Dodaj do ulubionych

TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Dermedic

IP: *.tychy.msk.pl 20.01.05, 08:17
Kochane forumowiczki.
Mam do odsprzedania krem acne expert C firmy Dermedic. Jest on do cery
tłustej, trądzikowej, skłonnej do alergii. Skusiłam sie na niego no ale dla
mojej wrażliwej cery jest chyba za mocny bo mam po nałozeniu czerwona twarz
dość długo i jest taka dziwna. Poprostu jest chyba za mocny dla mnie.
Zapłaciłam za niego 33zł i użyłam dwa razy na noc i dwa razy na dzień. Jest
bardzo wydajny wiec zuzyłam niewiele. Tubeczka ma 50ml. Odsprzedam za 20zł.
Po co ma lezeć i sie przeterminować a jest to naprawdę dobry krem. Ja
oczywiście musze kupić coś delikatniejszego ale na pewno tej firmy.

Tutaj jest link i więcej o tym kremiku.
www.dermedic.pl/tlo.html
Jestem z okolicy Katowic.
Obserwuj wątek
    • Gość: uppp Re: TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Derme IP: *.tychy.msk.pl 20.01.05, 18:13
      • Gość: ola Re: TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Derme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:23
        hej jestem zainteresowana
        czy mozesz byc jutro rano w katowicach?
        podaj mi namiar na siebie, to się dogadamy.pzdr
        • Gość: viczka Re: TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Derme IP: *.tychy.msk.pl 21.01.05, 07:23
          Hej dziś rano nie moge bo wiesz jest dzien babci i o 12 juz do niej jade z moim
          chłopakiem. Może pasowało by Ci w sobote rano? To było by super :-) Co Ty na
          to? Albo kiedy tobie jeszcze pasuje oprócz dzisiejszego dnia???
          • Gość: ola Re: TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Derme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:04
            hej,
            ja niestety dzis wyjeżdzam ale bede jakoś w niedziele po południu to sie odezwe
            na forum. możemy się spotkać w przyszłym tyg. np. w poniedziałek (generalnie
            pasuje mi każda pora bo mam wolne-sesja).
            daj znać o której i gdzie.
            papa
            Ola
    • Gość: ola Re: TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Derme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:12
      aha, z tego co widze to jesteś z Tychów, dlatego mam propozycję żebyśmy może
      umówiły się w Katowicach na przystanku autobusowym na osiedlu Paderewskiego
      (staje tam wielke tyskich busów). To jest ten przystanek gdzie jest pomnik
      Powstańców, kojarzysz?
      mam wątpliwości czy udałoby nam się spotkać i rozpoznac pod empikiem gzdie jest
      taka masa ludzi. podaj mi tylko godzine i dzień jaki Ci pasuje.
      • Gość: viczka Re: TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Derme IP: *.tychy.msk.pl 21.01.05, 10:30
        Witaj.
        Poniedziałek pewnie ze mi pasuje. Mogły bysmy sie spotkac tak o 11 jesli tobie
        pasuje. Ja bym wysiadła na tym przystanku na Paderewskiego (chociaz tak
        dokładnie nie wiem gdzie to jest ale zapytam sie kogoś bo coś o tym kojarze. Ja
        zawsze wysiadam na Korfantego na tym ostatnim przystanku.
        Teraz ty napisz czy ten poniedziałek i ta godzina ci pasuje i czy wolisz na
        Paderewskiego czy na Korfantego też by mogło być.
        Pozdrawiam, papapa
    • Gość: ola Re: TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Derme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:57
      hej!
      pasuje mi o 11; myślę że na paderewskiego byłoby lepiej bo na tym przystanku
      jest mniej ludzi i mamy znacznie większe szanse że sie rozpoznamy. Ja będe
      ubrana na czarno, mam ciemne włosy. tak więc do zobaczenia jutro!
      • Gość: viczka Re: TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Derme IP: *.tychy.msk.pl 23.01.05, 18:42
        Hej
        Super że się ugadałyśmy. Oki to ja tez bede na Paderewskiego o 11. Ja bedę
        miała różową kurteczkę i biały szalik oraz białą czapeczke.
        Mam nadzieję że się rozpoznamy :-)))
        • Gość: viczka Re: TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Derme IP: *.tychy.msk.pl 23.01.05, 18:46
          Oczywiście chodzi o ten przystanek na Paderewskiego Pomnik :-)
          • Gość: ola Re: TanioSprzedamKremDoTwarzy ACNE EXPERT C Derme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:22
            hej,pamietaj że to jest przystanek Paderewskiego Pomnik powstańcow. bede na
            Ciebie czekać. do zobaczenia pa pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka