Gość: Aska IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:29 Szukam świetnego i niedrogiego fryzjera w Gliwicach.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odrakontra Re: Fryzjer w Gliwicach 20.01.05, 20:27 moge ci napisac, gdzie chodzilam ostatnio (mam 28 lat): - p. magda u jaty - fryzjerka madra z polotem, ale drogie uslugi (jak to jata) - zaklad na ul. derkacza 7 na sikorniku (nazwa imituje recznie pisane wyrazy i dlatego jest niezbyt czytelna, wyglada jak "maja korus (koruz, korez?)" a tam: p. maja (szefowa)- dobre strzyzenie, modne, ale nie z "jednej sztancy" wydaje mi sie, ze wiele mozna z nia ustalic, przy strzyzeniu i farbowaniu zrobila mi darmowe upiecie wlosow. jest rowniez p. magda, moja mama byla z niej dosc zadowolona, a dzis strzygla sie u nowej pani - justyny, tez z bardzo fajnym nowoczesnym efektem. jest stosunkowo niedrogo i bardzo milo, fryzury z tendencja do mlodziezowych, rowniez irokezopodobnych. na pewno polecalabym strzyzenie. farba za to zeszla mi bardzo szybko! acha - no i jeszcze jest pan grzegorz, ktory wykonuje niemal "slynny" masaz masaz glowy przy myciu. pojawil sie tez nowy (od wrzesnia) zaklad fryzjerski "mlodziezowy" w bramie przy ulicy podajze stawowej (dunikowskiego?, strzygl sie tam ostatnio moj chlopak i wrocil niemniej zadowolony jak po drozszych "jatach". jak ze strzyzeniem damskim - na razie nie wiem, pamietam tylko cene za strzyz. damskie, bo pytalam - 12 zl. tyle mam obserwacji ;) odra Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: Fryzjer w Gliwicach 20.01.05, 20:28 Może pani Grażyna ze studia "Grażyna"? Pracują na Matrixie i (podobno) świetnie ścinają? Piszę "podobno", bo chodziłam tam kiedyś do pewnej dziewczyny i byłam zachwycona. Później ona gdzieś wybyła i nie próbowałam, ale wiem, że pani Grażyna - właścicielka (to ta, która radzi na Wizażu) ścina naprawdę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
odrakontra i telefon 20.01.05, 20:32 do tego zakladu na derkacza mam telefon: 301 40 20 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś