Dodaj do ulubionych

DERMIKA!!!co myslicie ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:52
dziewczyny warto zainwestowac w te kosmetyki?????????????mają strasznie duzy
wybór tez maseczek??która najlepsza?i co w ogóle polecacie z DERMIKI?jesli w
ogóle warto...
Obserwuj wątek
    • winogroneczka maseczka na randke? 30.01.05, 11:23
      ja tez jestem ciekawa jak oceniacie ta firme... kiedys slyszalam ze fajna jest
      maseczka "przed randka" czy ktoras z was ja probowala?
      • Gość: Cocta Re: maseczka na randke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:52
        Całym sercem poelcam maseczki Dermiki przede wszystkim taką z algami- nie
        pamiętam nzawy(skórę mam po niej jak po maseczce z algami nałożonej w gabinecie
        kosmetycznym, ale ile razy taniej:-))) i polecam jeszce maseczkę Energia, która
        bardzo szybko przewraca mojej skórze łądny i zdrowy wygląd. Ja maszeczki
        stosuje na noc. Jestem z ich naprawdę zadowolona.
        No i do tego stosuje kremy dermiki, za radą mojej kosmetyczki, która
        powiedziała, że jeśli chodzi o kosmetyki polskie to Dermika ma napradę
        najlepsze kremy. Dodam tylko, że mam bardzo suchą skórę i zarówno maseczki jak
        i kremy przynoszą mojej skórze ulgę :-)))
        • Gość: Mango Re: maseczka na randke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:04
          Od pewnego czasu kupuję kremy i maseczki tylko Dermiki. Dobrze mi służą - poprawiają skórkę, nie podrażniają (cerę mam kapryśną!). Najbardziej lubię kremy pod oczy, ostatnio jest to Extremale. Oczywiście nie znam wszystkich kosmetyków tej marki, ale na żadnym z dotąd używanych się nie zawiodłam. POdobno nie jest najlepsza linia matująca. Nie sprawdzałam, bo na mnie żadne kremy matujące nie działają. Tylko bibułki... :-(((
          • Gość: niebieska Re: maseczka na randke? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 09:51
            polecam maseczke przed ranka, nazywa sie oczarowanie- swietna.
            kremy tez fajne, tylko niestety niewydajne.
            • kosmisia Re: maseczka na randke? 31.01.05, 17:25
              ja mam wręcz przeciwne zdanie co do maseczek dermiki - nie widze praktycznie
              zadnego efektu po zastosowaniu, maseczek wyprobowalam juz mnostwo na sobie
              dlatego nie polecam nikomu dermiki, bo jest wiele lepszych i dajacych
              rzeczywiscie efekty
    • Gość: gokia Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? IP: *.tele2.pl 31.01.05, 10:35
      Dla mnie rewelacyjne są: seria naczynkowa Dermika P (krem tłusty i
      nawilżający), krem na noc Preventi, śmietanka do demakijażu i tonik dla cery
      suchej, oczyszczająca maseczka z glinki, peeling enzymatyczny, maseczka
      Energia, woda różana, bibułki matujące, baza pod podkład, korektor. No, trochę
      się tego nazbierało :) - Dermika to zdecydowanie moja ulubiona firma
      kosmetyczna.
    • Gość: Klara Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? IP: *.4web.pl 31.01.05, 11:27
      Seria Meritum i Preventi zafundowały mi paskudne uczulenie-------> ja tak jakos
      mam, ze jeśli uczuli mnie jedna rzecz danej firmy, to mogę być pewna, że inne
      też uczula...Tak więc niestety Dermika dla mnie odpada, a najlepszą polską
      firmą kosmetyczną jest chyba (dla mnie) Dermedic:)
      • Gość: agaj Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:18
        Maseczek jeszcze nie używałam ale kremy i owszem. Własnie kupiłam z serii
        matującej - krem normalizujący na noc i jestem b. zadowolona. Wczesnej uzywalam
        na noc kremów nawilżajcych i rano miałam na czole i nosie masło, a teraz -
        praktycznie nie ma na twarzy tego tłustego flmu.
    • mszub3 Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? 31.01.05, 15:04
      Polecam świetny krem na noc z serii Mat-B. Cera rano gładziutka, nawilżona, bez
      zaskórników. Polecam !
    • Gość: jagapie Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? IP: *.stacje.agora.pl 01.02.05, 22:38
      zafundowałam sobie ostanio maseczkę oczyszczająca dermiki, jednorazową, z
      zielona glinką (ok. 4,60 zł w zwykłym sklepiku kosmetycznym). kiedys, kiedyś,
      próbowałam nakładania samej zielonej glinki (proszek mieszało się z wodą), ale
      bardzo ściągnęła mi twarz - prawdopodobnie źle jej użyłam. co do maseczki
      dermiki: myślałam, że nic mi nie pomoże. zadziałała rewelacyjnie!!! bardzo
      poprawiła mi cerę (trądzikowa), co najlepiej było widać następnego dnia. muszę
      dodać, ze trzymałam ją ok. 50 minut, zwilżając wodą termalną.
    • Gość: anka Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? IP: 80.72.197.* 02.02.05, 11:13
      Dla mnie rewelacja, ale niestety tylko maseczki, które dla mojej skóry są
      lepsze nawet niż Clarins, Shiseido i Lancome. Dermiki używam już od chyba 10
      lat i nigdy mnie nie zawiodła.
    • basia.z Re: DERMIKA a co polecacie na dzień 02.02.05, 14:43
      Co polecacie z Dermiki na dzień co cery mieszanej? Nie musi być koniecznie
      matujący, ale żeby był lekki i nie zostawiał tłustego filmu. Pozdr. B.
      • Gość: Mango Re: DERMIKA a co polecacie na dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:50
        Mam krem na dzień D. Meritum. Nawilża ładnie, nie jest tłusty, ale nie ma, niestety, filtrów. Wersji na noc nie znam. Boję się, że będzie za tłusty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka