nareene 10.01.05, 10:43 Co o nich sądzicie? Chodzi mi przede wszystkim o kosmetyki kolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: kosmetyki La Roche-Posay 10.01.05, 12:38 Podnoszę, bo też mnie kusi ich kolorówka, zwłaszcza cienie. Miałam robiony nimi makijaż na promocji i bardzo długo się trzymał. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nareene Re: kosmetyki La Roche-Posay 11.01.05, 13:28 Nie chciałyscie mi pomóc i musiałam zaryzykować ;) Kupiłam cień do powiek LRP Respectissime Ombre a Paupieres. Jak na razie nie żałuję wydanych pieniędzy. Jest delikatny, jedwabisty, nie wałkuje się i nie zbiera w załomach powiek. Świetnie się rozprowadza. Ma wygodny, dwustronny aplikator, którym można malować również kreski. Nie osypuje się i wygląda świeżo niemal przez cały dzień! Poza tym, że wygląda świetnie nie powoduje podrażnień ani dyskomfortu (zazwyczaj po 2-3 godzinach od położenia cieni zaczynały mnie swędzieć powieki). Wymarzone cienie dla nadwrażliwców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: *.didasko.com.pl / 217.11.152.* 11.01.05, 15:33 A ja od dawna używam podkładu La Roche o nazwie Unifiance. Jest bardzo kryjący ale lekki. Idealny dla cer z problemami typu trądzik, blizny, przebarwienia. Do tego zawiera wodę termalną. I jest bardzo wydajny jedno opakowanie wystarcza na jakieś 8 m-cy (kosztuje niecałe 70 zł). Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
evel_b Re: kosmetyki La Roche-Posay 12.01.05, 01:36 potwierdzam! ten podkład jest cudowny-sama go jeszcze nie kupiłam bo cena wysoka ale miałam okazję go poużywać u kuzynki i naprawde czegoś takiego wczesniej nie widzialam!!! Rewelka!! swietnie kryje i troche chyba tez odbija swiatlo bo nie widac zadnych niedoskonalosci skory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitty Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 07:48 To jest podkład do cery suchej czy tłustej? Ja mam bardzo suchą i nie wiem czy bedzie dla mnie odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonia Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:45 Ja z kolei mam bardzo tłustą, czy jest dobry przy takiej? Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: kosmetyki La Roche-Posay 12.01.05, 09:33 ja jestem bardzo zadowolona z korektorów i cieni do powiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue.berry Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: *.aster.pl 12.01.05, 09:41 podklad unifiance jest zarowno dla cery suchej jak i mieszanej i tlustej. oprocz tego jest w 3 wersjach - korygujacy, optycznie wygladzajacy (krem i fluid). ja mam fluid wygladzajacy - generalnie jestem bardzo zadowolona z tym ze to akurat jest najlzeszja opcja (dla mnie chyba za lekka) i nie kryje jednak mocnych zmian czy przebarwien. tak czy inaczej konsystencje ma swietna, swietnie sie rozporwadza. na ile starcza nie wiem bo na razie mam pierwsza tubke: )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diuna Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: 81.210.22.* 12.01.05, 10:18 ten podkład nie nadaje się według mnie do skóry tłustej,wcale nie matuje po dwóch godzinach miałam twarz jak lustro..fe..(cały czas miałam uczucie lepkości na twarzy mimo że nałożyłam krem matujący i mam cerę mieszaną) ale dobrze maskuje to muszę przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: 217.153.141.* 19.01.05, 12:55 Podklad Unifiance kryjacy (jest tez chyba wersja wygladzajaca) nie nadaje sie moim zdaniem do tlustej cery, twarz swieci sie okrutnie po nim juz po pol godzinie. Natomiast jest przyjemy w uzyciu, wydajny i swietnie kryje. Szkoda, ze nie matuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jełasia Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: 213.25.206.* 19.01.05, 10:04 Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie w Warszawie mogę kupić podkłady Unifiance? W żadnej aptece nie spotkałam "kolorowych" kosmetyków La Roche-Posay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diuna Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: 81.210.22.* 19.01.05, 10:32 np. w Wola Parku ,ma dole jest apteka i tam widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jełasia Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: 213.25.206.* 19.01.05, 10:37 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
lisa10 Krem pod oczy La roche... 19.01.05, 12:59 A czy warto kupić krem pod oczy z witaminą c? Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Krem pod oczy La roche... 19.01.05, 20:49 Również jestem ciekawa jak działa ten krem, czy jest odpowiedni dla babeczek ok. 30?? ;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya Re: Krem pod oczy La roche... IP: *.pinnex.com.pl 20.01.05, 09:11 Kremik jest rewelacyjny - tez juz wypatrzylam pierwsze zmarszczki i postanowilam z nimi walczyc za pomoca Actove C. Pomoglo! Juz po pierwszym razie zauwazylam roznice - wygladza, nawilza i lekko natluszcza ale nie pozostawia tlustej warstwy. A teraz jest promocja - za ok. 74 zl mozna kupic zestaw: krem pod oczy i krem do twarzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evfca Re: Krem pod oczy La roche... IP: *.pronet.lublin.pl 02.02.05, 15:06 mam 28 lat czy moge używać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya Re: Krem pod oczy La roche... IP: *.pinnex.com.pl 02.02.05, 15:23 mam 29 i uzywam:) mysle ze Ty tez mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: *.aster.pl 19.01.05, 20:35 W "Aptece pod aniołem" w Al.Solidarności, koło kina Femina, tam mają pełną ofertę kosmetykow kolorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkr13 Re: kosmetyki La Roche-Posay 21.01.05, 10:16 Podkład La Roche o nazwie Unifiance - dla mnie REWELACJA!!! W Warsawie kosmetyki tej firmy można nabyć w aptece w Klifie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derika Re: kosmetyki La Roche-Posay IP: *.petrus.com.pl 19.01.05, 17:06 a czy warto zainteresować się korektorami pod oczy LRP czy też lepiej innych firm? jeśli tak to jakich? Odpowiedz Link Zgłoś