Dodaj do ulubionych

antyperspirant

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:41
Doradźcie mi proszę jaki mam kupić antyperspirant.Dodam,ze bardzo sie poce,mam dosyć plam na bluzkach.Nie stac mnie na drogie preparaty.Zastanawiałam sie nad Lady Speed Steec albo Rexoną...
Obserwuj wątek
    • agus7 Re: antyperspirant 25.01.05, 17:56
      dla mnie najlepszy jest secret key w kremie
      • Gość: go Re: antyperspirant IP: *.elpos.net / *.elpos.net 25.01.05, 19:14
        agus7, czy ten secret key w kremie zostawia slady na ubraniach czy nie?
        • Gość: Mała Re: antyperspirant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:56
          ja też używam Secret Key. Jest naprawdę super, ale niestety ślady pozostawia:(((
    • Gość: teresai Re: antyperspirant IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.01.05, 18:48
      Vichy w kulce, 48h. Ale to wydatek około 25 zeta. Jednak myślę, że warto, bo
      jest naprawdę skuteczny, nie zostawia brzydkich plam na ubraniach i nie
      pdrażnia skóry.
      • Gość: monika Re: antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:52
        Dodam jeszcze,że lubie nosić czarne bluzki.Większosć antypers. których uzywałam zostawiała niestety białe plamy ...
    • bzdura24 Re: antyperspirant 25.01.05, 18:54
      moze wyprobuj Antidral..?
    • insidemyownmind Re: antyperspirant 25.01.05, 19:00
      Też miałam ten problem. Jednak już go nie mam:) odkąd zaczęłam używać Antidral.
      Stosuję go raz na kilka dni na noc, nigdy na ogolone pachy!!!, rano trzeba zmyć
      to cudo. W przerwach w stosowaniu Antidrala używam zwykłego dezodorantu Nivea,
      z przyzyczjenia i dla poczucia świeżośc, jednak nie ma mowy o żadnych plamach
      pod pachami. Teraz mogę nosić obcisłe jasnoszare bluzeczki i nie ma
      niespodzianke.
      Naprawdę polecam. Spróbuj:)
      • winogroneczka ile kosztuje Antidral? 25.01.05, 21:41
        ile kosztuje Antidral i gdzie go mozna kupic? w aptece?
        • sabriela Re: ile kosztuje Antidral? 29.01.05, 02:01
          Można kupić w aptece - kosztuje około 12 -15 zł i starcza na bardzo długo - nie
          trzeba go używać codziennie.
    • natim Re: antyperspirant 25.01.05, 20:29
      Rexona Crystal nawet ładnie pachnie, a co najważniejsze nie pozostawia białych
      plam na bluzkach. Polecam
    • smee Re: antyperspirant 25.01.05, 21:55
      Bialych sladow nie zostawiaja antyperspiranty AA Oceanic, ja mam ten w
      niebieskim opakowaniu i jest super - przezroczysty i bardzo delikatnie pachnie,
      a skuteczny :)) Pozdrawiam :)
    • Gość: wewe Re: antyperspirant IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:56
      ja używam Antidralu raz na kilka dni. A na co dzień jakieś bezalkoholowe
      delikatne dezodoranty. Uważam że jest bardzo ekonomiczny. Kosztował kilkanaście
      złotych (chyba ze trzynaście) a mam go z pół roku i jeszcze się nie końćzy.
      Oczywiście do kupienia w aptece. Z innych dobry był też Secret Key i Rexona ale
      tylko w kremie - później już nie mogłam jej dostać i zdesperowana poszłam do
      apteki i doradzono mi ten. Ogromnym plusem jest dla mnie to że nie pozostawia
      plam, bo używam go na noc. Oczywiście trzeba uważać na piżamkę i poczekać jak
      się dobrze wchlonie, oczywiście po myciu. Nie wolno się golić w ten dzień.
      • evel_b Re: antyperspirant 26.01.05, 00:14
        ja używam po prostu dezodorantu antyperspiracyjnego Nivea Balance- jest bardzo
        wygodny w użyciu, delikatny-tzn bezalkoholowy-ja używam od razu po depilacji,
        nie plami ubrań, a poza tym po prostu cuuuudownie pachnie
        osobiście nie mam problemów z nadmierną potliwoącią, ale moja koleżanka ma i
        też tego dezodorantu używa na codzień
        koniecznie zobacz w sklepie, kosztuje chyba coś ponad 10 zl
    • lucy215 Re: antyperspirant 26.01.05, 09:34
      ja też używam Antidralu, kosztuje 13 zł aptece. to najlepszy zakup jakiego
      dokonałam dzieki forum. Ale nie stosuję go na noc, tylko po kąpieli rano raz na
      kilka dni. w przerwach nie stosuję innych dezodorantów - bo po co skoro skóra
      jest cały czas sucha? eh, i raz zdarzyło mi się posmarować po goleniu. aaaj! to
      było niemal nie do zniesienia!
    • l81 Re: antyperspirant 26.01.05, 12:00
      A ja uzywam antypespiranta Z firmy AA- on jest przeznaczony dla skóry
      wrazliwej, bezalkoholowy, ale nie pachnie - to jest jego minus, ale jest bardzo
      dobry bo nie brudzi ubrań, w odróznieniu do innych a miałam ich kilka rodzajów.
      Jest on biały.Są też inne rodzaje z tej firmy jakieś niebieskie.One sa
      zapachowe, ale ich nie próbowałam.
      Odnośnie tego Antdral/chyba przekręciłam/ to wydaje mi się że on jest
      przeznaczony dla osób które sie bardzo pocą, ale nie jestem tego pewna. Wiem,
      że istnieją jakies antypespiranty, dla osób które maja problemy i to bardzo
      poważne z potliwością.
      Miałam też Nivea, jest bardzo dobry, ale brudzi ubrania. Herbina była dobra,
      ale odkąd wyszły jakies nowe to się zdecydowanie popsuła.Ale była bardzo dobra,
      ładnie pachnie i nie brudziła ubrań. Pozdrawiam.
    • jumbala Re: antyperspirant 26.01.05, 12:34
      a ja uzywam z YR purete de nympha czy jakos tak i jestem bardzo zadowolona-
      sladow brak a efekt antyperspiracyjny zawsze wytrzymuje wydaje mi sie ze nawet
      wiecej niz 24h...
    • Gość: Nina Re: antyperspirant IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 12:40
      Nivea balance-koszt ok.11zl, mozna uzywac bezposrednio po depilacji,nie brudzi
      ubran (tez nosze glownie czarne i ciemne rzeczy).Kiedys byl dezodorant Nivea w
      atomizerze-tez antyperspirant,ale zniknal a byl swietny.
      Jesli chodzi o Lady cos tam-to uzywalam kiedys-skuteczny do tego stopnia,ze do
      dzis mam paskudne "blizny" pod pachami-tak skutecznie zatykal pory.
    • justa_79 Re: antyperspirant 26.01.05, 13:07
      ja polecam Lady Speed Stick Invisible w żelu - dla mnie najskuteczniejszy i nie
      zostawia plam.
      • Gość: calineczka Re: antyperspirant IP: 158.75.204.* 26.01.05, 13:25
        Polecane wczesniej: Nivea, Herbina i AA u mnie sie nie sprawdzaly. Najgorszy
        byl antyperspirant Nivea. Obecnie mam Rexone activreserve i jest dosyc dobra,
        chociaz brudzi, jak wiekszosc.
    • Gość: beatca Re: antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:14
      Jak dla mnie tylko Rexona Crystal
    • ashanti5 Re: antyperspirant 26.01.05, 15:33
      A co sądzicie o antyperspirantach YR w kremie? Ile one kosztują?
    • kasiunia62 ANTIDRAL 26.01.05, 16:07
      KUP sobie preparat ANTIDRAL w aptece za ok 13 zł
      Naprawdę skutecznY! używaj na noc po umyciu się, bedzie trochę piekło i
      szczypało bo jest mocny ale POcenie jak ręką odjął!!! Zaden antypers tak nie
      działa!
      • lucy215 Re: ANTIDRAL 26.01.05, 19:00
        "antypers" a to dobre :) tak samo jak na forum Zdrowie kobiety piszą o "ginach"
        Antypers kojarzy mi się z krucjatą psa na persy, a gin z Alladynem. ;)
        • Gość: KASIAAa Re: ANTIDRAL IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 28.01.05, 22:39
          hahahaha rzeczywscie :) hehe fajnie brzmi
          • frrancuzeczka Re: ANTYPRESPIRANT 29.01.05, 00:12
            polecam AA oceanic rozowy-jeden z lepszych,ladnie pachnie, nie zostawia sladow i
            jest skuteczny! zadowolona bylam tez z Rexony, z Nivea w sztyfcie(taki ktory nie
            zostawia bialych sladow)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka