Gość: aga IP: *.zin.lublin.pl 18.01.05, 14:23 Mam zamiar kupic,ile kosztuje i czy warto?Jak dziala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greta Re: Tusz ESTEE LAUDER MAGNASCOPIC IP: *.chello.pl 18.01.05, 18:59 Polecałam ten tusz w wątku o tuszach. Dla mnie jest rewelacyjny. Od tuszu do rzęs wymagam aby sprawiał, że efekt pięknych rzęs było widać "na kilometr"- i właśnie magnascopic to potrafi. Superowo wydłuża- rzęsy prawie sięgają brwi i wyraźnie pogrubia. Nie osypuje się i wytrzymuje całonocne imprezowanie. Trzeba tylko nauczyć się go aplikować bo szczoteczka jest rzadka i nabiera dużo tuszu. Nie stwierdziłam żadnych podrażnień, a oczy mam wrażliwe. Nie ma problemu z demakijażem. Ostatnio w sephorze kosztował 115 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
winogroneczka Re: Tusz ESTEE LAUDER MAGNASCOPIC 18.01.05, 19:13 Nie wiem ile kosztuje bo mi tata z zagranicy przywozi (tak jest chyba taniej) ale jest naprawde super! Oczywiscie pod warunkiem ze lubisz baaardzo pogrubiajace tusze i potrafisz je nakladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tusz ESTEE LAUDER MAGNASCOPIC IP: *.zin.lublin.pl 18.01.05, 22:10 Dzieki dziewczyny,sama nie wiem czy bedzie dla mnie dobry,bo wolalabym by sie jakos tak latwo nakladal,zeby wiadomo bylo ze zadnych z tym problemow nie bedzie...a chcialabym wlasnie osiagnac taki teatralny efekt:wydluzenie maxymalne, pogrubienie(a mam dosc rzadkie tyle ze dlugie dosc rzesy), no i sadzilam ze jest troszke tanszy...ale skoro polecacie...moze ktos jeszcze cos dopisze?? Odpowiedz Link Zgłoś