Dodaj do ulubionych

usuwanie tatuażu

22.01.05, 15:56
mam pytanie odnośnie usuwania tatuażu, gdzie można to zrobić we Wrocławiu i
czy ktoś poddawał się takiemu zabiegowi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nati Re: usuwanie tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:35
      Ja nie usówałam bo nie mam tetuażu, ale chce sobie zrobić. Jaki masz powód
      usówania? Czyżby on się później zrobił brzydki? Po jakimś czasie nie wyglądają
      zbyt ładnie?
    • greta.greta Ałć... 26.01.05, 17:56
      Moja kumpela usuwała tatuaż we Wrocku. Nie wiem dokłądnie gdzie, ale mogę
      zapytać. Z jej relacji i z tego co zobaczyłam, to skóra jest po prostu
      zmasakrowana! Tatuaż jest wypalany, miejsce obok miejsca, są to dziury ok.1cm
      średnicy. Boli okrutnie. Nie można tego opalać. A poza tym na jednym wypalaniu
      się to nie kończy- trzeba sie temu zabiegowi podać minimum trzy razy. Owszem,
      zależy to od tatuażu i głębokości na jakiej jest barwnik w skórze, ale
      praktycznie chodzi o to żeby skóra się odnowiła całkowicie. Po usuwaniu tatuażu
      zalecane jest usuwanie blizn- takie mogą pozostać po wypalaniu...
      Ałć.
    • anul-a122 Re: usuwanie tatuażu 07.01.14, 12:29
      Jeżeli chodzi o usuwanie tatuażu to mogę wam polecić z ręką na sercu Consensus med w Krakowie. Zabiegi wykonuje dr Jasiewicz. Jestem mega zadowolona z efektów już 4 zabiegu. Polecam
      • agulka551 Re: usuwanie tatuażu 26.03.14, 12:50
        Hej!
        Ja usuwałam tatuaż u Pana Tomka w Poznaniu, a dokładnie w Przeźmierowie. Mogę szczerze polecić jego usługi! Nie dość, że fachowiec, ma super sprzęt, to i ceny przystępne. Wiadomo, że cena zależy od wielkości i koloru tatuażu, ale naprawdę ja jestem zadowolona!
        Gdyby ktoś był zainteresowany, to proszę pisać, podam namiary. Pozdrawiam. Agi
        • destylowana Re: usuwanie tatuażu 21.04.14, 17:06
          witam
          chciałbym usunac swój tatu szukam kogoś godnego zaufania
          czy jest możliwość otrzymania namiarów do p.Tomka z Przezmierowa
          z góry b.dziekuje i pozdrawiam
        • asiu-la84 Re: usuwanie tatuażu 16.06.14, 16:53
          Witam serdecznie,bardzo prosze o namiary do pana tomka z przezmierowa, zgory bardzo dziekuje kontakt asindaw@interia.pl
    • 5th_element Re: usuwanie tatuażu 09.01.14, 12:34
      baba z tatuażem wygląda tanio. Pracy dobrej nie dostanie, kojarzy się toto z marginesem. Przy robieniu "dziar" trzeba było myśleć.
      • kamila_21 :))) do 5th element 09.01.14, 18:10
        zalosne :)
    • kropkamarzen Re: usuwanie tatuażu 24.03.19, 12:00
      Nie wiem czy Tychach wykonują owy zabieg ale polecam zajrzeć na tą strone www.clearclinic.pl/ . Wielu z moich znajomych korzystało z usług tej strony i było zadowolonych z usług .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka