Gość: Vea IP: 81.219.113.* 31.01.05, 12:50 Cześć dziewczyny! Co sadzicie o tym kremie www.allegro.pl/show_item.php?item=40840536 Zastanawiam sie czy go kupic, bo wcześniej nigdy go nie miałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wawa Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 12:57 A tutaj czytałaś? www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=7ec32c46514686699b7a9d7a4689183e&cmd=details&itemid=2876 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vea Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: 81.219.113.* 31.01.05, 13:01 ooo to na tej aucji piszą że cena min. wynosi 19.90 a na wizażu cena dochodzi do 32zł. Hm a krem jest nowy i oryginalnie zapakowany - to chyba powalcze o ten krem :D. Dzieki za linka. Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: NIVEA CREME D'ENERGIE 31.01.05, 13:10 Nie lubie tego kremu z jednego powodu - za bardzo rozswietla twarz, ktora wyglada jak posmarowana masa perlowa :( Przez to jest wrazenie, ze skora blyszczy sie niemilosiernie :( Jesli masz tendencje do swiecenia sie, to ten krem nie jest najlepszy... Natomiast zapach ma sliczny, bardzo apetyczny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.tychy.msk.pl 31.01.05, 17:26 W Tesco tydzien temu ten krem kupiłam za 20zł więc 19,99 na allegro i plus koszty przesyłki wiec chyba sie nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamelcia Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.01.05, 18:12 wysusza skore i nie mozna go nakladac pod podklad bo sie walkuje i to w przypadku kazdego podkladu...oprocz ładnego zapachu to nic w tym kremie fajnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: NIVEA CREME D'ENERGIE 02.02.05, 23:53 mi nie wysuszal- zostawial taki lekko tlusty film. do tego to perlowe rzeczywiscie czasem drazni. ale najgorsze bylo walkowanie podkladu.. masakra. spieszysz sie, szybko malujesz , a ty nagle musisz wszystko zmywac i od nowa. jedyny plus to zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.02.05, 15:40 Rowniez odradzam. Generalnie nie przepadam za cala linia Nivea Visage, a kremy- moim zdaniem- sa najgorsze z calej gamy. Nie nawilzaja, niezbyt dobrze sie wchlaniaja, jedynie zapach maja ladny. Ale to chyba nie jest glowne zadanie kremu do twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A ja go lubie... 03.02.05, 15:46 I nie dołączę do serii negatywów na jego temat.I zdania nie zmienię,choćby sie nie wiem ile babek wpisało,że jest taki a nie taki.I już.Rozświetla,nawilża,ożywia,m a mike nie brokat i na pewno nie jest taki kiepski.Chyba,że ma się z Allegro krem brzoskiniowy w opakowaniu po Nivea... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: A ja go lubie... IP: *.chello.pl 03.02.05, 16:02 To i ja się dołożę.Mi akurat ten krem bardzo się podobał.Cera mi się po nim nie świeciła(a mam mieszaną),nic mi się nie wysuszyło,nie wałkowało,wprost przeciwnie moja cera odżyła po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: A ja go lubie... 03.02.05, 16:23 Ja mam ten kremik ze sklepu i po prostu mi nie pasuje, a inne nivea visage bardzo. Sama byłam zdziwiona że z tym coś nie tak. Ale zapach ma super.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:15 Ja uważam,że jest super. Dobrze nawilża, podoba mi się jego konsystencja. Jest to chyba najlepszy krem jaki miałam. W ogóle lubię tę firmę. Mam jeszcze kremowy żel do mycia i jestem bardzo zadowolona, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: 195.207.126.* 03.02.05, 17:21 to tez jest moj ulubiony krem. nie uczula, podklad po nim swietnie sie naklada zadnych problemu! jak widzisz wszystko zalezy od osoby i cery :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.unregistered.media-com.com.pl 03.02.05, 18:44 A ja jestem na nie.Zapach ladny ale to wszystko ,baardzo wysusza, do tego stopnia ,że zużyłam tylko połowę słoiczka.Stoi sobie na półce. A podkreślam ,że rzekomo miał być 'odżywiający',czy cos podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akne Re: NIVEA CREME D'ENERGIE IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.02.05, 15:27 Bardzo odzywil moja cere, slicznie "zarumienil", doskonale nawilzyl. Nie pojmuje, ile trzeba tego kremu nalozyc, zeby widziec na twarzy brokat??!! Przeciez kropelka wystarczy, bo krem swietnie sie rozprowadza i nic absolutnie sie na nim nie walkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: NIVEA CREME D'ENERGIE 07.02.05, 11:50 ale kremu powinno się nakładać dosyć sporo, jeśli np. ma działać anty-UV. w ogóle powinno się móc nakładać dowolną ilość kremu, jeśli ktoś potrzebuje większego nawilżenia itp. Odpowiedz Link Zgłoś