Dodaj do ulubionych

szampon Loreal non stop volume

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:01
a co sądzicie o tym nowym szamponie Loreala, który na 16 h unosi włosy u
nasady? Ja go juz od kilku dni stosuje i dla mnie jest super, włosy są
gęstrze i ładnie się układają. Nie wysusza włosów, jak inne tego typu
kosmetyki.
Obserwuj wątek
    • pixela Re: szampon Loreal non stop volume 14.01.05, 19:35
      Fakt, jest niezły. Włosy nie są przyklejone do głowy, ładnie się układają i
      błyszczą, nie przesusza. Używam go od ok. miesiąca.
      • Gość: aga Re: szampon Loreal non stop volume IP: *.chello.pl 14.01.05, 19:42
        kupuje się toto w sklepie czy u fryzjera? Ile kosztuje?
        • Gość: Elegance Woman Re: szampon Loreal non stop volume IP: 195.116.150.* 14.01.05, 22:54
          A ja uważam, że jest do bani. I właśnie, że wysusza w dodatku robi efekt stogu
          siana na głowie. w ogóle wszystko z L'oreala produkowane na wschodnie rynki
          jest syfiaste.
    • Gość: ninna Re: szampon Loreal non stop volume IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:14
      Mnie również rozczarował. Po pierwszym użyciu byłam zadowolona, ale kończąc
      butlę szamponu + odżywkę miałam przesuszone włosy (siano nie do rozczesania),a
      przy skórze klapnięte i przetłuszczające się okropnie, a myję włosy codziennie.
    • pixela Re: szampon Loreal non stop volume 15.01.05, 06:20
      Ja używam od ponad miesiąca (co drugi dzień), bez odżywki i nie zauważyłam
      żadnych negatywnych zmian. Przeciwnie, tak jak wczesniej pisałam, wszystko jest
      OK. Jest w każdym sklepie kosmetycznym, supermarkecie; ceny nie pamietam, ale tani.
    • Gość: ewa Re: szampon Loreal non stop volume IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 15.01.05, 09:42
      Ojej, własnie wczoraj go zakupiłam, całkiem przypadkowo mozna powiedzieć. jak
      uzyje to podziele sie wrażeniami. Pozdrawiam wszystkich walczących
      z "przylizanymi" włosami!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka