Dodaj do ulubionych

BRZYDKIE sa latwe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:05
czemu brzydkie kobiety tak latwo zbajerowac i zaciagnac do lozka? tzn ladne
te zmozna ale trzeba sie troch enameczyc, iadomo ze ze faceci patrza na
wyglad natomiast kobiety na wnetrze dlatego nawet brzydkiemy facectowi jest
latwo zaciagnac brzydka i przy odrobinie trudu nawet i ladna, trzeba tylko
byc odwaznym i konketnym a wyglad faceta ani jego rozmiar ni ma znaczenia,
taki juz ten swiat, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: plum-plum Re: BRZYDKIE sa latwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:51
      a ile ty masz cm
    • kragmel Re: BRZYDKIE sa latwe 18.01.05, 14:56
      ja tam jestem brzydka i cnotliwa. teoria padła.
      • kampysia Re: BRZYDKIE sa latwe 18.01.05, 14:59
        Ja tez! I zelazna ze mnie dziewica! Konmi mnie do lozka nie zaciagniesz!
        • kasiapil Re: BRZYDKIE sa latwe 18.01.05, 15:03

jestem ciekawa co to za chojrak to tak nam pieknie forum zamieca.
          • Gość: chorjrak 14 cm Re: BRZYDKIE sa latwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:04
            zaden hojrak chce was poprostu uswiadomic jakie jest zycie, robie to dla
            waszego dobra zebyscie potem nie byly zaskoczone
          • Gość: kulturysta Re: BRZYDKIE sa latwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:07
            he he mam to samo zdanie o kobietach, boli mnie jescze jdno ze malo kobiet
            uprawia jakikolwiek sport a tylko sie maluja jak dziwki a bez makijarzu
            wygladaja jak straszydla, to ja mam bez makijarzyu dlugie wyrazne rzesy i brwi,
            czemu kobiety nie pojdziecie na silownie pocwiczyc ? ni ema ni clepszego jak
            fitneska lub poczatkujaca kulturystka
          • Gość: expert Re: BRZYDKIE sa latwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:10
            i jescze jedno otoz kobiety same siebie oszukuja, buduja w swej swiadfomosc
            obraz falszywej siebie aby im bylo latwiej znosic porazki i upodlenia, tylko
            tak tu pisza ze lubia duze penisy, ze wyglad faceta ma znaczenie itd a w realu
            jest zupelnie odwrotnie ale to nie ich wina bo mozg kobiety plata figle
      • Gość: ja Re: BRZYDKIE sa latwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:02
        no dobra wiec nei masz raczej byc co wybredna, wiec gdyby podlecial o ciebie
        pierwszy lepszy i zaproponoawl sex czy randke, nawet gdyby byl niski gruby
        brzydki z malym penisem to odrazu bys sie zgodzila bo wiesz ze taka okazja
        moglaby sie nie powtorzyc
        • kragmel Re: BRZYDKIE sa latwe 18.01.05, 15:05
          znaczy się ja bym niby poleciała? ty, kiciuś, czytać nie umiesz? wiesz co
          znaczy "cnotliwa"?
          ja nie wymagam wyczuwania ironii, ale zrozumienia elementarnego tak.
          a teraz sio sio sio, uciekaj z naszego forum.
    • icegirl Beznadziejna prowokacja Wątek do skasowania. 18.01.05, 15:06

• kosmisia bzdura 18.01.05, 15:09
    • Gość: plum plum Re: BRZYDKIE sa latwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:18
      hehe
    • Gość: h Re: BRZYDKIE sa latwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:33
      brzydkie maja niskie poczucia wlasnej wartosci wiec jesli juz sie nimi ktos
      zainteresuje to korzystaja
      • inez22 Re: BRZYDKIE sa latwe 18.01.05, 17:00
        skasujcie watek,to pisze ta sama frajerzyna ktora wkleja te linki
      • Gość: evel Re: BRZYDKIE sa latwe IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.01.05, 22:32
        hahaha czytam te posty i nie moge powstrzymac sie od smiechu :D Jeżeli uwarzasz
        ze kobiety sa latwe (a czy brzydkie czy ladne to juz nie jest istotne) to nie
        pomyslales nigdy ze moze byc na odwrot ?:> To wy faceci tacy jestescie :> Tak
        szczerze mowiac ktory facet odmowi kobiecie ... hehe malo jest takich :) po za
        tym facet zazwyczaj przeleci kazda panienke a kobieta raczej pojdzie do tego,
        który jej odpowiada pod wzgledem chociaz wygladu, bo jak pisales podobno to nie
        ma znaczenia dla kobiet :) <hahaha> nie oszukuj sam siebie kolego :) zle
        postrzegasz ten świat ... Pozdro
        • cirilli Re: BRZYDKIE sa latwe 19.01.05, 00:29
          kolejny wątek tego bezmózgowca- Proszę szanownego Pana, ekshibicjonizm
          emocjonalny jest wysoce niewskazany! Pana maifest braku pewności siebie jest
          żałosny i nie sądze żeby Pana ego zyskało coś na wypisywaniu takich bzdur
          Pozdrawiam i łącze się we współczuciu
          DZIEWCZYNY! CO ZA PALANT!!!
          • Gość: paula Re: BRZYDKIE sa latwe IP: *.aster.pl 19.01.05, 18:27
            nic dodac nic ujac... moje dwie poprzedniczki wszystko juz napisaly! Brawo
            dziewczyny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka