Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:52 dziewczyny warto zainwestowac w te kosmetyki?????????????mają strasznie duzy wybór tez maseczek??która najlepsza?i co w ogóle polecacie z DERMIKI?jesli w ogóle warto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winogroneczka maseczka na randke? 30.01.05, 11:23 ja tez jestem ciekawa jak oceniacie ta firme... kiedys slyszalam ze fajna jest maseczka "przed randka" czy ktoras z was ja probowala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cocta Re: maseczka na randke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:52 Całym sercem poelcam maseczki Dermiki przede wszystkim taką z algami- nie pamiętam nzawy(skórę mam po niej jak po maseczce z algami nałożonej w gabinecie kosmetycznym, ale ile razy taniej:-))) i polecam jeszce maseczkę Energia, która bardzo szybko przewraca mojej skórze łądny i zdrowy wygląd. Ja maszeczki stosuje na noc. Jestem z ich naprawdę zadowolona. No i do tego stosuje kremy dermiki, za radą mojej kosmetyczki, która powiedziała, że jeśli chodzi o kosmetyki polskie to Dermika ma napradę najlepsze kremy. Dodam tylko, że mam bardzo suchą skórę i zarówno maseczki jak i kremy przynoszą mojej skórze ulgę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: maseczka na randke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:04 Od pewnego czasu kupuję kremy i maseczki tylko Dermiki. Dobrze mi służą - poprawiają skórkę, nie podrażniają (cerę mam kapryśną!). Najbardziej lubię kremy pod oczy, ostatnio jest to Extremale. Oczywiście nie znam wszystkich kosmetyków tej marki, ale na żadnym z dotąd używanych się nie zawiodłam. POdobno nie jest najlepsza linia matująca. Nie sprawdzałam, bo na mnie żadne kremy matujące nie działają. Tylko bibułki... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: maseczka na randke? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 09:51 polecam maseczke przed ranka, nazywa sie oczarowanie- swietna. kremy tez fajne, tylko niestety niewydajne. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: maseczka na randke? 31.01.05, 17:25 ja mam wręcz przeciwne zdanie co do maseczek dermiki - nie widze praktycznie zadnego efektu po zastosowaniu, maseczek wyprobowalam juz mnostwo na sobie dlatego nie polecam nikomu dermiki, bo jest wiele lepszych i dajacych rzeczywiscie efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gokia Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? IP: *.tele2.pl 31.01.05, 10:35 Dla mnie rewelacyjne są: seria naczynkowa Dermika P (krem tłusty i nawilżający), krem na noc Preventi, śmietanka do demakijażu i tonik dla cery suchej, oczyszczająca maseczka z glinki, peeling enzymatyczny, maseczka Energia, woda różana, bibułki matujące, baza pod podkład, korektor. No, trochę się tego nazbierało :) - Dermika to zdecydowanie moja ulubiona firma kosmetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? IP: *.4web.pl 31.01.05, 11:27 Seria Meritum i Preventi zafundowały mi paskudne uczulenie-------> ja tak jakos mam, ze jeśli uczuli mnie jedna rzecz danej firmy, to mogę być pewna, że inne też uczula...Tak więc niestety Dermika dla mnie odpada, a najlepszą polską firmą kosmetyczną jest chyba (dla mnie) Dermedic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaj Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:18 Maseczek jeszcze nie używałam ale kremy i owszem. Własnie kupiłam z serii matującej - krem normalizujący na noc i jestem b. zadowolona. Wczesnej uzywalam na noc kremów nawilżajcych i rano miałam na czole i nosie masło, a teraz - praktycznie nie ma na twarzy tego tłustego flmu. Odpowiedz Link Zgłoś
mszub3 Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? 31.01.05, 15:04 Polecam świetny krem na noc z serii Mat-B. Cera rano gładziutka, nawilżona, bez zaskórników. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagapie Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? IP: *.stacje.agora.pl 01.02.05, 22:38 zafundowałam sobie ostanio maseczkę oczyszczająca dermiki, jednorazową, z zielona glinką (ok. 4,60 zł w zwykłym sklepiku kosmetycznym). kiedys, kiedyś, próbowałam nakładania samej zielonej glinki (proszek mieszało się z wodą), ale bardzo ściągnęła mi twarz - prawdopodobnie źle jej użyłam. co do maseczki dermiki: myślałam, że nic mi nie pomoże. zadziałała rewelacyjnie!!! bardzo poprawiła mi cerę (trądzikowa), co najlepiej było widać następnego dnia. muszę dodać, ze trzymałam ją ok. 50 minut, zwilżając wodą termalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: DERMIKA!!!co myslicie ?? IP: 80.72.197.* 02.02.05, 11:13 Dla mnie rewelacja, ale niestety tylko maseczki, które dla mojej skóry są lepsze nawet niż Clarins, Shiseido i Lancome. Dermiki używam już od chyba 10 lat i nigdy mnie nie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.z Re: DERMIKA a co polecacie na dzień 02.02.05, 14:43 Co polecacie z Dermiki na dzień co cery mieszanej? Nie musi być koniecznie matujący, ale żeby był lekki i nie zostawiał tłustego filmu. Pozdr. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: DERMIKA a co polecacie na dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:50 Mam krem na dzień D. Meritum. Nawilża ładnie, nie jest tłusty, ale nie ma, niestety, filtrów. Wersji na noc nie znam. Boję się, że będzie za tłusty. Odpowiedz Link Zgłoś