Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Sephora

IP: *.future-net.pl 20.05.02, 22:24
Widziałam w kilku innych wątkach, że używacie kosmetyków Sephora, zwłaszcza
kolorówki. Ja bywam często w ich sklepach, ale jakoś nigdy nie zaintersowały
mnie te kosmetyki, myslałam szczerze mówiąc, ze są kiepskie. Raz jeden kupiłam
mały lakierek do paznokci, niebieski, uzywam do do stóp. KOlor jest ładny, ale
rozprowadza sie średnio i do rąk bym raczej nie użyła. Co byście poleciły tej
firmy? Widziałam, ze maja też jakieś kosmetyki pielęgnacyjne, np. do
demakijażu, czy są coś warte.
PS> Temat nie dotyczy galanterii typu spinki, gumki do włosów, kosmetyczki - są
bombowe i kupuję je namiętnie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: Kosmetyki Sephora IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 00:34
      Kredki! Kredki Sephora Collection sa super, boskie kolory, mieciutkie, idealnie
      się rozprowadzają i trzymają cały dzień bez zmian, moim zdaniem od Diora
      różnia się tylko wyglądem, brakiem "rozcieracza" na drugim końcu no i ceną
      (12zł!) Kredki Sephora Collection wydają mi się troche twardsze, ale słyszałam
      że tez są dobre i interesujące kolory. Cień Sephora Collection (40zł) moim
      zdaniem porównywalny z Color Focus Lancome. W ciągu dnia kolor troche blednie
      (przy Color Focus też), ale trzyma się idealnie i nie zbiera się w zgięciu
      powiek. Mam zamiar nabyć także cienie z Sephora Collection (24zł).
      Bardzo interesuje mnie opinia na temat pudrów brązujących Sephory - zarówno
      tych normalnych jak i Sun Discs.
    • Gość: magamaga Re: Kosmetyki Sephora IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 21.05.02, 10:49
      Moim sephorowym hitem jest lakier do paznokci Sephora Artists nr 64, mleczny o
      rozowym odcieniu. Dobrze sie rozprowadza, jest trwaly, kolor odpowiada mi
      idealnie.
      • Gość: ola Re: Kosmetyki Sephora IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 21.05.02, 12:56
        nie mam zadnych doswiadczen z sephora, ale znajoma kupila wlasnie taki jasny
        (moze wlasnie to ten mleczny, magamaga) i niby go chwali ale ja widze, ze
        wyglada on nieefektownie (za jasny, smugi itp.)
        • Gość: magamaga Re: Kosmetyki Sephora IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 21.05.02, 13:36
          Moze ma ten maly, zwykly. U mnie nie robi smug i naprawde go polecam. Zreszta w
          Sephorze mozna go wyprobowac, stoja testery.
          • Gość: kasica Re: Kosmetyki Sephora IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 15:40
            Male lakiery maja moze fajne kolory, ale rozprowadzaja sie zle, maja tez
            kiepskie pedzelki - znacznie lepsze sa te duze, mialam taki rozowo-liliowy
            odcien, nigdzie nie widzialam podobnie fajnego. Ponadto mam wrazenie, ze te
            male stoja tam latami, widzialam wiele porozwarstwianych. Dolaczam sie
            natomiast do zachwytow na temat kredek.
            • Gość: Aga Re: Kosmetyki Sephora IP: *.future-net.pl 21.05.02, 19:50
              Jednym słowem, znajomośc z firmą zaczęłam od bubla:) Jutro będę w Sephorze, to
              się poprzyglądam tym większym lakiero i kredkom. Dzięki za info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka