Dodaj do ulubionych

Chanel - Hydra Serum i Fluide Multi- Protection

IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 11:22
Dziewczyny, pomimo że jestem młoda (24 lata), to jednak moja skóra jest w złym
stanie: brzydki koloryt, rozszerzone pory, lekkie naczynka na policzkach. Na
dodatek wory pod oczami i ogólna wrażliwość. Na dodatek pracuję w
klimatyzowanym biurze.
Czy mogę jako jednorazową kurację zastosować Hydra Serum Chanel? A codziennie
np. Fluide Multi-Protection?

A co najważniejsze: jakie są efekty? Warto?

Dzięki za porady:)))
Obserwuj wątek
    • rossa_ Re: Chanel - Hydra Serum i Fluide Multi- Protection 23.05.02, 12:02
      Hydra Serum Chanela jest preparatem silnie nawilżającym, stosowanym przy
      odwodnieniu czy przesuszeniu skóry (każdego typu). Nie pomoże Ci na rozszerzone
      pory, naczynka i koloryt. Juz lepiej kup sobie Effaclar K, używaj go na noc i
      pamiętaj o dużych filtrach na dzień.
      • Gość: Maxima Re: Chanel - Hydra Serum i Fluide Multi- Protection IP: *.acn.waw.pl 23.05.02, 13:41
        Hydro Serum super nawilża i dostarcza skórze mnóstwo witamin, dzięki czemu
        skóra jest bardziej napięta i rozświetlona. Właśnie kończe kurację i
        stwierdzam, że pory mi się wyrażnie zwęziły, a cera nabrała blasku i jest w
        znakomitej kondycji, co zresztą stwierdziła moja kosmetyczka. Bardzo polecam,
        aczkolwiek zastanawiam się, czy nie jesteś za młoda na ten specyfik, ja w tym
        roku kończę trzydziestkę:( i dopiero teraz zdecydowałam się na tą kurację.
        Porozmawiaj może z kosmetyczką lub konsultantką Chanel, powinny doradzić coś
        sensownego.
        Pozdrawiam:)
        • Gość: Anka Re: konsultantki Chanel IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 14:12
          Szczerze mówiąc byłam ostatnio w Sephorze (Kraków), licząc na fachową poradę i
          dobranie kosmetyków Chanel. I guzik! Panna powiedziała, że "nie robią firmowej
          diagnozy, ale się znają i mogą pomóc". Ja chciałam próbki z Chanel, a ta swoje-
          Lancome (nie lubię) czy Dior!!!! I wysępiłam tylko Solution Destressante.
          Nie umiała mi powiedzieć, co mogę, a czego nie....
          • rossa_ Re: konsultantki Chanel 23.05.02, 14:39
            Pracujesz w trudnych warunkach (klimatyzowane biuro), więc nawet w wieku 24 lat
            możesz użyć serum nawilżającego jako kuracji.
            Ja zuzyłam całe opakowanie i naprawdę nie miało ono żadnego wpływu na stan
            porów skóry, zresztą nikt tego nie obiecywał- ten kosmetyk ma intensywnie
            nawilżać, a nie zweżać pory.
            • Gość: Anka Re: konsultantki Chanel IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 14:48
              Takie intensywne nawilżenie na pewno by mi pomogło; jak sądzę. Ta klimatyzacja
              + brak okna + brak światła dziennego daje mi w kość od 4 lat...
              Czy pamiętasz, ile kosztuje to serum? A czy to prawda, że trzeba na nie nałożyć
              krem?

• rossa_ Re: konsultantki Chanel 23.05.02, 14:57
                Generalnie na każde serum trzeba dodatkowo nałozyć krem- już gdzieś pisałam, że
                serum wnika głęboko, więc trzeba dodatkowo nawilżyć bądź odżywić zewnętrzny
                naskórek.
                Ale akurat Hydra Serum jest jedynym, w przypadku którego producent twierdzi, że
                można go używac też samodzielnie, zwłaszcza w przypadku tłustej i mieszanej cery.
                Zrób jak chcesz- ja zawsze nakładam na niego jeszcze krem, bo używam go na dzień,
                a on przecież nie ma żadnych filtrów. Ale poziom nawilżenia bez dodatkowego kremu
                też jest świetny.
                Sugerowana cena detaliczna to 223zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka