Dodaj do ulubionych

Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wrażeniem

31.01.05, 10:25
Najnowszego teledysku J. Lopez. Widział go już ktoś? Lopez wygląda tam
rewelacyjnie, a do tego naprawdę bardzo szczupło. Ciekawe czy to jej zasługa,
czy komputerowców :) Pozdr. Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: greatkania Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 10:29
      ale za to piosenka do bani!!!!!
      Przez całą piosenkę słychać xiągle jakiś pisk. Jest bardzo drażniący.

Ale muszę przyznać teledysk jest super.
      • Gość: Inka_25 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.szwajcarska.pl 31.01.05, 11:54
        Piosenka beznajdziejna.
        • Gość: aga Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.chello.pl 31.01.05, 12:00
          szczupła???????????????????? Przeciez w stroju dżokejki ma dupę jak balia!!!! A
          tak na margineszie: Szczupła sylwetka gwiazd to głównie zasługa oświetleniowców
          i rury odsysacza przed każdą trasą koncertową :)))
          Nie podoba mi się J.Lo zwłaszcza to jak tańczy, niby jest tancerką a jej ruchy
          są takie wystudiowane, nie płynne
          • Gość: Free / Zaira no ja niezbyt IP: *.tele2.pl 31.01.05, 12:35
            jak tanczy na stole fajnie wyglada. stroj jakis taki ladny. ale brzuch jej mi
            sie nie podoba. to ze umiesniony i płaski to nie wszystko. tyłek za duzy :)ale
            zeby tanca sie czepiac - nie rozumiem, taki układ ma. do takiej muzyki mają
            takie układy "odcięte", zeby do rytmu pasowalo, moze dlatego ruchy wystudiowane
            ci sie wydają :)
          • Gość: Tyczka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:18
            Gość portalu: aga napisał(a):

> szczupła???????????????????? Przeciez w stroju dżokejki ma dupę jak balia!!!!
            A
            >
            > tak na margineszie: Szczupła sylwetka gwiazd to głównie zasługa
            oświetleniowców
            >
            > i rury odsysacza przed każdą trasą koncertową :)))
            > Nie podoba mi się J.Lo zwłaszcza to jak tańczy, niby jest tancerką a jej
            ruchy
            > są takie wystudiowane, nie płynne

Zgadzam sie J.Lo ani nie jest szczupla ani nie jest dobrą tancerką. Jej ruchy
            są malo seksowne a wogole to jej tyłek to takie siodło że nawet jak nie kręci
            nim to tygląda jakby wypieła go na maxa.

W nic co widze o niej nie wierze. Nie raz przeczytałam że tak naprawde nie ma
            takiej ładnej śniadej cery i kształtu twarzy tylko wszystko to makijaż, makijaż
            i jeszcze raz makijaż!!! A czytałyście i widzialyście wywiad z nią jak
            opowiadała jak dba o urode? Ile godzin dziennie ćwiczy żeby mieć taką figure
            jaką ma? Jestem ciekawa jakby wyglądała jakby nie ćwiczyła? Albo może bym nie
            chciała tego oglądać niech faceci naiwni lepiej to zobaczą.......
      • Gość: Ela Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:13
        Ja teraz nie wierze w nic co jest na tych teledyskach i ogólnie w to co jest w
        telewizji. Poznałam kilka trików jakie robią i komputerowych i normalnych że
        zwątpiłam w urode gwiazd!!!!
    • e_katt jeszcze 31.01.05, 13:34
      łudzisz się że Lopez ma tak cudną (?) figurę?
      jak uwierzyć kobiecie, która najpierw opowiada, jak to dobrze czuje sie z
      kobiecymi kształtami, dużym tyłkiem itede.., po czym komenderuje sztabem
      grafików komputerowych (czuwając, aby nadali jako takie rozmiary jej pupie na
      fotach reklamowych np. Vuittona..)

• kalooo Re: jeszcze 31.01.05, 13:38
        a mnie wnerwia ta trąbka w tle. A co do Lopez to ja akurat zauważyłam,że akurat
        wybitne schaby prezentuje-zwłaszcza tam na tym stole czy gdzieś tam.
        No.To było moje zdanie.;)
        • Gość: greatkania Re: jeszcze IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:42
          o widzisz kaloo to trąbka jest taka wnerwiająca i psuje całą piosenkę . Nie da
          sie słuchać;)
          • kalooo Re: jeszcze 31.01.05, 13:45
            Gość portalu: greatkania napisał(a):

> o widzisz kaloo to trąbka jest taka wnerwiająca i psuje całą piosenkę . Nie
            da
            > sie słuchać;)

Dokladnie!!No wścieku można dostać!!;D
    • mszub3 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 13:43
      Nie ma co się oszukiwać - fajna z niej babka i z wielkim tyłkiem i bez !
      Teledysk jest bardzo dobry ale ta muza - aż kiszki skręca.
      Ale wykonawczyni jest bardzo sexy !
      Pozdrawiam serdecznie !
      • Gość: walijka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:54
        a ja wam powiem ze ta trabka ma nadawac specyficzny klimat, specyficzny dzwiek
        ale w sumie to jej sie to nie udalo :/ jakos tandetnie brzmi.
        • Gość: greatkania Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:15
          nizaprzeczalnie wnerwiające!!!! ;P
      • Gość: Tyczka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:23
        To zalezy dla kogo sexy. ja takiego tyłka to bym za nic nie chciała, wogole jej
        figury. Przecież ona jest tak nieproporcjonalna. Cycki małe dupa wielka nogi
        krótkie. FFFuuuuuuuu. Wstyd!!!
    • Gość: j.lo Re:A JA UWIELBIAM TĄ TRĄBKĘ!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.05, 14:31
      • Gość: Lenka Re:A JA UWIELBIAM TĄ TRĄBKĘ!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.01.05, 16:15
        Piosenka nie przypadła mi do gustu,teledysk za to bardzo mi się podoba.
        Trzeba przyznać że Lopez ładnie wygląda w swoich teledyskach,przede wszystkim
        podoba mi się jak jest wymalowana.
        Co do jej szczupłej sylwetki to jest to niewątpliwie zasługa komputerowców.
        Jest taka migawka -Jenifer w różowym kostiumie opala się na jachcie w
        towarzystwie ówczesnego chłopaka Bena Afflecka-tam doskonale widać że ma spory
        tyłeczek.
        • Gość: Pytka Re:A JA UWIELBIAM TĄ TRĄBKĘ!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:25
          A widziałyście pryszcze na tyłku w tym teledysku Jenny from the block jak
          wychodzi z wody?
    • Gość: akusia Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:22
      ostatnio jak bylam na praktykach, u kolezanki ktora jest charakteryzatorka w
      studiu fotograficznym. Przysluchiwalam sie wowczas ciekawej rozmowe panow
      grafikow jak pieknie przerobili JL w tym teledysku;p
    • stephanie_s Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 17:11
      szczupło??chyba mam inne pojecie szczupłosci,moze w okolicach brzucha tak ale
      juz uda to ona ma wyjatkowo "solidna ..ogólnie jej sylwetka nie robi wrazenia
      smukłej raczej klockowatej,ale generalnie to nieistotne,coz nie jestem"fanką"
      ani muzyki ani gry aktorskiej pani Lpez,zadziwiające jest jedynie jak bardzo
      mozna sie wystylizowac i wmawiac ludzion ze tyłek jak szafa trzydrzwiowa jest
      ładny,zeby nie było nie jestem zwolennizką chodzacych kosciotrupów,ale w
      figurze wazne jest cos takiego jak harmonia czego nie da sie powiedziec o
      J.Lopez
      • stephanie_s Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 17:14
        a ponadto J.Lo jest kolejnym pzrykładem na to ,ze nie wiadomo czemu coraz mniej
        koiet ma wciecie w talii
        • paputerek Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 20:00
          a ja lubię J.Lo
          piosenka jako kompozycja może być ale ten głosik jest żenujący
          wolę jak Jenifer tańczy albo gra w filmach,

w teledysku nie podoba mi się to, że jak tańczą układ to światło jest tak
          beznadziejnie ustawione, ze widac jakie kilo tapety ma Lo na twarzy, i niby po
          co jej to?
        • Gość: Sexy Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:28
          J.Lo nie jest za nic rewelacyjna są o wiele ładniejsze i seksowniejsze
          piosenkarki i aktorki od niej ( no może lepiej przerobione)
    • emu27 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 20:12
      Tak sobie to czytam i zastanawiam się - a która z was ma lepszy brzuszek czy
      pupcię? albo generalnie ładniej wygląda? He he dziewczyny, jakoś mi głupio
      krytykować J.L.
      Każdy ma wady, ale takie rozpracowywanie na części jest nie fair. A może ona
      kiedyś była niezgrabna i to, co teraz to wielkie osiagnięcie dzięki bardzo
      ciężkiej pracy.
      • Gość: aga Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.chello.pl 31.01.05, 21:46
        ja mam lepszy tyłek niż ona. Brzuszek porównywalny. Mówię to z czystym sercem,
        jestem raczej drobną kobietką
      • Gość: LucKy Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:34
        Ja nie krytykuję dziewczyn o takiej figurze kiedy idą ulicą bo wiem że to nie
        od nich zależne. Ale jeżeli taka Lopez jest taką wielką gwiazdą i za taką
        atrakcyjną sie uznaje to mnie śmieszy. Bo wszystko jest na maxa sztuczne i nie
        jest sexowna sama w sobie tylko w szuczności komputerów i wizażystów itd. a tak
        wogole to kto wie kiedy jej nogi lub brzuszek jest pokazany. Zapomnialyście o
        statystkach?
        A co do pupy to uważam że ja mam fajną i nogi też mam super ale twarz no
        niestety nie jest taka ładna jak J.Lo.
        Co do jej osoby to nie mam nic przeciwko tylko ta sztuczność mnie wkurza. Ale
        piosenki ma fajne. Lubie kręcić tylkiem przy jej piosenkach :-)
    • Gość: goola Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:15
      Dziewczyny,gdzie można zobaczyć ten teledysk, jest do tego jakaś strona www?
      • Gość: greatkania Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 07:48
        Można go zobaczyć na kanałach muzycznych. Najczęściej leci na 4funTV. Na pewno
        też na MTV.
      • emu27 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 01.02.05, 20:49
        NA polskiej vivie ciągle go puszczają i na 4FUN TV. O ile mieszkasz w Polsce?
    • konim691 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 20:25
      Laseczki kochane, przeciez panna Lopez po to rusza tak ponętnie tym
      schabikiem,aby odwrócić naszą uwagę od tej piszczałki!;)))Tylko nie rozumiem
      jednego: ta mikro-kamizeleczka ma ja grzac czy chłodzic?;)Wloski ma super,jak
      tanczy:)
      A poza tym, kochaniutkie, popełniacie podstawowy bład - panna Lopez zakazała
      ostatnio publicznie nazywać ją Dżej Loł, chce byc znowu stara i poczciwa
      Dżenifer;)pozdr;)))
    • klara-klara Oszustwo! 01.02.05, 08:44
      Jak juz ktos wyzej wspomnial, J.Lo szczycial sie swoja naturalnoscia, probowala w wywiadach przekonywac wszytskich (a szczegolnie kobiety), ze ona akcpetuje swoje kraglosci, cell na udach itd., a wygalda tak pieknie, wlasnie dlatego, ze siebie akcpetuje i czuje sie dobrze we wlasnych ciele..No i wszytsko pieknie, tylko dlaczego w kazdym teledysku ulepszaja ja do granic mozliwosci? Dlaczego w kazdym teledysku nie pokazuje swojej praewdziwej twarzy (tak jak w jednym z ostatnich teledyskow, bez samooplaczy na jasnej karnacji, mocnego makijazu)?

Jest ona ladna kobieta, ale prowadzi zaklamana kampanie, ktora chyba jeszcze gorzej wpylywa na psychike nastolatek niz silkikonowe lalki, bo mowi: neiwazne jak wygladasz, wazne jak sie czujesz, ale zapomina wspomniec o ludziach od obrobki komputerowej...
      • emu27 Re: Oszustwo! 05.02.05, 18:30
        "Dlaczego w
        > kazdym teledysku nie pokazuje swojej praewdziwej twarzy (tak jak w jednym z
        ost
        > atnich teledyskow, bez samooplaczy na jasnej karnacji, mocnego makijazu)?"

Zobacz, jak wszyscy ja obsmarowują pomimo samoopalaczy i makijażu. Wyobraź
        sobie pod jaką jest presją. I wyobraź sobie, że wystąpiła bez sztucznych
        dodatków. Co by wtedy działo się na tym forum? Ciarki mnie przechodzą, kiedy
        pomyślę. Zastanawiam się skąd tyle zawiści w kobietach w stosunku do innych
        kobiet, którym się udało. Jak laska kręci tyłeczkiem przy piszczałce to niech
        to robi - widocznie są rzesze fanów, którym to się podoba. A jeśli komuś się
        nie podoba nie musi słuchać i ogladać. Kobiety, zauważcie, że faceci nie
        zachowują sie tak w stosunku do siebie. Jeżeli jakiemuś powiedzie się wszyscy
        go szanują i podają mu rękę.
        • klara-klara Re: Oszustwo! 05.02.05, 19:30
          Szczerze mowiac nie obchodzi mnei to czyona do czegos doszla czy nie...Nie interesuje mnie nawet to jak ona wyglada..Zniesmacza mnie jednak jej zaklamanie, i tyle.
    • evel_b Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 01.02.05, 21:30
      podajcie tytuł tej piosenki-nie mam innego wyjścia jak ściągnąć ją z netu, mam
      nadzieję że już będzie:) wtedy osądzimy;)
      • Gość: dinia Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:23
        no wlansie moze podacie tytul piosenki:>
    • Gość: ilaria Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:38
      Jeśli ona ma być zgrabna to ja jestem truskawka, jak ona mieści ten tyłek przez
      drzwi? Oto 'dowód rzeczowy':

www.allcelebrity.it/Lopez/imagepages/image1.htm
      • justa_79 Re: Tyłek Lopezki 02.02.05, 11:07
        weź pod uwagę, że biały i błyszczący materiał pogrubia optycznie. a co, ma być
        chuda jak szczapa?

ech, same "idealne" na tym forum...
        • Gość: ilaria Re: Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:16
          Wiem, że pogrubia, ale ona nie jest chuda jak szczapa, szczupła, czy nawet
          lekko pogrubiona przez ten strój, nie ma też, jak to się ładnie mówi "krągłych
          kształtów". Ona po prostu ma monstrualny tyłek. Idealna nie jestem, ale aż
          takich mankamentów nie posiadam i nie uzurpuje sobie prawa do nazywania mnie
          symbolem seksu - tak jak ta pani.
          • justa_79 Re: Tyłek Lopezki 02.02.05, 11:30
            ona też sobie nie uzurpuje :) co ona biedna poradzi, że wszyscy na nią głosują
            w rankingach... ;)
            • Gość: aga Re: Tyłek Lopezki IP: *.chello.pl 02.02.05, 11:48
              cóż ona biedna poradzi, że ma sztab ludzi którzy płacą i wkręcają się w
              te "rankingi" np zeby wzrosła sprzedaz kolejnej płyty albo biletów na tournee
              • justa_79 Re: Tyłek Lopezki 02.02.05, 11:51
                miałam na myśli niezależne rankingi, zrób sobie taki w Internecie i nie daj się
                przekupić, będziesz miała obiektywne wyniki. krytyka wynika chyba głównie z
                zazdrości o tę sławę i ten sztab ludzi. to może teraz pogadamy o cellulicie
                Britney? jak ona może śpiewać z takim tyłkiem? ;)
                • Gość: jaa Re: Tyłek Lopezki IP: *.chello.pl 02.02.05, 11:52
                  przecież śpiewa ustami... powinna ten tyłek bardziej ukryć i juz
                  • justa_79 Re: Tyłek Lopezki 03.02.05, 12:14
                    chyba nie wyczułaś ironii.
                    • Gość: Pupcia Re: Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:48
                      Ja wogóle nie rozumiem dlaczego skoro ona jest piosenkarką tak sie kreuje na
                      teledyskach i chce być taką laską. Jak pierwszy raz ktoś ogląda teledysk to
                      zamiast sluchać muzyki i slow to patrzy sie co ona tym razem wymyśliła. W końcu
                      jest piosenkarką..... Od samego początku kreowała sie na sex bombe, nie
                      ukrywajmy tego. Bo nie ma ani jednego teledysku bardziej naturalnego........
                    • Gość: nina Re: Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:51
                      www.allcelebrity.it/Lopez/imagepages/image421.htm
                      czy to wielka gałka lodów truskawkowych?
                    • emu27 Re: Tyłek Lopezki 05.02.05, 18:36
                      Justa tu nie ma o czym dyskutować. Okazuje się, że tyłek jest bardzo ważny w
                      śpiewaniu i nie możesz już tego zmienić. A ja głupia ćwiczyłam przepone zamiast
                      biegac do fitnesu. Gdybym wczesniej odktyła to forum - sama miałąbym sztab
                      ludzi. A pupę to mam okrągłą jak J.L.
              • Gość: ilaria Re: Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:39
                Poza tym kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą. Jak kolejny prezenter
                radiowy czy telewizny powie lub setna dziennikarka napisze, że "J. Lo jest
                sexy", to w końcu każdy będzie tak mówił, niezależnie od tego czy tak uważa,
                czy nie. Siła mediów.
                • evel_b tytuł 02.02.05, 22:03
                  czt ktoś mółby podać tytuł tej piosenki???
                • Gość: fi Re: Tyłek Lopezki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.05, 19:19
                  A mnie jej figura się podoba;)
                  Nie przepadam za dzieczynami - patykami, aktorkami - patykami i posenkarkami -
                  patykami. Co więcej, większość facetów uwielbia większe tyłeczki! JL ma dużą
                  różnicę między talią a biodrami a to uważane jest za bardzo seksowne już od
                  setek lat ( ma to związek z płodnością). Poza tym jest wysportowana, umięśniona
                  i sprawna fizycznie.
      • Gość: LucKy Re: Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:43
        www.allcelebrity.it/Lopez/imagepages/image425.htm
        sprytna tyłek zakryła
    • Gość: Kasia_Opole hihihi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:40
      Oj dziewczyny, jestescie naprawdę beznadziejne. Chyba nie jesteście do końca obiektywne. Po pierwsze nie da sie ukryć, że Jennifer to atrakcyjna kobieta. Ma zgrabne, wyćwiczone ciało, ładną twarz. Piszecie ze ma niezgrabny tyłek? Ja jej takiej pupy zazdroszczę. Spytajcie obojetnie jakiego faceta (byle nie swojego bo i tak nie powie prawdy hihi) co sadzi o jej pośladkach:) Mężczyźni wolą takie pupki, zresztą ja sam widzę że ładniej wyglada okrągła, odstajaca pupa od małej, płaskiej itd. Myślę, że krytykują ją głównie zazdrosne "szkapy" hehe. I jeszcze jedno - nie jestem fanką JLo - poprostu mam oczy.
      Zaraz mnie na pewno "zjecie" ale i tak pozdrawiam:)
      Kasia
      • Gość: dorota Re: hihihi IP: *.client.comcast.net 03.02.05, 00:06
        ten jej tylek to temat troche bardziej skomplikowany. Lopez zalicza sie to tzw.
        grupy "latino artists", ktorych oprocz muzyki laczy pewna fizjonomia, dokladnie
        mowiac troche bardziej bujne ksztalty. Zeby wypromowac Lopez na rynku Latino,
        ktos wpadl na genialny pomysl i wymyslil ten caly cyrk z jej pupa, zeby
        posyskac ta czesc spolecznstwa ktora majac ksztalty LOpez musiala sie wstydzic
        a teraz czuje sie sexy i kupuje jej plyty, ubrania, perfumy itd.
        Moja koleznka(troche grubsza zreszta) mowi, ze dzieki Lopez moze wreszcie czuc
        sie swobodnie i nie myslec o diecie. I to chodzi.
      • Gość: greatkania Re: hihihi IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:02
        przykro mi ale mój chłopak i jego koledzy śmieją się z pupy j.lo, Mówią że jest
        beznadziejna. Mowią że ma tam implanty!!!
        nie wszystkim facetom może sie to podobać!!!!!!!!!!
        A dlaczego mój facet nie może mi powiedzieć prawdy???
        znamy sie tyle że jeżeli powiem że podoba mi sie jakiś aktor czy jemu jakaś
        aktorka czy piosenkarka to tragedii nie ma!!!
        • Gość: greatkania Re: hihihi IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:05
          aha i ja nie zaprzeczam że ona nie ma wyćwiczonego ciała no ale ta jej pupa
          jest monstrualna !!!!!!!!!
          i po prostu mi się nie podoba
          resztę ma ok
      • Gość: Nananana Re: hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:00
        > Zaraz mnie na pewno "zjecie" ale i tak pozdrawiam:)
        > Kasia

