Dodaj do ulubionych

Jaki balsam do ciała?

IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 14.01.05, 11:04
Szukam dobrego balsamu do ciała, do skóry mocno wysuszonej, dobrze aby był
również ujędrniający ponieważ mam problemy z rozstępami. Bardzo prosze o
wasze sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: Jaki balsam do ciała? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 14.01.05, 11:13
      Dla mnie nr 1 jest masło kakaowe. Firma ziaja. jest rewelacyjne. a do tego
      niewielka cena ok 12 zł. Jeżeli cena by była wyższa też napewno bym kupowała :)
      polecam :)
      pozdrawiam asia
    • Gość: Alin Re: Jaki balsam do ciała? IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 14.01.05, 11:31
      Dziękuję asiu. Zastanawiam się tylko czy rzeczywiście prawdą jest, że skoro mam
      rozstępy potrzebuję też balsamu ujędrniającego? Jeśli ma to znaczenie to podaję
      swój wiek - 25 lat. Nie bardzo się na tym znam i niestety nie wiem od kiedy
      powinno się używać ujędrniaczy, a nie chciałabym zaszkodzić skórze. Proszę o
      poradę równiez w tej kwestii.
    • Gość: Lania Re: Jaki balsam do ciała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:41
      Bardzo dobrze ujędrnia oliwka do masażu Ziaji z serii lipo blocker,polecam też
      balsamy Dove,szczególnie te z nutri serum 24 godz.
    • 18lipiec NEUTROGENA 14.01.05, 12:26

• Gość: naina Re: Jaki balsam do ciała? IP: *.238.97.37.adsl.inetia.pl 14.01.05, 22:55
      Sprobuj z Loreal'a mleczko do ciala nutri cos tam.Ja kupilam latem w promocjii
      400 ml.Ujedrniaczy do ciala sie nie boj,ja stosuje nalogowo na posladki i pupe
      rozne kremy antycell.bo trzeba zapobiegac a nie czekac na niedoskonalosci;)
      Dobry jest tez Nivea Q 10 a w ogole to polecam kosmetyki firmy Tołpa,swietnie
      ujedrniaja i wygladzaja skore.Pozdr!
      • kampysia Re: Jaki balsam do ciała? 14.01.05, 23:04
        Zgadzam sie co do Nivei Q10. Najwazniejsze to zapobiegac. Ja mam 25 lat, kremow
        antycellulitowych i ujedrniajacych uzywam bez przerwy od mniej wiecej 16-17
        roku zycia i skore mam super. Nigdy sie wysusza, jest jedrna (cwicze do tego
        oczywiscie), cellulit mam minimalny. Niestety mam rozstepy na pupie, ale
        pojawily mi sie dawno, gdy roslam, i na to wiele sie nie poradzi :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka