Dodaj do ulubionych

NIVEA CREME D'ENERGIE

IP: 81.219.113.* 31.01.05, 12:50
Cześć dziewczyny! Co sadzicie o tym kremie www.allegro.pl/show_item.php?item=40840536 Zastanawiam sie czy go kupic, bo wcześniej nigdy go nie miałam. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wawa Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 12:57
      A tutaj czytałaś?

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=7ec32c46514686699b7a9d7a4689183e&cmd=details&itemid=2876
    • Gość: Vea Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: 81.219.113.* 31.01.05, 13:01
      ooo to na tej aucji piszą że cena min. wynosi 19.90 a na wizażu cena dochodzi do 32zł. Hm a krem jest nowy i oryginalnie zapakowany - to chyba powalcze o ten krem :D. Dzieki za linka.
    • smee Re: NIVEA CREME D'ENERGIE 31.01.05, 13:10
      Nie lubie tego kremu z jednego powodu - za bardzo rozswietla twarz, ktora
      wyglada jak posmarowana masa perlowa :( Przez to jest wrazenie, ze skora
      blyszczy sie niemilosiernie :( Jesli masz tendencje do swiecenia sie, to ten
      krem nie jest najlepszy... Natomiast zapach ma sliczny, bardzo apetyczny :))
      • Gość: ola Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.tychy.msk.pl 31.01.05, 17:26
        W Tesco tydzien temu ten krem kupiłam za 20zł więc 19,99 na allegro i plus
        koszty przesyłki wiec chyba sie nie opłaca.
      • Gość: kamelcia Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.01.05, 18:12
        wysusza skore i nie mozna go nakladac pod podklad bo sie walkuje i to w
        przypadku kazdego podkladu...oprocz ładnego zapachu to nic w tym kremie
        fajnego..
        • miss.didi Re: NIVEA CREME D'ENERGIE 02.02.05, 23:53
          mi nie wysuszal- zostawial taki lekko tlusty film. do tego to perlowe rzeczywiscie czasem drazni. ale najgorsze bylo walkowanie podkladu.. masakra. spieszysz sie, szybko malujesz , a ty nagle musisz wszystko zmywac i od nowa.
          jedyny plus to zapach.
          • martkaok Re: NIVEA CREME D'ENERGIE 03.02.05, 09:58
            ja też mu daję duży minus
    • Gość: Kala Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.02.05, 15:40
      Rowniez odradzam. Generalnie nie przepadam za cala linia Nivea Visage, a kremy-
      moim zdaniem- sa najgorsze z calej gamy. Nie nawilzaja, niezbyt dobrze sie
      wchlaniaja, jedynie zapach maja ladny. Ale to chyba nie jest glowne zadanie
      kremu do twarzy:)
    • kalooo A ja go lubie... 03.02.05, 15:46
      I nie dołączę do serii negatywów na jego temat.I zdania nie zmienię,choćby sie
      nie wiem ile babek wpisało,że jest taki a nie taki.I
      już.Rozświetla,nawilża,ożywia,m a mike nie brokat i na pewno nie jest taki
      kiepski.Chyba,że ma się z Allegro krem brzoskiniowy w opakowaniu po Nivea...
      • Gość: Lenka Re: A ja go lubie... IP: *.chello.pl 03.02.05, 16:02
        To i ja się dołożę.Mi akurat ten krem bardzo się podobał.Cera mi się po nim nie
        świeciła(a mam mieszaną),nic mi się nie wysuszyło,nie wałkowało,wprost
        przeciwnie moja cera odżyła po nim.
        • martkaok Re: A ja go lubie... 03.02.05, 16:23
          Ja mam ten kremik ze sklepu i po prostu mi nie pasuje, a inne nivea visage
          bardzo. Sama byłam zdziwiona że z tym coś nie tak. Ale zapach ma super....
    • Gość: ewelina Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:15
      Ja uważam,że jest super. Dobrze nawilża, podoba mi się jego konsystencja. Jest
      to chyba najlepszy krem jaki miałam. W ogóle lubię tę firmę. Mam jeszcze
      kremowy żel do mycia i jestem bardzo zadowolona,
      • Gość: dorota Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: 195.207.126.* 03.02.05, 17:21
        to tez jest moj ulubiony krem. nie uczula, podklad po nim swietnie sie naklada
        zadnych problemu! jak widzisz wszystko zalezy od osoby i cery :)
        • Gość: gosc Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.unregistered.media-com.com.pl 03.02.05, 18:44
          A ja jestem na nie.Zapach ladny ale to wszystko ,baardzo wysusza,
          do tego stopnia ,że zużyłam tylko połowę słoiczka.Stoi sobie na półce.
          A podkreślam ,że rzekomo miał być 'odżywiający',czy cos podobnego.
          • Gość: Akne Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.02.05, 15:27
            Bardzo odzywil moja cere, slicznie "zarumienil", doskonale nawilzyl. Nie
            pojmuje, ile trzeba tego kremu nalozyc, zeby widziec na twarzy brokat??!!
            Przeciez kropelka wystarczy, bo krem swietnie sie rozprowadza i nic absolutnie
            sie na nim nie walkuje.
            • justa_79 Re: NIVEA CREME D'ENERGIE 07.02.05, 11:50
              ale kremu powinno się nakładać dosyć sporo, jeśli np. ma działać anty-UV. w
              ogóle powinno się móc nakładać dowolną ilość kremu, jeśli ktoś potrzebuje
              większego nawilżenia itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka