Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:41 Doradźcie mi proszę jaki mam kupić antyperspirant.Dodam,ze bardzo sie poce,mam dosyć plam na bluzkach.Nie stac mnie na drogie preparaty.Zastanawiałam sie nad Lady Speed Steec albo Rexoną... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus7 Re: antyperspirant 25.01.05, 17:56 dla mnie najlepszy jest secret key w kremie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: antyperspirant IP: *.elpos.net / *.elpos.net 25.01.05, 19:14 agus7, czy ten secret key w kremie zostawia slady na ubraniach czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: antyperspirant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:56 ja też używam Secret Key. Jest naprawdę super, ale niestety ślady pozostawia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: antyperspirant IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.01.05, 18:48 Vichy w kulce, 48h. Ale to wydatek około 25 zeta. Jednak myślę, że warto, bo jest naprawdę skuteczny, nie zostawia brzydkich plam na ubraniach i nie pdrażnia skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:52 Dodam jeszcze,że lubie nosić czarne bluzki.Większosć antypers. których uzywałam zostawiała niestety białe plamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: antyperspirant 25.01.05, 19:00 Też miałam ten problem. Jednak już go nie mam:) odkąd zaczęłam używać Antidral. Stosuję go raz na kilka dni na noc, nigdy na ogolone pachy!!!, rano trzeba zmyć to cudo. W przerwach w stosowaniu Antidrala używam zwykłego dezodorantu Nivea, z przyzyczjenia i dla poczucia świeżośc, jednak nie ma mowy o żadnych plamach pod pachami. Teraz mogę nosić obcisłe jasnoszare bluzeczki i nie ma niespodzianke. Naprawdę polecam. Spróbuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
winogroneczka ile kosztuje Antidral? 25.01.05, 21:41 ile kosztuje Antidral i gdzie go mozna kupic? w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriela Re: ile kosztuje Antidral? 29.01.05, 02:01 Można kupić w aptece - kosztuje około 12 -15 zł i starcza na bardzo długo - nie trzeba go używać codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
natim Re: antyperspirant 25.01.05, 20:29 Rexona Crystal nawet ładnie pachnie, a co najważniejsze nie pozostawia białych plam na bluzkach. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: antyperspirant 25.01.05, 21:55 Bialych sladow nie zostawiaja antyperspiranty AA Oceanic, ja mam ten w niebieskim opakowaniu i jest super - przezroczysty i bardzo delikatnie pachnie, a skuteczny :)) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe Re: antyperspirant IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:56 ja używam Antidralu raz na kilka dni. A na co dzień jakieś bezalkoholowe delikatne dezodoranty. Uważam że jest bardzo ekonomiczny. Kosztował kilkanaście złotych (chyba ze trzynaście) a mam go z pół roku i jeszcze się nie końćzy. Oczywiście do kupienia w aptece. Z innych dobry był też Secret Key i Rexona ale tylko w kremie - później już nie mogłam jej dostać i zdesperowana poszłam do apteki i doradzono mi ten. Ogromnym plusem jest dla mnie to że nie pozostawia plam, bo używam go na noc. Oczywiście trzeba uważać na piżamkę i poczekać jak się dobrze wchlonie, oczywiście po myciu. Nie wolno się golić w ten dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
evel_b Re: antyperspirant 26.01.05, 00:14 ja używam po prostu dezodorantu antyperspiracyjnego Nivea Balance- jest bardzo wygodny w użyciu, delikatny-tzn bezalkoholowy-ja używam od razu po depilacji, nie plami ubrań, a poza tym po prostu cuuuudownie pachnie osobiście nie mam problemów z nadmierną potliwoącią, ale moja koleżanka ma i też tego dezodorantu używa na codzień koniecznie zobacz w sklepie, kosztuje chyba coś ponad 10 zl Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: antyperspirant 26.01.05, 09:34 ja też używam Antidralu, kosztuje 13 zł aptece. to najlepszy zakup jakiego dokonałam dzieki forum. Ale nie stosuję go na noc, tylko po kąpieli rano raz na kilka dni. w przerwach nie stosuję innych dezodorantów - bo po co skoro skóra jest cały czas sucha? eh, i raz zdarzyło mi się posmarować po goleniu. aaaj! to było niemal nie do zniesienia! Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: antyperspirant 26.01.05, 12:00 A ja uzywam antypespiranta Z firmy AA- on jest przeznaczony dla skóry wrazliwej, bezalkoholowy, ale nie pachnie - to jest jego minus, ale jest bardzo dobry bo nie brudzi ubrań, w odróznieniu do innych a miałam ich kilka rodzajów. Jest on biały.Są też inne rodzaje z tej firmy jakieś niebieskie.One sa zapachowe, ale ich nie próbowałam. Odnośnie tego Antdral/chyba przekręciłam/ to wydaje mi się że on jest przeznaczony dla osób które sie bardzo pocą, ale nie jestem tego pewna. Wiem, że istnieją jakies antypespiranty, dla osób które maja problemy i to bardzo poważne z potliwością. Miałam też Nivea, jest bardzo dobry, ale brudzi ubrania. Herbina była dobra, ale odkąd wyszły jakies nowe to się zdecydowanie popsuła.Ale była bardzo dobra, ładnie pachnie i nie brudziła ubrań. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala Re: antyperspirant 26.01.05, 12:34 a ja uzywam z YR purete de nympha czy jakos tak i jestem bardzo zadowolona- sladow brak a efekt antyperspiracyjny zawsze wytrzymuje wydaje mi sie ze nawet wiecej niz 24h... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: antyperspirant IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 12:40 Nivea balance-koszt ok.11zl, mozna uzywac bezposrednio po depilacji,nie brudzi ubran (tez nosze glownie czarne i ciemne rzeczy).Kiedys byl dezodorant Nivea w atomizerze-tez antyperspirant,ale zniknal a byl swietny. Jesli chodzi o Lady cos tam-to uzywalam kiedys-skuteczny do tego stopnia,ze do dzis mam paskudne "blizny" pod pachami-tak skutecznie zatykal pory. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: antyperspirant 26.01.05, 13:07 ja polecam Lady Speed Stick Invisible w żelu - dla mnie najskuteczniejszy i nie zostawia plam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: antyperspirant IP: 158.75.204.* 26.01.05, 13:25 Polecane wczesniej: Nivea, Herbina i AA u mnie sie nie sprawdzaly. Najgorszy byl antyperspirant Nivea. Obecnie mam Rexone activreserve i jest dosyc dobra, chociaz brudzi, jak wiekszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatca Re: antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:14 Jak dla mnie tylko Rexona Crystal Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: antyperspirant 26.01.05, 15:33 A co sądzicie o antyperspirantach YR w kremie? Ile one kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 ANTIDRAL 26.01.05, 16:07 KUP sobie preparat ANTIDRAL w aptece za ok 13 zł Naprawdę skutecznY! używaj na noc po umyciu się, bedzie trochę piekło i szczypało bo jest mocny ale POcenie jak ręką odjął!!! Zaden antypers tak nie działa! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: ANTIDRAL 26.01.05, 19:00 "antypers" a to dobre :) tak samo jak na forum Zdrowie kobiety piszą o "ginach" Antypers kojarzy mi się z krucjatą psa na persy, a gin z Alladynem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIAAa Re: ANTIDRAL IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 28.01.05, 22:39 hahahaha rzeczywscie :) hehe fajnie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: ANTYPRESPIRANT 29.01.05, 00:12 polecam AA oceanic rozowy-jeden z lepszych,ladnie pachnie, nie zostawia sladow i jest skuteczny! zadowolona bylam tez z Rexony, z Nivea w sztyfcie(taki ktory nie zostawia bialych sladow) Odpowiedz Link Zgłoś