Może dlatego że nie masz racji?! Już nie raz gadałam z facetami - ktorym ja
        jestem obojętna i oni mi i potrafimy gadać na takie tematy że ........uff i
        twierdzą że nic nadzwyczajnego w niej nie ma oprócz twarzy. Faceci lubią długie
        i zgrabne nogi a nie klocki. A ten tyłek to był modny 4 lata temu jak
        dziewczyny miały dosyć przerabiania sie na chudzinki i stwierdzily że prościej
        będzie mieć wielką dupe, a facetą też na ręke było że ich dziewczyny są na
        tobie z tyłkiem big. Nie mam nic do puszystych ale żeby Lopez nazywać seksowną?
        Śmieszne. byłaby bardziej sexy gdyby miała ten tylek i była naturalna. Skoro
        tak ją przerabiają i jest tak wytapetowana to nic tu naturalnego nie ma. Jeżeli
        ona jest zadowolona z takiej figury to dlaczego tak ją przerabiają i tapetują?
      • stephanie_s Re: hihihi 05.02.05, 23:15
        kotku jest cos pomiedzy płaskim tyłkiem a wielką dupą...no i ja to cos pomiedzy
        preferuje i jestem szczesliwą posiadaczką,a szczerze tyłek pani lopez
        absolutnie mi nie pzreszkadza,uwazam ze to cudowne jak z niedoskonałosci mozna
        zrobic atut,w sumie niedługo sie okaze ze np.pryszcze sa sexy;)a powaznie co
        kto lubi naprawde ale nie ma co na siłe ludzom wmawiac ze cos jest piekne
        zreszta i tak kazdy mysli swoje
    • Gość: Kasia_Opole Tytuł - "GET RIGHT" - mozna go posłuchać na jej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:46
      stronie www.jenniferlopez.com/
    • magdarynkaa Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 03.02.05, 13:07
      tytul piosenki to GET RIGHT
    • Gość: OLki 1982 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.02.05, 15:24
      Gdybyscie Wy wszystkie byly takie piekne to chodzilybyscie po wybiegu albo graly
      w filmach, a nie odreagowywaly obgadujac na forum ladniejsze od siebie..........
      • Gość: nina Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:34
        Po jakim wybiegu?! Czy ty widziałas kobiety które są na wybiegu?!!!! chyba nie.
        Z takim tyłkiem?
        • Gość: ja Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.02.05, 19:54
          Nie chodzilo mi konkretnie o ten tylek...kobieta moze byc piekna nawet z duzym
          tylkiem, wy najwidoczniej nie jestescie na tyle piekne aby gdzies zaistniec.Nie
          rozumiecie tego ze ktos moze miec wszystko wymiarowe, ale nie robic wrazenia a
          ktos moze byc piekny chocby z za duzym tylkiem , rzadkimi wlosami i czyms tam
          jeszcze...
          • Gość: Tyczka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:27
            Jeżeli dla ciebie słowo zaistnieć oznacza to co ma Lopez to gratuluje wartości.
            Nie mam nic przeciwko piosenkarką i aktorką ale jest wiele lepszych i bardziej
            szanujących sie od Jenifer. Dla mnie zaistnieć nie oznacza śpiewać nie swoje
            piosenki do nieswojej muzyki, w wymyślnych strojach z toną tapety i wszystko po
            to żeby komuś sie spodobać przecież to jet czysta komercja. Czy według ciebie
            zaistnieć to pełno wizażystek, stylistów i komputerowców skaczących wokół
            ciebie po czym wychodzisz i nie jesteś sobą. Ona do niczego nie doszła własnymi
            silami więc o czym ty piszesz. gdyby nie Puff Daddy to nadal byłaby podrzędną
            aktoreczką. Ale lepiej być podrzędną aktoreczka ale sobą niż slawną pioenkarką
            i aktorką ale za sprawą skandali, przerubek komputerowych, tony tapety i
            wielkiej kampanio reklamowej?
            • marika82 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 04.02.05, 22:14
              Tyczko ty chyba na razie zaistnialas tylko na tym forum....o rany oczywiscie ze
              lepiej byloby zaistniec dostajac nagrode Nobla, ona akurat zaistniala w taki
              sposob i jest znana popularna bogata...chodzi mi o to ze dziewczyny na tym forum
              przyczepily sie do jednej rzeczy jej tylka, nie dostrzegajac ze reszta jest jak
              najbardziej ok.Moge sie zalozyc ze kazda z nas ma jakis mankament urody, pewnie
              nawet kilka, wiec po to ja linczowac za cos co akurat nie od niej zalezalo?
              • Gość: natural women Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:35
                marika82 napisała:

> Tyczko ty chyba na razie zaistnialas tylko na tym forum....o rany oczywiscie
                ze
                > lepiej byloby zaistniec dostajac nagrode Nobla, ona akurat zaistniala w taki
                > sposob i jest znana popularna bogata...chodzi mi o to ze dziewczyny na tym
                foru
                > m
                > przyczepily sie do jednej rzeczy jej tylka, nie dostrzegajac ze reszta jest
                jak
                > najbardziej ok.Moge sie zalozyc ze kazda z nas ma jakis mankament urody,
                pewnie
                > nawet kilka, wiec po to ja linczowac za cos co akurat nie od niej zalezalo?

Na forum zaistniała będąc soba a nie jak J.Lo będąc produktem komercji i
                komputerowców. Wy nie widzicie sensu tej rozmowy. Chodzi tu o to ze nikt nie
                czepia sie jej urody (i figury)jako kobiety tylko jako jakiegoś idealu czy
                sexbomby. Nie bąźmy śmieszne bo do idealu jej wiele brakuje. Nie chodzi tylko o
                tyłek ale o całokształt.
            • emu27 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 05.02.05, 18:41
              Jej nazwisko zna cały swiat. A kto zna twoje nazwisko? A teraz napisz jeszcze,
              do czego ty doszłaś swoimi własnymi siłami? Bo ona może nie własnymi, no ale
              fakt jest faktem - doszła.
    • Gość: danna teledysk IP: *.ds12.agh.edu.pl 03.02.05, 17:19
      muzyka.interia.pl/teledyski/
      • Gość: hopik Re: teledysk IP: *.chello.pl 03.02.05, 18:31
        zgadzam sie ze j.lo ma dupsko niemozliwe!!tym niemniej uwazam ze jest bardzo
        atrakcyjna i ladna. a poza tym mozna miec wielka dupe i byc szczuplym - ona
        wlasnie tak ma.
    • Gość: Nasty Girl Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: 82.160.110.* 03.02.05, 19:36
      Odczepcie sie w końcu od J.Lo i jej wagi!!!Ciagle wszyscy jej zarzucają,ze jest
      za gruba.Dajcie kobiecie spokój.Soro ona sama nic nie robi ze swoją figurą to
      znaczy,ze jej nie przeszkadza wlasna sylwetka i ze akceptuje siebie w 100%
      czego wszystkim zyczę!
      • Gość: Nowa Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:34
        Nic nie robi? hahahaha nie pisz glupot jak nie wiesz. Poczytaj i pooglądaj
        wywiady to zobaczymy czy powiesz ze nic nie robi. Nikt by sie nie czepiel jej
        wielgachnego dupska gdyby nie to że uważana jest przez kilka osob za bustwo,
        wielką pięknośc, okaz super kobiety, albo jak slysze tekest niejedna chcialaby
        być taka..... nie rozśmieszajcie mnie. Twarz ma ładną ale nic wiecej. Tyłek
        duży, nogi krutkie i male piersi. Sama mam małe piersi ale jestem
        proporcjonalna. Nie mam nic przecoiwko kobietom przy tuszy i z krótkimi nogami
        ale jak ktoś mowi o takich że są super i wogóle naj naj naj to mnie brzuch boli
        ze śmiechu.
        • Gość: IABC Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:16
          Nowa-nie chcę być kąśliwa, ale wydaje mi się,że zamiast wypisywać słowa krytyki pod adresem jakiejś tam J.Lo;) powinnaś zainwestować w słownik gramatyczny. Z trudem domysliłam się co to : bustwo. Bustwem Lopez z pewnością nie jest. Buzka.I nie gniewaj się z powodu moich uwag.
      • Gość: Pupcia Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:36
        Naturalna to ona nigdy nie była i nie będzie już. A każdy wie że figurynie
        akceptuje swojej bo ćwiczy i ćwiczy tylko co ma powiedzieć? Nie chce mieć
        takiej dupy? Myślicie ze by tak powiedziała? hahahahahaha
    • justa_79 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 04.02.05, 11:02
      podsumowując, nawet z dużym tyłkiem jest piękną kobietą i akceptuje siebie w
      100%! czego i Wam życzę.
      • Gość: anka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:45
        No i bardzo dobrze, że siebie akceptuje i przynaję, że twarz ma śliczną. Ale
        jak wmawia się nam, że jej pupa jest seksowna a jej kształty zgrabne to chce mi
        się śmiać. Pomijając to, że ma monstrualną pupę, to jej figgura jest
        nieproporcjonalna, a proporcje to chyba podstawa zgrabnej sylwetki.
        • Gość: POPIERAM CIE W 100 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:38
          Gość portalu: anka napisał(a):

> No i bardzo dobrze, że siebie akceptuje i przynaję, że twarz ma śliczną. Ale
          > jak wmawia się nam, że jej pupa jest seksowna a jej kształty zgrabne to chce
          mi
          >
          > się śmiać. Pomijając to, że ma monstrualną pupę, to jej figgura jest
          > nieproporcjonalna, a proporcje to chyba podstawa zgrabnej sylwetki.
          POPIERAM CIE W 100%
          POPIERAM CIE W 100%

POPIERAM CIE W 100%

POPIERAM CIE W 100%

POPIERAM CIE W 100%

POPIERAM CIE W 100%

POPIERAM CIE W 100%

• Gość: Okularnica Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:39
            Zgadzam sie z wami że oprócz twarzy to Lopez nic nie ma. Nawet karnacji bo
            pudrowac to każdy sie potrafi.
            • bandytka1 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 04.02.05, 23:38
              jejku ale zazdrośnice, aż śmiać mi się chce, jak Wam się nie podoba to po co się
              w nią tak wgapiacie, że aż pryszcze na jej tyłku widzicie??? Hipokryzja ehhhh
              • evel_b Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 05.02.05, 15:12
                zgadzam się z bandytką:)
              • Gość: Okularnica Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:13
                bandytka1 napisała:

> jejku ale zazdrośnice, aż śmiać mi się chce, jak Wam się nie podoba to po co
                si
                > ę
                > w nią tak wgapiacie, że aż pryszcze na jej tyłku widzicie??? Hipokryzja ehhhh

To widać od razu a ludzie wgapiają sie w nią zeby zobaczyć co tacy jak wy w
                niej widzicie. Ja wczoraj tak patrzylam na jej teledysk ze znajomymi i w sumie
                spoko gdyby nie to ze jest uwazana za tą naj seksowniejszą itd. Gapię sie na
                nią i nie widze o co wam chodzi. Wy chyba macie jakieś upiększające okulary.
                • Gość: Tyczka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:16
                  Gapię sie na
                  > nią i nie widze o co wam chodzi. Wy chyba macie jakieś upiększające okulary.
                  hahahaha
                  tęz tak mam że nie wiem o co im chodzi. Moze to jest ten chwyt reklamowy że
                  każdy sie gapi na teledysk i przez to jest tak duża oglądalność. Hmm coś w tym
                  jest.
    • Gość: Milkyway Boy Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.05, 09:12
      Oj laski , ale wy beznadziejne jesteście........

"Sadyzm nie do wyobrażenia."
      • Gość: duraj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: bezunia Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 05.02.05, 13:12
          a wiecie co?ja mysle ze to jest piekna kobieta..ma wspaniałe kości policzkowe,
          włosy i kostki u nóg;)
          tak jak jużktośwspomniał, moze i ma mankamenty, ale kto ich nie ma!?no
          sooorki:P!
          i dobbrze ze ejst pewna siebie i zna swojąwartość!grunt ze nie tonie w
          kompleksach i coś tam robi(czyt.ćwiczy).
          a nawet jesli jej uroda jest poprawiona za pomocą św.panów grafików co nass to
          obchodzi?
          niech sobie bedzie sztuczna jesli to ją kręci.
          kto lubi komercje na to poleci,kto nie,to nie.
          o gustach sie nie dyskutuje
          a teraz najważniejsze
          każda z nas jest piekna, kazda ma w sobie to coś, i nie ma snsu porównywać sie
          z innnymi..

p.s a czaicie jakby nas tak komputerowo zrobili?sama bym siebie nie poznała
          pewnie;)

pozdrawiam!
          • Gość: realistka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:25
            bezunia sama sobie zaprzeczasz. jak może ona być piękną kobietą jak nie wiadomo
            co z tego co widzimy jest prawdziwe. ja nigdy nie powiem że jest piekną bo nie
            wiem jak ona wygląda w rzeczywistości. Ludzie zejdźmy na ziemie bo tu właśnie
            żyjemy a nie w świecie fantazji........
        • Gość: Sexy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:20
          • Gość: UPS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:29
    • aniaa_23 nie jestem pod wrażeniem 05.02.05, 22:54
      Piosenka taka sobie, gorzej niż przeciętna. Teledysk świadczy o tym, że już jej
      sie skończyły pomysły; kolejny w którym jest tylko ona (samozachwyt do potęgi).
      Lubię muzykę Lopez i większośc jej kawałków, ale ten jest sztumski.
      Buzie ma ładną jak zawsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka