pucipuci 27.01.05, 20:38 Mam pytanie: czy któraś/któryś z Was uzywał tego szamponu (inter fragrance: petrole z chlorofilem, do włosów ciemnych)? Albo któregoś produktu z serii? Jakie są Wasze opinie? Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dam_ci_cukierka Re: Petrole z chlorofilem 27.01.05, 21:10 to jest szampon dostępny w aptece, prawda? też nosze się z zamiarem jego kupna i wypróbowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
pucipuci Re: Petrole z chlorofilem 27.01.05, 21:59 tak- w aptece (albo jakiejś zielarni); ja go kiedyś-kiedyś używałam i chyba byłam zadowolona, ale czytałam opinie kilku osób, że bardzo przesusza włosy; ja wtedy nic takiego nie zauważyłam chyba (ale teraz mam farbowane włosy, więc mogą inaczej reagować na ten szampon); dokupiłam do niego lotion; szamponu użyłam jak dotąd ze dwa razy, a lotion-od jutra :) i zobaczymy:) a jestem ciekawa, czy pomógł (albo i przeciwnie) innym forumowicz(k)om. Odpowiedz Link Zgłoś
livia13 Re: Petrole z chlorofilem 29.01.05, 14:34 Ja mialam z tej serii, ale do blondow. byl spoko, ale bez rewelacji- mialam tylko szampon- ladnie pachnial, ale wlosy sie do niego "przyzwyczajaja". Odpowiedz Link Zgłoś
dam_ci_cukierka Re: Petrole z chlorofilem 30.01.05, 15:09 do każdego sie "przyzwyczaja" :) Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Petrole z chlorofilem 21.02.05, 09:56 Witam Jeżeli włosy, po umyciu szamponem są miękkie, dobrze się rozczesują, lśnią, to nie ma nic złego w tym, że się przyzwyczajają do tego szamponu. Znaczy to, że im to odpowiada i służy. A więc warto stosować go nadal. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś