Dodaj do ulubionych

kurze łapki - co zrobic by znikly?

25.01.05, 10:19
słyszałam że zadne kremy ich tak naprawde nie zlikwiduja i najlepsza metoda
jest botoks bo rozprostuje te miesnie odpowiedzialne za marszczenie. czy
ktos z was to juz robił? jak wyglad po tym twarz?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: kurze łapki - co zrobic by znikly? 25.01.05, 12:02
      metoda mniej inwazyjna to kremy z pseudo-botoksem. oczywiście zmarszczki nie
      znikną, tylko mogą się nieco rozprostować.
      • Gość: mar Re: kurze łapki - co zrobic by znikly? IP: 212.69.71.* 29.01.05, 11:32
        Witaj,

Mam 30 lat i robilam sobie juz perwszy zabieh z botexem. Poniewa ma taka mimike
        twarzy ze jak sie smieje to dookoala oczu mam pelno tzw kurzych lapek. Ogolnie
        mam jeszcze :)) mlody wyglad twarzy elastyczna skora itp ale te zmarszki wokol
        oczu doprawadzaly mnie do szalu. Poszla na konsultacje i lekarz powiedzial, ze
        wlasciwie jeszcze mozna poczekac ale jak mi to przeszkadza to mozemy zrobic
        zabieg zanim zmarszczki sie utrwala. tzn nie beda znikac po tym jak sie smieje
        co moze opoznic znaczaco ich czas pojawienia sie na stale.
        Zabieg wykonala, prawie nie bolalo, nie bylo opuchniec i zasinien itp pierwszy
        efekt na drugi dzien a finalny gdzie po ok. 1 tyg. Bylo warto, efekt naprawde
        suuuper, 5 lat mniej(conajmniej) niestety zabieg trzeba powtarzac w tej chwili
        od zabiegu minelo 3 mies i widze juz pierwsze "nawroty" chociaz jeszcze nie to
        co przed zabiegiem.

Generalnie bardzo, bardzo polecam zabieg + krem przecizmarszczkowy jak uzywam
        yabushi i jestem najbardziej z niego zadowolona (a wyprobowalam juz chyba
        wszystko) Jesli jestes z Warszawy to polecam MELITUS, info znajdziesz na
        internecie.
        • Gość: Kornelia Re: kurze łapki - co zrobic by znikly? - do mar IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 29.01.05, 13:41
          Mar,

ile kosztował Cię ten zabieg? i czy botox można stosować na bruzdy przy nosie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka