truflowa 01.09.10, 19:14 No i znów dostałam opryszczki (zimna) Masakra. Może znacie jakieś dobre sposoby na zniknięcie opryszczki? Błagam pomóżcie, nie chcę się tak pokazać w nowej szkole. Liczę na pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altruistka Re: Opryszczka. Pomożecie??? ;D 01.09.10, 20:32 ja polecam plastry. może nie przyspieszają jakoś strasznie zniknięcia opryszczki, ale przynajmniej staje się ona prawie niewidoczna. i lepiej się człowiek czuje z nimi, jakoś tak pewniej. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Opryszczka. Pomożecie??? ;D 01.09.10, 20:33 Koleżanka powyżej (altruistka) ma zupełną rację : ) Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: Opryszczka. Pomożecie??? ;D 01.09.10, 20:46 Masz wirusa opryszczki? Współczuję. Ja na szczęście nie mam, więc spoko. Ale moja mama ma i smarowała jakąś specjalną maścią i chyba są nawet specjalne plastry w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Opryszczka. Pomożecie??? ;D 03.09.10, 20:41 Mi często się robią i nie mam na to żadnego sposobu. Odpowiedz Link Zgłoś