Dodaj do ulubionych

The Body Shop

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 17:49
Byl juz tu kiedys taki watek, ale za nic nie moge znalezc. Wlasnie moja
rodzinka pojechala do Wiednia wiec nakazalam jej wstapic do tegoz sklepu (kiedy
on bedzie w Polsce?!???). Prosze o polecenie kosmetykow, z ktorych bylyscie
adowolone. Dzieki i pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: The Body Shop IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 18:26
      Szukajcie a znajdziecie.
      Body Butters (wszystkie sa super)
      jak dla mnie seria Cranberry do ciała (zwłaszcza peeling)
      na tłusta/mieszna cere olejek Tea Tree Oil
      Hemp (do stóp)
      Błyszczyk do ust liptints
      Przypomniało mi się (na tamtym wątku o tym nie napisałam) Pumice Foot Scrub z
      niebieskiej (peppermint) lini do stóp
      • Gość: Aga Re: The Body Shop IP: *.future-net.pl 23.05.02, 19:06
        Body Butter Nuts (orzechowy) i Olive
        żel do malowania brwi (super wynalazek dla blondynek o jasnej oprawie oczu,
        lekko barwi i czesze)
        sztyft pielęgnacyjny Hemp (czyli z "trawką" vel konopiami) jeśli nic ci nie
        pomaga na spierzchnięte wargi - on pomoże
        żele do mycia ciała (mango, cytrusy - mmmmmmmmmmm)
        boski peeling do ciała oliwkowy (gęsty, cudownie wygladza skórę)
        peeling z żelem do mycia pod prysznic cynamonowy (co za zapach)
        korektor do cieni pod oczami - u mnie sprawdza się lepiej niż Touche Eclat YSL

generalnie zawsze w Body Shopach dostaję tzw. pierdolca i wydaję jakieś
        koszmarne sumy:)))
        • Gość: katrina Re: The Body Shop IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 19:15
          Gość portalu: Aga napisał(a):

> generalnie zawsze w Body Shopach dostaję tzw. pierdolca i wydaję jakieś
          > koszmarne sumy:)))

Całkiem jak moja mama :-))))))
    • Gość: Maruda Re: The Body Shop IP: *.nyc.rr.com 23.05.02, 19:45
      O kurcze, ale wy jestescie - az mnie sama namowilyscie :-)))
      Ide na zakupy!! :-)))
      (ten oliwkowy peeling, kremiki do stop, zel do brwi...
      Aga, a korektor - jaki jest? Z pedzelkiem , w sztyfcie? Ja nalogowo wyprobowuje
      najrozniejsze,ale o tym pierwsze slysze .
      Pozdrowka :-)
      • Gość: Aga Re: The Body Shop IP: *.future-net.pl 23.05.02, 20:21
        Z taką gąbeczką na kijku, nie wiem, jak to opisać:)
        • Gość: inka Re: The Body Shop IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:10
          A czy wiecie miłe dziewczyny, gdzie w Szczecinie zlokalizowany jest ten sklep.
          Bardzo proszę o odpowiedż. Pzdr.
          • Gość: aniesa Re: The Body Shop IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:24
            NIWSTETY w Polsce nie ma sieci The Body Shop, moze pomylilo Ci sie z Body Basic-
            niestety nie jestem ze Szczecina wiec nie moge Ci pomoc
            pozdr
            • Gość: Aga Re: The Body Shop IP: *.future-net.pl 23.05.02, 21:39
              Tak, niestety, Body Basic to nie to, to jakas czeska podróba. Niektóre rzeczy
              mają niemal identyczne, oczywiście nie kosmetyki, ale "gadżety", np. widziałam
              tam taką samą mydelniczkę, jaką taszczyłam z Malty. Ale kosmetyki mają
              badziewne. Gdzieś czytałam, że BOdy Shop przymierza sie do Polski od kilku lat,
              ale jakoś im nie wychodzi z franchisingiem. Nie rozumiem tego, bo to "kultowa"
              sieć sklepów i na pewno zbiliby tu majątek, choćby na mnie:)
    • Gość: Aga Re: The Body Shop IP: *.future-net.pl 23.05.02, 21:41
      A co do Body BAsic w Szczecinie - u nas w Wawie są w Galerii Centrum, więc
      jeśli u was ona jest, to pewnie tam, ale radzę raczej skoczyć do Niemiec do
      Body Shopu, masz bliziutko:)
      • Gość: inka Re: The Body Shop IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 23:42
        Dzięki dziewczyny! Body Basic faktycznie widziałam w Galerii Centrum, ale
        jakoś szczególnie nie wzbudziły mojego zainteresowania. Co do Body Shop - może
        faktycznie dobry pomysł z tym Berlinem. Może w te wakacje uda mi się tam
        wybrać i odwiedzić Body Shop. Jeszcze raz dziękuję za wyjaśnienie. Pzdr.
        • Gość: inka Re: The Body Shop IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 24.05.02, 01:13
          Czesc Inka - ja tez jestem Inka - wiec chyba musiemy sie umowic - ktora Inka
          jest ktora :)
          Pozdrawiam....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka