Dodaj do ulubionych

Natural Fit Margaret Astor

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:20
Cześć dziewczyny!
czy któraś z Was zna ten podkład? Jest chyba dośc nowy, tak przynajmniej twierdziła pani w sklepie. Warto go kupić? Mam cerę suchą, która lubi się błyszczeć w niektórych miejscach:) - czyli właściwie mieszną. Kupiłam dzisiaj wprawdzie podkład Lumene Double Stay, ale kolot nr 02, który jest za ciemny (jaśniejszego nie było więc pani powiedział, ze jakby coś było nie tak to mi wymieni na inny). Wiec dziewczyny warto kupic ten podkład Astora? A może inny lemene? Poradźcie.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Natural Fit Margaret Astor 07.01.05, 11:05
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=17886278&v=2&s=0
      • magda-fl Re: Natural Fit Margaret Astor 07.01.05, 12:10
        Wg mnie warto się skusić, ale pod warunkiem, że jako tako dobierzesz kolorek. Odcieni jest tylko 4 i nie są za jasne, więc jeśli jesteś blada możesz mieć problem. Ja kupiłam 200 świetlisty beż i dla mnie jak na tą porę roku jest nieco za ciemny, ale z drugiej strony jako że rzeczywiście dopasowuje się do cery tragedii nie ma. Po prostu nadaje mojej twarzy odcień lekko muśniętej słońcem, zatem na pewno będzie idealny jak się opalę choć trochę. Teraz musze go mieszać z jaśniejszym podkładem albo z kremem albo nakładać sam, ale nieco oszczędniej. A co do właściwości to bardzo dobrze się rozprowadza, nie uwydatnia porów, nie wysusza, nie natłuszcza, lekko kryje, nie tworzy maski. Nie jest to podkład matujący, więc twarz nie jest po nim "płaska", ale z drugiej strony wcale się nie błyszczy - wygląda świeżo i naturalnie. A sama też mam cerę mieszaną skłonną do przesuszania, więc myślę, że i dla Ciebie ten podkład powinien być dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka