damapik1 26.09.05, 23:23 Partia braci Kaczyńskich, partia braci Kaczyńskich...itd...., w różnym kontekście i ze zmienną intonacją... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wert Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.net.autocom.pl 26.09.05, 23:30 Znaczy z mantry 3x15 już zrezygnował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 27.09.05, 07:19 Mantra Kaczynskich : panstwo socjalne i socjalizm !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.09.05, 10:08 A może to nie jest partia braci Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 11:56 Partia ta ma nazwę - PiS, ale Tusk zamiast tego k i l k a n a ś c i e razy pod rząd powtarzał partia braci Kaczyńskich... Śmieszny i żałosny facet, produkt mediów i nie tylko... Silnie też przez te media chroniony i głaskany. D l a c z e g o? Pewnie chodzi o KASĘ i BIZNESY tychże i nie tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: Nowa mantra D.Tuska 27.09.05, 12:18 Partia ta ma nazwę - PiS, ale Tusk zamiast tego k i l k a n a ś c i e razy > pod rząd powtarzał partia braci Kaczyńskich... Oglądałeś montaż wykonany przez TVN24. W realu to nie było pod rząd tylko parę razy w czasie półgodzinnej konferencji prasowej. Używanie określenia partia braci Kaczyńskich było celowym zabiegiem Tuska i oby okazało się skuteczne :). Jeden Kaczynski wystarczy aż nadto - polityków, którzy potrafią burzyć mamy w Polsce pod dostakiem - problemy pojawiają się gdy trzeba coś zbudować. Nie ulega wątpliwości, że PiS jest partią braci Kaczyńskich - to jedyne osobowości w tej partii. Z reszty chyba tylko Dorn jakoś się wyróżnia i jako jedyny jest w stanie zdobyć się na samodzielne myślenie. > Silnie też przez te media chroniony i głaskany. D l a c z e g o? > Pewnie chodzi o KASĘ i BIZNESY tychże i nie tylko! Masz na myśli kampanię Kaczyńskiego w Radiu Maryja ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 13:08 Ja na ten przykład nie mam nic przeciwko dwóm braciom K. przy władzy! Nie wspominając już, że każdy kandydat jest lepszy od tego pierdołowatego Tuska powiązanego niejasnymi interesami z różnymi Miodowiczami itp.... Słuchałeś kiedyś Radia Maryja? Papież JP II jakoś nic nie miał przeciwko RM, wręcz odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Rydzyk jest hańbą dla polskiego kościoła 27.09.05, 13:36 Gość portalu: wert napisał(a): > Ja na ten przykład nie mam nic przeciwko dwóm braciom K. przy władzy! a ja "na ten przykład" :))) uważam, że Rokita byłby lepszym premierem niż Jarosław Kaczyński, a Tusk lepszym prezydentem niż Lech Kaczyński. > Nie wspominając już, że każdy kandydat jest lepszy od tego pierdołowatego Tuska > RM jako medium katolickie, powinno uczyć kulturalnego wyrażania swoich opinii, niestety uczy chamstwa. Myślę, że jest to poważny problem kościoła w Polsce. > Słuchałeś kiedyś Radia Maryja? Niestety tak. Porażająca jest zwłaszcza nieporadność językowa ojca dyrektora. Po prostu dno. > Papież JP II jakoś nic nie miał przeciwko > RM, wręcz odwrotnie... Taaak i pewnie obiema rękami podpisałby się pod zdaniem Rydzyka - platforma to pedalstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Rydzyk !!! IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 17:30 Tusk jest mydlaną pierdołą! Gdzie tu chamstwo? Staropolszczyzny nie znasz? Porażająca nieporadność językowa? O czym ty piszesz, skąd tyle u ciebie złości? Czyżbyś był kulturalny inaczej? A doodbytniczej gawiedzi nie lubię, fe... Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Rydzyk duka i obraża 27.09.05, 17:51 Jest mi przykro, że jest kapłanem. Przynosi wstyd polskiemu kościołowi. Jak czytam twoje posty to nie dziwię się, że go lubisz - ten sam poziom, czyli blisko dna. Ale ty możesz, działasz na swoje konto, a on jest księdzem i hańbi godność polskiego kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werti (OŁ) Rydzyk!? IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 18:00 Mam te same odczucia, jak czytam twoje anyab posty, mdli mnie!!! A jeszcze bardziej mnie mdli, jak ktoś broni rozbuchanej doodbytniczej gawiedzi, brrr... "W" stanęło do góry dnem i udaje,że jest "M"..... hi, hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:33 Słuchałeś kiedyś Radia Maryja? Papież JP II jakoś nic nie miał przeciwko > RM, wręcz odwrotnie... A juści! I dlatego pozdrawiał zawsze tylko słuchaczy Radia Maryja i będąc w Toruniu nie odwiedził tej rozgłośni, chociaż było to w planach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 16:47 A juści Gino, Papież wielu miejsc nie odwiedził, a na RM nigdy złego słowa nie powiedział , w przeciwieństwie do tutejszych forumowiczów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.09.05, 15:19 Gość portalu: wert napisał(a): > Silnie też przez te media chroniony i głaskany. D l a c z e g o? > Pewnie chodzi o KASĘ i BIZNESY tychże i nie tylko! Jesteś nieodrodnym uczniem (uczennicą) swych mistrzów w pomóweiniach - braci Kaczyńskich. Jeśli wiesz, ze media popierają Tuska dla kasy i biznesów, to napisz o tym konkretnie, a jeśli nic nie wiesz tylko nie możesz pojąć, że można popierać kogoś z prostego przekonania, że jest tego wart - to nie puszczaj szczura typu "pewnie chodzi o ..." Nawiasem mówiąc, w mediach występują i przeciwnicy i zwolennicy tak Tuska, jak i Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
dex3 Nowa mantra D.Tuska!!!! 27.09.05, 16:35 DamoKali, są to metody Wprost, Miodowicza ,Wassermana i tp., czyli metody, które raczej do tej pory ci odpowiadały - istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że się nie mylę..............Ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
damapik1 Re: Nowa mantra D.Tuska 27.09.05, 22:05 No widzisz Damo, jak to jest z tym puszczaniem szczura. Rozumiem zatem,że jesteś wyznawczynią zasady: szczura można puszczać, byle w kierunku właściwej osoby... No i to jest ten relatywizm moralny, czyli sławetna filozofia Kalego... Oj,to już się staje nudne... Ps. Tusk - człowiek bez poczucia humoru, straszne....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:58 To jest cyrk braci Kaczy.ńskich. Już jeden był w Warszawie.Cyrk się zaczyna.Dziś poznamy nazwisko premiera. AWS też było sterowane z tylnego siedzenia. Mamy więc powtórki i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach Tusk nie ma nic do powiedzienia....niech gra w ... 27.09.05, 14:21 piłkę, a plityke zostawi dorosłym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:37 Z całego wątku rzuca sie w oczy ( uszy ) jedno. Dlaczego tak dużo osób nienawwidzi ( boi się ) RM? Ja nie jestem jego słuchaczem ale nie słucham również Radia Zet, Wawa itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:11 A co ,żle powiedział? Przecież to prawda, była to partia tworzona przez braci Kaczynskich i do dzisiaj to oni sprawują w niej "rząd dusz". Była ona od początku budowana jako mała kadrowo, którą łatwo kontrolować, tacy "komandosi polityczni", a celel głownym miał być wybór Lecha Kaczyńskiego na prezydenta. Przecież jeżeli chodzi o jakieś odgórne dezycje to w PiS są "dwaj bracia i Ludek"("Polityka"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.net.autocom.pl 27.09.05, 16:18 Bracia Kennedy też byli razem przy władzy, Bushowie jeden po drugim itd., tylko polskie piekiełko wry o byle co... Nie słuchacie RM, tylko głupoty powtarzacie, no ale czego można oczekiwać od wielbicieli Gawryluk i Ziemkiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.aster.pl 27.09.05, 17:04 Gość portalu: Ender napisał(a): mała kadrowo, którą łatwo kontrolować, tacy "komandosi polityczni", I o to chodzi. Staranny dobór sprawdzonych ludzi. Partia liczy chyba ca 1000 osób. Jej siła w milionach bezpartyjnych sympatyków. Sympatyków Kaczyńskich, ich poglądów, konsekwencji itd. Mała, żeby mistrzowie świata w tej robocie nie naszpikowali jej natychmiast różnej maści destruktorami - głownie byłymi TW. A na marginesie - prosze pokazac partię polityczną w ktorej lider, czasem dwóch/trzech nie sprawują "rządu dusz" W każdej organizacji musi byc lider. Biuro, wojsko, parafia, drużyna sportowa, gang, mafia, partia polityczna, mal- żeństwo. Nawet w barze bossem jest barman. W PO mówiło sie o trzech tenorach. Dwóch przestalo spiewać. Doszedl nastepny /Rokita/ i jeden mezzo sopran /p.Zyta/ Jej podziekowano w małym stylu i zaproszono w to miejsce bas w postaci p.Hanny. I tak, zawsze we trójkę, z kłem na czele dalej liderują. Nie widzę w tym nic dziwnego - ot. polityczne tasowanie. Ale Kaczory nie dają sie tasować - puki co. Cos w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: Nowa mantra D.Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:19 No właśnie- tak samo jak PO była partią "trzech tenorów"(początkowo), tak samo PiS jest partią braci Kaczyńskich, i nie ma się o co obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś