dottee 25.01.05, 10:19 słyszałam że zadne kremy ich tak naprawde nie zlikwiduja i najlepsza metoda jest botoks bo rozprostuje te miesnie odpowiedzialne za marszczenie. czy ktos z was to juz robił? jak wyglad po tym twarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: kurze łapki - co zrobic by znikly? 25.01.05, 12:02 metoda mniej inwazyjna to kremy z pseudo-botoksem. oczywiście zmarszczki nie znikną, tylko mogą się nieco rozprostować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: kurze łapki - co zrobic by znikly? IP: 212.69.71.* 29.01.05, 11:32 Witaj, Mam 30 lat i robilam sobie juz perwszy zabieh z botexem. Poniewa ma taka mimike twarzy ze jak sie smieje to dookoala oczu mam pelno tzw kurzych lapek. Ogolnie mam jeszcze :)) mlody wyglad twarzy elastyczna skora itp ale te zmarszki wokol oczu doprawadzaly mnie do szalu. Poszla na konsultacje i lekarz powiedzial, ze wlasciwie jeszcze mozna poczekac ale jak mi to przeszkadza to mozemy zrobic zabieg zanim zmarszczki sie utrwala. tzn nie beda znikac po tym jak sie smieje co moze opoznic znaczaco ich czas pojawienia sie na stale. Zabieg wykonala, prawie nie bolalo, nie bylo opuchniec i zasinien itp pierwszy efekt na drugi dzien a finalny gdzie po ok. 1 tyg. Bylo warto, efekt naprawde suuuper, 5 lat mniej(conajmniej) niestety zabieg trzeba powtarzac w tej chwili od zabiegu minelo 3 mies i widze juz pierwsze "nawroty" chociaz jeszcze nie to co przed zabiegiem. Generalnie bardzo, bardzo polecam zabieg + krem przecizmarszczkowy jak uzywam yabushi i jestem najbardziej z niego zadowolona (a wyprobowalam juz chyba wszystko) Jesli jestes z Warszawy to polecam MELITUS, info znajdziesz na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: kurze łapki - co zrobic by znikly? - do mar IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 29.01.05, 13:41 Mar, ile kosztował Cię ten zabieg? i czy botox można stosować na bruzdy przy nosie? Odpowiedz Link Zgłoś