maga19 31.01.05, 10:25 Najnowszego teledysku J. Lopez. Widział go już ktoś? Lopez wygląda tam rewelacyjnie, a do tego naprawdę bardzo szczupło. Ciekawe czy to jej zasługa, czy komputerowców :) Pozdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greatkania Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 10:29 ale za to piosenka do bani!!!!! Przez całą piosenkę słychać xiągle jakiś pisk. Jest bardzo drażniący. Ale muszę przyznać teledysk jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.szwajcarska.pl 31.01.05, 11:54 Piosenka beznajdziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.chello.pl 31.01.05, 12:00 szczupła???????????????????? Przeciez w stroju dżokejki ma dupę jak balia!!!! A tak na margineszie: Szczupła sylwetka gwiazd to głównie zasługa oświetleniowców i rury odsysacza przed każdą trasą koncertową :))) Nie podoba mi się J.Lo zwłaszcza to jak tańczy, niby jest tancerką a jej ruchy są takie wystudiowane, nie płynne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free / Zaira no ja niezbyt IP: *.tele2.pl 31.01.05, 12:35 jak tanczy na stole fajnie wyglada. stroj jakis taki ladny. ale brzuch jej mi sie nie podoba. to ze umiesniony i płaski to nie wszystko. tyłek za duzy :)ale zeby tanca sie czepiac - nie rozumiem, taki układ ma. do takiej muzyki mają takie układy "odcięte", zeby do rytmu pasowalo, moze dlatego ruchy wystudiowane ci sie wydają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyczka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:18 Gość portalu: aga napisał(a): > szczupła???????????????????? Przeciez w stroju dżokejki ma dupę jak balia!!!! A > > tak na margineszie: Szczupła sylwetka gwiazd to głównie zasługa oświetleniowców > > i rury odsysacza przed każdą trasą koncertową :))) > Nie podoba mi się J.Lo zwłaszcza to jak tańczy, niby jest tancerką a jej ruchy > są takie wystudiowane, nie płynne Zgadzam sie J.Lo ani nie jest szczupla ani nie jest dobrą tancerką. Jej ruchy są malo seksowne a wogole to jej tyłek to takie siodło że nawet jak nie kręci nim to tygląda jakby wypieła go na maxa. W nic co widze o niej nie wierze. Nie raz przeczytałam że tak naprawde nie ma takiej ładnej śniadej cery i kształtu twarzy tylko wszystko to makijaż, makijaż i jeszcze raz makijaż!!! A czytałyście i widzialyście wywiad z nią jak opowiadała jak dba o urode? Ile godzin dziennie ćwiczy żeby mieć taką figure jaką ma? Jestem ciekawa jakby wyglądała jakby nie ćwiczyła? Albo może bym nie chciała tego oglądać niech faceci naiwni lepiej to zobaczą....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:13 Ja teraz nie wierze w nic co jest na tych teledyskach i ogólnie w to co jest w telewizji. Poznałam kilka trików jakie robią i komputerowych i normalnych że zwątpiłam w urode gwiazd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt jeszcze 31.01.05, 13:34 łudzisz się że Lopez ma tak cudną (?) figurę? jak uwierzyć kobiecie, która najpierw opowiada, jak to dobrze czuje sie z kobiecymi kształtami, dużym tyłkiem itede.., po czym komenderuje sztabem grafików komputerowych (czuwając, aby nadali jako takie rozmiary jej pupie na fotach reklamowych np. Vuittona..) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: jeszcze 31.01.05, 13:38 a mnie wnerwia ta trąbka w tle. A co do Lopez to ja akurat zauważyłam,że akurat wybitne schaby prezentuje-zwłaszcza tam na tym stole czy gdzieś tam. No.To było moje zdanie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: jeszcze IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:42 o widzisz kaloo to trąbka jest taka wnerwiająca i psuje całą piosenkę . Nie da sie słuchać;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: jeszcze 31.01.05, 13:45 Gość portalu: greatkania napisał(a): > o widzisz kaloo to trąbka jest taka wnerwiająca i psuje całą piosenkę . Nie da > sie słuchać;) Dokladnie!!No wścieku można dostać!!;D Odpowiedz Link Zgłoś
mszub3 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 13:43 Nie ma co się oszukiwać - fajna z niej babka i z wielkim tyłkiem i bez ! Teledysk jest bardzo dobry ale ta muza - aż kiszki skręca. Ale wykonawczyni jest bardzo sexy ! Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:54 a ja wam powiem ze ta trabka ma nadawac specyficzny klimat, specyficzny dzwiek ale w sumie to jej sie to nie udalo :/ jakos tandetnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:15 nizaprzeczalnie wnerwiające!!!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyczka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:23 To zalezy dla kogo sexy. ja takiego tyłka to bym za nic nie chciała, wogole jej figury. Przecież ona jest tak nieproporcjonalna. Cycki małe dupa wielka nogi krótkie. FFFuuuuuuuu. Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.lo Re:A JA UWIELBIAM TĄ TRĄBKĘ!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.05, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re:A JA UWIELBIAM TĄ TRĄBKĘ!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.01.05, 16:15 Piosenka nie przypadła mi do gustu,teledysk za to bardzo mi się podoba. Trzeba przyznać że Lopez ładnie wygląda w swoich teledyskach,przede wszystkim podoba mi się jak jest wymalowana. Co do jej szczupłej sylwetki to jest to niewątpliwie zasługa komputerowców. Jest taka migawka -Jenifer w różowym kostiumie opala się na jachcie w towarzystwie ówczesnego chłopaka Bena Afflecka-tam doskonale widać że ma spory tyłeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytka Re:A JA UWIELBIAM TĄ TRĄBKĘ!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:25 A widziałyście pryszcze na tyłku w tym teledysku Jenny from the block jak wychodzi z wody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akusia Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:22 ostatnio jak bylam na praktykach, u kolezanki ktora jest charakteryzatorka w studiu fotograficznym. Przysluchiwalam sie wowczas ciekawej rozmowe panow grafikow jak pieknie przerobili JL w tym teledysku;p Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 17:11 szczupło??chyba mam inne pojecie szczupłosci,moze w okolicach brzucha tak ale juz uda to ona ma wyjatkowo "solidna ..ogólnie jej sylwetka nie robi wrazenia smukłej raczej klockowatej,ale generalnie to nieistotne,coz nie jestem"fanką" ani muzyki ani gry aktorskiej pani Lpez,zadziwiające jest jedynie jak bardzo mozna sie wystylizowac i wmawiac ludzion ze tyłek jak szafa trzydrzwiowa jest ładny,zeby nie było nie jestem zwolennizką chodzacych kosciotrupów,ale w figurze wazne jest cos takiego jak harmonia czego nie da sie powiedziec o J.Lopez Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 17:14 a ponadto J.Lo jest kolejnym pzrykładem na to ,ze nie wiadomo czemu coraz mniej koiet ma wciecie w talii Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 20:00 a ja lubię J.Lo piosenka jako kompozycja może być ale ten głosik jest żenujący wolę jak Jenifer tańczy albo gra w filmach, w teledysku nie podoba mi się to, że jak tańczą układ to światło jest tak beznadziejnie ustawione, ze widac jakie kilo tapety ma Lo na twarzy, i niby po co jej to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:28 J.Lo nie jest za nic rewelacyjna są o wiele ładniejsze i seksowniejsze piosenkarki i aktorki od niej ( no może lepiej przerobione) Odpowiedz Link Zgłoś
emu27 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 20:12 Tak sobie to czytam i zastanawiam się - a która z was ma lepszy brzuszek czy pupcię? albo generalnie ładniej wygląda? He he dziewczyny, jakoś mi głupio krytykować J.L. Każdy ma wady, ale takie rozpracowywanie na części jest nie fair. A może ona kiedyś była niezgrabna i to, co teraz to wielkie osiagnięcie dzięki bardzo ciężkiej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.chello.pl 31.01.05, 21:46 ja mam lepszy tyłek niż ona. Brzuszek porównywalny. Mówię to z czystym sercem, jestem raczej drobną kobietką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LucKy Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:34 Ja nie krytykuję dziewczyn o takiej figurze kiedy idą ulicą bo wiem że to nie od nich zależne. Ale jeżeli taka Lopez jest taką wielką gwiazdą i za taką atrakcyjną sie uznaje to mnie śmieszy. Bo wszystko jest na maxa sztuczne i nie jest sexowna sama w sobie tylko w szuczności komputerów i wizażystów itd. a tak wogole to kto wie kiedy jej nogi lub brzuszek jest pokazany. Zapomnialyście o statystkach? A co do pupy to uważam że ja mam fajną i nogi też mam super ale twarz no niestety nie jest taka ładna jak J.Lo. Co do jej osoby to nie mam nic przeciwko tylko ta sztuczność mnie wkurza. Ale piosenki ma fajne. Lubie kręcić tylkiem przy jej piosenkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goola Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:15 Dziewczyny,gdzie można zobaczyć ten teledysk, jest do tego jakaś strona www? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 07:48 Można go zobaczyć na kanałach muzycznych. Najczęściej leci na 4funTV. Na pewno też na MTV. Odpowiedz Link Zgłoś
emu27 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 01.02.05, 20:49 NA polskiej vivie ciągle go puszczają i na 4FUN TV. O ile mieszkasz w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 31.01.05, 20:25 Laseczki kochane, przeciez panna Lopez po to rusza tak ponętnie tym schabikiem,aby odwrócić naszą uwagę od tej piszczałki!;)))Tylko nie rozumiem jednego: ta mikro-kamizeleczka ma ja grzac czy chłodzic?;)Wloski ma super,jak tanczy:) A poza tym, kochaniutkie, popełniacie podstawowy bład - panna Lopez zakazała ostatnio publicznie nazywać ją Dżej Loł, chce byc znowu stara i poczciwa Dżenifer;)pozdr;))) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Oszustwo! 01.02.05, 08:44 Jak juz ktos wyzej wspomnial, J.Lo szczycial sie swoja naturalnoscia, probowala w wywiadach przekonywac wszytskich (a szczegolnie kobiety), ze ona akcpetuje swoje kraglosci, cell na udach itd., a wygalda tak pieknie, wlasnie dlatego, ze siebie akcpetuje i czuje sie dobrze we wlasnych ciele..No i wszytsko pieknie, tylko dlaczego w kazdym teledysku ulepszaja ja do granic mozliwosci? Dlaczego w kazdym teledysku nie pokazuje swojej praewdziwej twarzy (tak jak w jednym z ostatnich teledyskow, bez samooplaczy na jasnej karnacji, mocnego makijazu)? Jest ona ladna kobieta, ale prowadzi zaklamana kampanie, ktora chyba jeszcze gorzej wpylywa na psychike nastolatek niz silkikonowe lalki, bo mowi: neiwazne jak wygladasz, wazne jak sie czujesz, ale zapomina wspomniec o ludziach od obrobki komputerowej... Odpowiedz Link Zgłoś
emu27 Re: Oszustwo! 05.02.05, 18:30 "Dlaczego w > kazdym teledysku nie pokazuje swojej praewdziwej twarzy (tak jak w jednym z ost > atnich teledyskow, bez samooplaczy na jasnej karnacji, mocnego makijazu)?" Zobacz, jak wszyscy ja obsmarowują pomimo samoopalaczy i makijażu. Wyobraź sobie pod jaką jest presją. I wyobraź sobie, że wystąpiła bez sztucznych dodatków. Co by wtedy działo się na tym forum? Ciarki mnie przechodzą, kiedy pomyślę. Zastanawiam się skąd tyle zawiści w kobietach w stosunku do innych kobiet, którym się udało. Jak laska kręci tyłeczkiem przy piszczałce to niech to robi - widocznie są rzesze fanów, którym to się podoba. A jeśli komuś się nie podoba nie musi słuchać i ogladać. Kobiety, zauważcie, że faceci nie zachowują sie tak w stosunku do siebie. Jeżeli jakiemuś powiedzie się wszyscy go szanują i podają mu rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Oszustwo! 05.02.05, 19:30 Szczerze mowiac nie obchodzi mnei to czyona do czegos doszla czy nie...Nie interesuje mnie nawet to jak ona wyglada..Zniesmacza mnie jednak jej zaklamanie, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
evel_b Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 01.02.05, 21:30 podajcie tytuł tej piosenki-nie mam innego wyjścia jak ściągnąć ją z netu, mam nadzieję że już będzie:) wtedy osądzimy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinia Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:23 no wlansie moze podacie tytul piosenki:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilaria Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:38 Jeśli ona ma być zgrabna to ja jestem truskawka, jak ona mieści ten tyłek przez drzwi? Oto 'dowód rzeczowy': www.allcelebrity.it/Lopez/imagepages/image1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Tyłek Lopezki 02.02.05, 11:07 weź pod uwagę, że biały i błyszczący materiał pogrubia optycznie. a co, ma być chuda jak szczapa? ech, same "idealne" na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilaria Re: Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:16 Wiem, że pogrubia, ale ona nie jest chuda jak szczapa, szczupła, czy nawet lekko pogrubiona przez ten strój, nie ma też, jak to się ładnie mówi "krągłych kształtów". Ona po prostu ma monstrualny tyłek. Idealna nie jestem, ale aż takich mankamentów nie posiadam i nie uzurpuje sobie prawa do nazywania mnie symbolem seksu - tak jak ta pani. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Tyłek Lopezki 02.02.05, 11:30 ona też sobie nie uzurpuje :) co ona biedna poradzi, że wszyscy na nią głosują w rankingach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tyłek Lopezki IP: *.chello.pl 02.02.05, 11:48 cóż ona biedna poradzi, że ma sztab ludzi którzy płacą i wkręcają się w te "rankingi" np zeby wzrosła sprzedaz kolejnej płyty albo biletów na tournee Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Tyłek Lopezki 02.02.05, 11:51 miałam na myśli niezależne rankingi, zrób sobie taki w Internecie i nie daj się przekupić, będziesz miała obiektywne wyniki. krytyka wynika chyba głównie z zazdrości o tę sławę i ten sztab ludzi. to może teraz pogadamy o cellulicie Britney? jak ona może śpiewać z takim tyłkiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Tyłek Lopezki IP: *.chello.pl 02.02.05, 11:52 przecież śpiewa ustami... powinna ten tyłek bardziej ukryć i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pupcia Re: Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:48 Ja wogóle nie rozumiem dlaczego skoro ona jest piosenkarką tak sie kreuje na teledyskach i chce być taką laską. Jak pierwszy raz ktoś ogląda teledysk to zamiast sluchać muzyki i slow to patrzy sie co ona tym razem wymyśliła. W końcu jest piosenkarką..... Od samego początku kreowała sie na sex bombe, nie ukrywajmy tego. Bo nie ma ani jednego teledysku bardziej naturalnego........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:51 www.allcelebrity.it/Lopez/imagepages/image421.htm czy to wielka gałka lodów truskawkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
emu27 Re: Tyłek Lopezki 05.02.05, 18:36 Justa tu nie ma o czym dyskutować. Okazuje się, że tyłek jest bardzo ważny w śpiewaniu i nie możesz już tego zmienić. A ja głupia ćwiczyłam przepone zamiast biegac do fitnesu. Gdybym wczesniej odktyła to forum - sama miałąbym sztab ludzi. A pupę to mam okrągłą jak J.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilaria Re: Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:39 Poza tym kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą. Jak kolejny prezenter radiowy czy telewizny powie lub setna dziennikarka napisze, że "J. Lo jest sexy", to w końcu każdy będzie tak mówił, niezależnie od tego czy tak uważa, czy nie. Siła mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Tyłek Lopezki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.05, 19:19 A mnie jej figura się podoba;) Nie przepadam za dzieczynami - patykami, aktorkami - patykami i posenkarkami - patykami. Co więcej, większość facetów uwielbia większe tyłeczki! JL ma dużą różnicę między talią a biodrami a to uważane jest za bardzo seksowne już od setek lat ( ma to związek z płodnością). Poza tym jest wysportowana, umięśniona i sprawna fizycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LucKy Re: Tyłek Lopezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:43 www.allcelebrity.it/Lopez/imagepages/image425.htm sprytna tyłek zakryła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_Opole hihihi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:40 Oj dziewczyny, jestescie naprawdę beznadziejne. Chyba nie jesteście do końca obiektywne. Po pierwsze nie da sie ukryć, że Jennifer to atrakcyjna kobieta. Ma zgrabne, wyćwiczone ciało, ładną twarz. Piszecie ze ma niezgrabny tyłek? Ja jej takiej pupy zazdroszczę. Spytajcie obojetnie jakiego faceta (byle nie swojego bo i tak nie powie prawdy hihi) co sadzi o jej pośladkach:) Mężczyźni wolą takie pupki, zresztą ja sam widzę że ładniej wyglada okrągła, odstajaca pupa od małej, płaskiej itd. Myślę, że krytykują ją głównie zazdrosne "szkapy" hehe. I jeszcze jedno - nie jestem fanką JLo - poprostu mam oczy. Zaraz mnie na pewno "zjecie" ale i tak pozdrawiam:) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: hihihi IP: *.client.comcast.net 03.02.05, 00:06 ten jej tylek to temat troche bardziej skomplikowany. Lopez zalicza sie to tzw. grupy "latino artists", ktorych oprocz muzyki laczy pewna fizjonomia, dokladnie mowiac troche bardziej bujne ksztalty. Zeby wypromowac Lopez na rynku Latino, ktos wpadl na genialny pomysl i wymyslil ten caly cyrk z jej pupa, zeby posyskac ta czesc spolecznstwa ktora majac ksztalty LOpez musiala sie wstydzic a teraz czuje sie sexy i kupuje jej plyty, ubrania, perfumy itd. Moja koleznka(troche grubsza zreszta) mowi, ze dzieki Lopez moze wreszcie czuc sie swobodnie i nie myslec o diecie. I to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: hihihi IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:02 przykro mi ale mój chłopak i jego koledzy śmieją się z pupy j.lo, Mówią że jest beznadziejna. Mowią że ma tam implanty!!! nie wszystkim facetom może sie to podobać!!!!!!!!!! A dlaczego mój facet nie może mi powiedzieć prawdy??? znamy sie tyle że jeżeli powiem że podoba mi sie jakiś aktor czy jemu jakaś aktorka czy piosenkarka to tragedii nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: hihihi IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:05 aha i ja nie zaprzeczam że ona nie ma wyćwiczonego ciała no ale ta jej pupa jest monstrualna !!!!!!!!! i po prostu mi się nie podoba resztę ma ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nananana Re: hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:00 > Zaraz mnie na pewno "zjecie" ale i tak pozdrawiam:) > Kasia Może dlatego że nie masz racji?! Już nie raz gadałam z facetami - ktorym ja jestem obojętna i oni mi i potrafimy gadać na takie tematy że ........uff i twierdzą że nic nadzwyczajnego w niej nie ma oprócz twarzy. Faceci lubią długie i zgrabne nogi a nie klocki. A ten tyłek to był modny 4 lata temu jak dziewczyny miały dosyć przerabiania sie na chudzinki i stwierdzily że prościej będzie mieć wielką dupe, a facetą też na ręke było że ich dziewczyny są na tobie z tyłkiem big. Nie mam nic do puszystych ale żeby Lopez nazywać seksowną? Śmieszne. byłaby bardziej sexy gdyby miała ten tylek i była naturalna. Skoro tak ją przerabiają i jest tak wytapetowana to nic tu naturalnego nie ma. Jeżeli ona jest zadowolona z takiej figury to dlaczego tak ją przerabiają i tapetują? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: hihihi 05.02.05, 23:15 kotku jest cos pomiedzy płaskim tyłkiem a wielką dupą...no i ja to cos pomiedzy preferuje i jestem szczesliwą posiadaczką,a szczerze tyłek pani lopez absolutnie mi nie pzreszkadza,uwazam ze to cudowne jak z niedoskonałosci mozna zrobic atut,w sumie niedługo sie okaze ze np.pryszcze sa sexy;)a powaznie co kto lubi naprawde ale nie ma co na siłe ludzom wmawiac ze cos jest piekne zreszta i tak kazdy mysli swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_Opole Tytuł - "GET RIGHT" - mozna go posłuchać na jej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:46 stronie www.jenniferlopez.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdarynkaa Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 03.02.05, 13:07 tytul piosenki to GET RIGHT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLki 1982 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.02.05, 15:24 Gdybyscie Wy wszystkie byly takie piekne to chodzilybyscie po wybiegu albo graly w filmach, a nie odreagowywaly obgadujac na forum ladniejsze od siebie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:34 Po jakim wybiegu?! Czy ty widziałas kobiety które są na wybiegu?!!!! chyba nie. Z takim tyłkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.02.05, 19:54 Nie chodzilo mi konkretnie o ten tylek...kobieta moze byc piekna nawet z duzym tylkiem, wy najwidoczniej nie jestescie na tyle piekne aby gdzies zaistniec.Nie rozumiecie tego ze ktos moze miec wszystko wymiarowe, ale nie robic wrazenia a ktos moze byc piekny chocby z za duzym tylkiem , rzadkimi wlosami i czyms tam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyczka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:27 Jeżeli dla ciebie słowo zaistnieć oznacza to co ma Lopez to gratuluje wartości. Nie mam nic przeciwko piosenkarką i aktorką ale jest wiele lepszych i bardziej szanujących sie od Jenifer. Dla mnie zaistnieć nie oznacza śpiewać nie swoje piosenki do nieswojej muzyki, w wymyślnych strojach z toną tapety i wszystko po to żeby komuś sie spodobać przecież to jet czysta komercja. Czy według ciebie zaistnieć to pełno wizażystek, stylistów i komputerowców skaczących wokół ciebie po czym wychodzisz i nie jesteś sobą. Ona do niczego nie doszła własnymi silami więc o czym ty piszesz. gdyby nie Puff Daddy to nadal byłaby podrzędną aktoreczką. Ale lepiej być podrzędną aktoreczka ale sobą niż slawną pioenkarką i aktorką ale za sprawą skandali, przerubek komputerowych, tony tapety i wielkiej kampanio reklamowej? Odpowiedz Link Zgłoś
marika82 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 04.02.05, 22:14 Tyczko ty chyba na razie zaistnialas tylko na tym forum....o rany oczywiscie ze lepiej byloby zaistniec dostajac nagrode Nobla, ona akurat zaistniala w taki sposob i jest znana popularna bogata...chodzi mi o to ze dziewczyny na tym forum przyczepily sie do jednej rzeczy jej tylka, nie dostrzegajac ze reszta jest jak najbardziej ok.Moge sie zalozyc ze kazda z nas ma jakis mankament urody, pewnie nawet kilka, wiec po to ja linczowac za cos co akurat nie od niej zalezalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natural women Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:35 marika82 napisała: > Tyczko ty chyba na razie zaistnialas tylko na tym forum....o rany oczywiscie ze > lepiej byloby zaistniec dostajac nagrode Nobla, ona akurat zaistniala w taki > sposob i jest znana popularna bogata...chodzi mi o to ze dziewczyny na tym foru > m > przyczepily sie do jednej rzeczy jej tylka, nie dostrzegajac ze reszta jest jak > najbardziej ok.Moge sie zalozyc ze kazda z nas ma jakis mankament urody, pewnie > nawet kilka, wiec po to ja linczowac za cos co akurat nie od niej zalezalo? Na forum zaistniała będąc soba a nie jak J.Lo będąc produktem komercji i komputerowców. Wy nie widzicie sensu tej rozmowy. Chodzi tu o to ze nikt nie czepia sie jej urody (i figury)jako kobiety tylko jako jakiegoś idealu czy sexbomby. Nie bąźmy śmieszne bo do idealu jej wiele brakuje. Nie chodzi tylko o tyłek ale o całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
emu27 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 05.02.05, 18:41 Jej nazwisko zna cały swiat. A kto zna twoje nazwisko? A teraz napisz jeszcze, do czego ty doszłaś swoimi własnymi siłami? Bo ona może nie własnymi, no ale fakt jest faktem - doszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danna teledysk IP: *.ds12.agh.edu.pl 03.02.05, 17:19 muzyka.interia.pl/teledyski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: teledysk IP: *.chello.pl 03.02.05, 18:31 zgadzam sie ze j.lo ma dupsko niemozliwe!!tym niemniej uwazam ze jest bardzo atrakcyjna i ladna. a poza tym mozna miec wielka dupe i byc szczuplym - ona wlasnie tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasty Girl Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: 82.160.110.* 03.02.05, 19:36 Odczepcie sie w końcu od J.Lo i jej wagi!!!Ciagle wszyscy jej zarzucają,ze jest za gruba.Dajcie kobiecie spokój.Soro ona sama nic nie robi ze swoją figurą to znaczy,ze jej nie przeszkadza wlasna sylwetka i ze akceptuje siebie w 100% czego wszystkim zyczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:34 Nic nie robi? hahahaha nie pisz glupot jak nie wiesz. Poczytaj i pooglądaj wywiady to zobaczymy czy powiesz ze nic nie robi. Nikt by sie nie czepiel jej wielgachnego dupska gdyby nie to że uważana jest przez kilka osob za bustwo, wielką pięknośc, okaz super kobiety, albo jak slysze tekest niejedna chcialaby być taka..... nie rozśmieszajcie mnie. Twarz ma ładną ale nic wiecej. Tyłek duży, nogi krutkie i male piersi. Sama mam małe piersi ale jestem proporcjonalna. Nie mam nic przecoiwko kobietom przy tuszy i z krótkimi nogami ale jak ktoś mowi o takich że są super i wogóle naj naj naj to mnie brzuch boli ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IABC Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:16 Nowa-nie chcę być kąśliwa, ale wydaje mi się,że zamiast wypisywać słowa krytyki pod adresem jakiejś tam J.Lo;) powinnaś zainwestować w słownik gramatyczny. Z trudem domysliłam się co to : bustwo. Bustwem Lopez z pewnością nie jest. Buzka.I nie gniewaj się z powodu moich uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pupcia Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:36 Naturalna to ona nigdy nie była i nie będzie już. A każdy wie że figurynie akceptuje swojej bo ćwiczy i ćwiczy tylko co ma powiedzieć? Nie chce mieć takiej dupy? Myślicie ze by tak powiedziała? hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 04.02.05, 11:02 podsumowując, nawet z dużym tyłkiem jest piękną kobietą i akceptuje siebie w 100%! czego i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:45 No i bardzo dobrze, że siebie akceptuje i przynaję, że twarz ma śliczną. Ale jak wmawia się nam, że jej pupa jest seksowna a jej kształty zgrabne to chce mi się śmiać. Pomijając to, że ma monstrualną pupę, to jej figgura jest nieproporcjonalna, a proporcje to chyba podstawa zgrabnej sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIERAM CIE W 100 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:38 Gość portalu: anka napisał(a): > No i bardzo dobrze, że siebie akceptuje i przynaję, że twarz ma śliczną. Ale > jak wmawia się nam, że jej pupa jest seksowna a jej kształty zgrabne to chce mi > > się śmiać. Pomijając to, że ma monstrualną pupę, to jej figgura jest > nieproporcjonalna, a proporcje to chyba podstawa zgrabnej sylwetki. POPIERAM CIE W 100% POPIERAM CIE W 100% POPIERAM CIE W 100% POPIERAM CIE W 100% POPIERAM CIE W 100% POPIERAM CIE W 100% POPIERAM CIE W 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okularnica Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:39 Zgadzam sie z wami że oprócz twarzy to Lopez nic nie ma. Nawet karnacji bo pudrowac to każdy sie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
bandytka1 Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 04.02.05, 23:38 jejku ale zazdrośnice, aż śmiać mi się chce, jak Wam się nie podoba to po co się w nią tak wgapiacie, że aż pryszcze na jej tyłku widzicie??? Hipokryzja ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
evel_b Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż 05.02.05, 15:12 zgadzam się z bandytką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okularnica Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:13 bandytka1 napisała: > jejku ale zazdrośnice, aż śmiać mi się chce, jak Wam się nie podoba to po co si > ę > w nią tak wgapiacie, że aż pryszcze na jej tyłku widzicie??? Hipokryzja ehhhh To widać od razu a ludzie wgapiają sie w nią zeby zobaczyć co tacy jak wy w niej widzicie. Ja wczoraj tak patrzylam na jej teledysk ze znajomymi i w sumie spoko gdyby nie to ze jest uwazana za tą naj seksowniejszą itd. Gapię sie na nią i nie widze o co wam chodzi. Wy chyba macie jakieś upiększające okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyczka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:16 Gapię sie na > nią i nie widze o co wam chodzi. Wy chyba macie jakieś upiększające okulary. hahahaha tęz tak mam że nie wiem o co im chodzi. Moze to jest ten chwyt reklamowy że każdy sie gapi na teledysk i przez to jest tak duża oglądalność. Hmm coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milkyway Boy Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.05, 09:12 Oj laski , ale wy beznadziejne jesteście........ "Sadyzm nie do wyobrażenia." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duraj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezunia Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 05.02.05, 13:12 a wiecie co?ja mysle ze to jest piekna kobieta..ma wspaniałe kości policzkowe, włosy i kostki u nóg;) tak jak jużktośwspomniał, moze i ma mankamenty, ale kto ich nie ma!?no sooorki:P! i dobbrze ze ejst pewna siebie i zna swojąwartość!grunt ze nie tonie w kompleksach i coś tam robi(czyt.ćwiczy). a nawet jesli jej uroda jest poprawiona za pomocą św.panów grafików co nass to obchodzi? niech sobie bedzie sztuczna jesli to ją kręci. kto lubi komercje na to poleci,kto nie,to nie. o gustach sie nie dyskutuje a teraz najważniejsze każda z nas jest piekna, kazda ma w sobie to coś, i nie ma snsu porównywać sie z innnymi.. p.s a czaicie jakby nas tak komputerowo zrobili?sama bym siebie nie poznała pewnie;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: Muszę szczerze powiedzieć, że jestem pod wraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:25 bezunia sama sobie zaprzeczasz. jak może ona być piękną kobietą jak nie wiadomo co z tego co widzimy jest prawdziwe. ja nigdy nie powiem że jest piekną bo nie wiem jak ona wygląda w rzeczywistości. Ludzie zejdźmy na ziemie bo tu właśnie żyjemy a nie w świecie fantazji........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_23 nie jestem pod wrażeniem 05.02.05, 22:54 Piosenka taka sobie, gorzej niż przeciętna. Teledysk świadczy o tym, że już jej sie skończyły pomysły; kolejny w którym jest tylko ona (samozachwyt do potęgi). Lubię muzykę Lopez i większośc jej kawałków, ale ten jest sztumski. Buzie ma ładną jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś