Gość: Alin IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 14.01.05, 11:04 Szukam dobrego balsamu do ciała, do skóry mocno wysuszonej, dobrze aby był również ujędrniający ponieważ mam problemy z rozstępami. Bardzo prosze o wasze sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Jaki balsam do ciała? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 14.01.05, 11:13 Dla mnie nr 1 jest masło kakaowe. Firma ziaja. jest rewelacyjne. a do tego niewielka cena ok 12 zł. Jeżeli cena by była wyższa też napewno bym kupowała :) polecam :) pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alin Re: Jaki balsam do ciała? IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 14.01.05, 11:31 Dziękuję asiu. Zastanawiam się tylko czy rzeczywiście prawdą jest, że skoro mam rozstępy potrzebuję też balsamu ujędrniającego? Jeśli ma to znaczenie to podaję swój wiek - 25 lat. Nie bardzo się na tym znam i niestety nie wiem od kiedy powinno się używać ujędrniaczy, a nie chciałabym zaszkodzić skórze. Proszę o poradę równiez w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lania Re: Jaki balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:41 Bardzo dobrze ujędrnia oliwka do masażu Ziaji z serii lipo blocker,polecam też balsamy Dove,szczególnie te z nutri serum 24 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: Jaki balsam do ciała? IP: *.238.97.37.adsl.inetia.pl 14.01.05, 22:55 Sprobuj z Loreal'a mleczko do ciala nutri cos tam.Ja kupilam latem w promocjii 400 ml.Ujedrniaczy do ciala sie nie boj,ja stosuje nalogowo na posladki i pupe rozne kremy antycell.bo trzeba zapobiegac a nie czekac na niedoskonalosci;) Dobry jest tez Nivea Q 10 a w ogole to polecam kosmetyki firmy Tołpa,swietnie ujedrniaja i wygladzaja skore.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Jaki balsam do ciała? 14.01.05, 23:04 Zgadzam sie co do Nivei Q10. Najwazniejsze to zapobiegac. Ja mam 25 lat, kremow antycellulitowych i ujedrniajacych uzywam bez przerwy od mniej wiecej 16-17 roku zycia i skore mam super. Nigdy sie wysusza, jest jedrna (cwicze do tego oczywiscie), cellulit mam minimalny. Niestety mam rozstepy na pupie, ale pojawily mi sie dawno, gdy roslam, i na to wiele sie nie poradzi :( Odpowiedz Link Zgłoś