zizaa 22.01.05, 15:56 mam pytanie odnośnie usuwania tatuażu, gdzie można to zrobić we Wrocławiu i czy ktoś poddawał się takiemu zabiegowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nati Re: usuwanie tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:35 Ja nie usówałam bo nie mam tetuażu, ale chce sobie zrobić. Jaki masz powód usówania? Czyżby on się później zrobił brzydki? Po jakimś czasie nie wyglądają zbyt ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Ałć... 26.01.05, 17:56 Moja kumpela usuwała tatuaż we Wrocku. Nie wiem dokłądnie gdzie, ale mogę zapytać. Z jej relacji i z tego co zobaczyłam, to skóra jest po prostu zmasakrowana! Tatuaż jest wypalany, miejsce obok miejsca, są to dziury ok.1cm średnicy. Boli okrutnie. Nie można tego opalać. A poza tym na jednym wypalaniu się to nie kończy- trzeba sie temu zabiegowi podać minimum trzy razy. Owszem, zależy to od tatuażu i głębokości na jakiej jest barwnik w skórze, ale praktycznie chodzi o to żeby skóra się odnowiła całkowicie. Po usuwaniu tatuażu zalecane jest usuwanie blizn- takie mogą pozostać po wypalaniu... Ałć. Odpowiedz Link Zgłoś
anul-a122 Re: usuwanie tatuażu 07.01.14, 12:29 Jeżeli chodzi o usuwanie tatuażu to mogę wam polecić z ręką na sercu Consensus med w Krakowie. Zabiegi wykonuje dr Jasiewicz. Jestem mega zadowolona z efektów już 4 zabiegu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agulka551 Re: usuwanie tatuażu 26.03.14, 12:50 Hej! Ja usuwałam tatuaż u Pana Tomka w Poznaniu, a dokładnie w Przeźmierowie. Mogę szczerze polecić jego usługi! Nie dość, że fachowiec, ma super sprzęt, to i ceny przystępne. Wiadomo, że cena zależy od wielkości i koloru tatuażu, ale naprawdę ja jestem zadowolona! Gdyby ktoś był zainteresowany, to proszę pisać, podam namiary. Pozdrawiam. Agi Odpowiedz Link Zgłoś
destylowana Re: usuwanie tatuażu 21.04.14, 17:06 witam chciałbym usunac swój tatu szukam kogoś godnego zaufania czy jest możliwość otrzymania namiarów do p.Tomka z Przezmierowa z góry b.dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiu-la84 Re: usuwanie tatuażu 16.06.14, 16:53 Witam serdecznie,bardzo prosze o namiary do pana tomka z przezmierowa, zgory bardzo dziekuje kontakt asindaw@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: usuwanie tatuażu 09.01.14, 12:34 baba z tatuażem wygląda tanio. Pracy dobrej nie dostanie, kojarzy się toto z marginesem. Przy robieniu "dziar" trzeba było myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkamarzen Re: usuwanie tatuażu 24.03.19, 12:00 Nie wiem czy Tychach wykonują owy zabieg ale polecam zajrzeć na tą strone www.clearclinic.pl/ . Wielu z moich znajomych korzystało z usług tej strony i było zadowolonych z usług . Odpowiedz Link Zgłoś