunetka); poza
      tym z checia bym zobaczyla zdjecia zblizenia wlosow przy samej skórze, wtedy
      dopiero mozna bym zobaczyc czy aby nie widac miejsc połączen wlosow; toche nas
      w blad wprowadzasz ze sie normalnie pielegnuje i szuszy suszarka, na stronie
      jest napisane cos innego:
      "Do szczotkowania włosów należy używać specjalnych szczotek z naturalnego
      włosia.
      Włosy należy szczotkować codziennie, poczynając do skóry głowy aż po końce
      włosów. Jednak nie wolno ich szarpać, bo mogą wypaść, wyrywając przy tym własne
      włosy.
      Włosy należy myć tak jak włosy naturalne, używać odżywki przeznaczonej do
      pielęgnacji włosów suchych, ale po myciu nie należy włosów syntetycznych zbyt
      intensywnie wycierać ręcznikiem.
      Włosy można suszyć suszarką, ale należy to robić delikatnie, niezbyt gorącym
      powietrzem. Włosów nie można zakręcać na lokówkę, karbownicę ani prostownicę (
      nie dotyczy włosów naturalnych).
      Można je zakręcać na tradycyjne wałki, ale bezrzepowe.
      Do wiązania włosów syntetycznych powinno się używać miękkich gumek typu frotka
      lub spinek.
      Do spania włosy należy wiązać w warkocz lub kok, nożna też użyć specjalnej
      siateczki."

• Gość: monika Re: przedłużanie włosów IP: *.acn.waw.pl 05.01.05, 19:46
        hmmm w zblizeniu ta metoda nie wyglada zachecajaco; te obraczki sa strasznie
        widoczne

www.drlocks.net/microring_demo.htm
      • Gość: Lola Re: przedłużanie włosów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 20:44
        hmmm wiadomo, ze troche widac, ale tylko jesli ktos sie bardzo uwaznie
        przyglada i przeczesuje Ci wlosy bo od gory sa wlasne, tak samo od spodu( mozna
        zwiazac w kucyk) i po bokach, wiec nie nie widac, obraczki sa takie male, ze
        praktycznie ciezko je wyczuc palcami.Ale ja sie i tak ciesze, bo same nigdy by
        mi takie nie urosly a wygladaja super-naturalnie:P
        pozdr
    • Gość: basia Re: przedłużanie włosów IP: *.4web.pl 06.01.05, 13:11
      Dziewczyny, a co sądzicie o wszczepianiu włosów?
      www.handsome.com.pl/fr_przyklady5.htm
      • Gość: monika Re: przedłużanie włosów IP: *.acn.waw.pl 07.01.05, 21:14
        poczytaj sobie o tej "wspanialej" metodzie

www.lysienie.info/forum/viewtopic.php?t=33&highlight=handsome
        • Gość: liza Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.pl 07.01.05, 23:29
          dziwi mnie Twój entuzjazm bo kiedyś przedłużałam sobie włosy warkoczykami
          afrykańskimi i nikomu nie polecam!zdjęłam po tygodniu-całe szczęście że tak
          szybko bo gdybym miała dłużej to musiałabym obcinać do łysej pały,gdyż plączą
          sie te włosy z naturalnymi.a zdjęłam dlatego że nie mogłam znieść bólu który
          towarzyszył tym pięknym warkoczykom-żeby włosy doczepione się trzymały skóra
          głowy musi być maksymalnie naciągnięta a to naprawdę boli.nie mogłam leżeć na
          głowie,dotykać,zupełnie nic bo wszystko bolało!podobno można się przyzwyczaić
          po miesiącu noszenia ale na tyle nie starczyło mi sił!
          • Gość: monika Re: przedłużanie włosów IP: *.acn.waw.pl 08.01.05, 10:14
            mój entuzjazm??? ze wszystkich moich wypowiedzi w tym watku przebija raczej
            sceptycym i nieufnosc co do tych metod, jesli wg ciebie tak wyglada entuzjazm
            to chyba nie znasz znaczenia tego slowa
            • Gość: liza Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.pl 09.01.05, 20:37
              słowo entuzjazm skierowany był do Loli-nie zrozumiałaś mnie Monika
              • Gość: monika Re: przedłużanie włosów IP: *.acn.waw.pl 09.01.05, 23:30
                to sprawdz pod czyj post sie podpielas odpowiadając poprzednio...
    • sledzie-w-oleju Re: przedłużanie włosów 08.01.05, 11:14
      Laski czy wy nie widzicie, że ta cała Lola to jest tą zakichaną fryzjerką od
      przedłużania włosów i sama tutaj się reklamuje.
      BTW przedłużane włosy wyglądają koszmarnie- wystarczy sobie popatrzeć na
      Mandarynę.
      • Gość: Lola Re: przedłużanie włosów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.05, 12:32
        Droga siedze w oleju, nie jestem fryzjerem tylko inżynierem (
        bioprocesów).Uważam, ze to forum służy miedzy innymi temu, zeby polecac sobie
        sprawdzone osoby i produkty.Niestety wiele osob tu jest b.podejrzliwych, mialam
        juz tego przyklad gdy napisalam cos na temet zakupow na allegro( pozytywnie),
        zostalam posadzona o to ze cos tam sprzedaje.Dziwne, prawda? Łatwiej jest
        narzekac niz kogos lub cos pochwalic:)
        pozdrawiam All
        • Gość: tameta Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 12:44
          inzynier bioprocesów? brzmi ciekawie :)
          • Gość: Lola Re: przedłużanie włosów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.05, 13:13
            I jest ciekawe, ale niestey dość trudne.Ale dzieki własnie bioprocesom,
            biotechnologii i jeszcze paru dziedzinom powstaja nowe kremy, lekarstwa(
            antybiotyki), nowe oczyszczalnie ścieków, ect
            troche nie ma temat, ale w końcu tez ma to cos wspolnego z uroda:) ja wynajdę
            jakis mowy kosmetyk to dam znać:P
            pozdrawiam
            • Gość: lalique Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:27
              W wakacje miałam dopinane 12 kosmyków dychę każdy. Kolor mialam dobrany
              idealnie i na tym koniec plusow. Przy ich zakldadaniu łzy mi kapaly stuzkami,
              tak bolalo, bo babka strasznie mnie szaprala za wlosy. Miejsca łaczenia byloy
              bardzo widoczne, ok 2 cm zgrzanej rurki. Wytrzymalam z takimi frytami trzy
              miesiące, ciagły dyskomfort, nieciekawy wyglad, wkurzyla sie i je obciełam. Na
              szczescie nie bylo tak widac tych krotkich kosmykow naturalnych wlosow. To byla
              spiepszona robota.
              www.lalique.blox.pl
              • Gość: Lola Re: przedłużanie włosów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.05, 00:40
                Wiesz...to faktycznie Ci wspolczuje, mam juz teraz uraz do przyczepianych
                wlosow na cale zycie:( podaj moze adres tego zakladu gdzie to zrobili, zeby
                nikt tam nie poszedl, bo po co ma tracic kase i cierpiec.Ja na szczescie nie
                mam zadnych rurek tylko takie cos, jakby obraczke i nie szarpalo przy
                zakladaniu.
                pozdrawiam all
    • gocha221 Re: przedłużanie włosów 21.01.05, 13:21
      ja sama ani zagęszczanych ani przedłuzanych wlosow nie mialam, ale doktorantka
      na mojej uczelni miala takie wlosy i wygladalo to średnio. Wlosy niby ładne: b
      geste i dlugie do pasa ale jednak było widac elementy łaczenia, szczególnie po
      ok. 2 miesiacac od załozenia. Nie wiem jak to wygladalo pozniej, bo dziewczyna
      wraz ze swoimi dopinkami wyjechala do Niemiec:-))
      jakas dziewczyna wspomniala tu o Mandarynie: faktycznie jakis czas temu
      'spiewala" w porannym programie TVP2 i bylo wiadc ze ma doczepiane włosy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka