Gość: ziajka12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:17 Będę wdzięczna za info na temat poniższych: 1) WELLA Sp eliksir nabłyszczający fleshlight 2) goldwell proszę o opinię o tych produktach. pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiddo Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:53 ooo ja przyłączam się do pytania:) tyle że Wella nazywa się zdaje się Flashlight, a nie Fleshlight. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:58 ja uzywalam obydwu. i moim zdaniem lepszy jest nablyszczacz WELLI. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? 03.02.05, 21:07 Wella Shock Waves-massive spray Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziajka12 Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:06 Flashlight - masz rację :-)ale dalej nie wiem ktory lepszy;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? 03.02.05, 21:09 He he. Pomyliłam wątki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 03.02.05, 22:13 ten goldwella jest dwufazowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dziubkaa Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? 03.02.05, 22:25 uzywam goldwella bardzo dobry, nie skleja, nie robi z wlosow helmu, nie przetluszcza wlosy sa naturalne i elastyczne i pieknie sie blyszcza polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? 04.02.05, 10:03 Moje odczucia co do Goldwella wprost przeciwne - fakt że nie skleja ale za to lekko natłuszcza, efekt nabłyszczania mierny :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita NABŁYSZCZACZE I PIANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:34 widziałam w sprzedazy jakieś takie w czarnym opakowaniu Londy.. też się zastanawiałam czy nie kupić, mam dość wiotkie włosy. Czekam na wasze opinie o takich produktach. Fryzjerka zachwalała mi ostatnio piankę WELLA Pump it Up - ponoć włosy same się unoszą ale zwątpiłam bo kosztowała 50 zł ! Używał ktos tego? warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola ten czarno-srebrny nabłyszczacz LONDY:)))) IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 13:52 mi dzis pani poleciala ten czarny nablyszczacz londy w hurtowni fryzjerskiej:)kosztuje 21zl:)w wawie przynajmniej,ale nie uzywalam,zrobie to dopiero wieczorem jak umyje wloski:)nie jest to wygorowana cena wiec mozna sprobowac:)chcaialm goldwella bo ponoc ok..ale nie bylo i pani powiedziala ze ten jest tez bardzo dobry:)pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ten czarno-srebrny nabłyszczacz LONDY:)))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 14:35 Możesz powiedzieć gdzie ta hurtownia? też jestem z warszawy i szuakm tańszych kosmetykow do włosow. Z gory dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola prosze o to adres:) IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 14:59 nie wiem czy to hurtownia ale sklep z artykulami kosmetycznymi i fryzjerskimi!ktos mi polecal na koszykowej 53 ale tam poszlam i zalamka ceny 2razy wyzsze niz na allegro....wyszlam zniesmaczona;(i po drugiej stronie idac dalej zauwazylam wlasnie ten sklep z artykulami kosmetycznymi i fryzjerskimi (ul.koszykowa 60/62) Sklep nazywa sie Jeannette(czy jakos tak).wchodzi sie do sklepu po schodkach ..to jest praktycznie na przeciwko wydzialu architektury moze kawalek za nim po drugiej stronie:)tanio..bo patrzylam i juz kilka rzeczy na pewno tam sobie jeszcze kupie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: prosze o to adres:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 15:16 Dziękuje bardzo! też byłam na Koszykowej 53 i kupowałam tam jedwab do włosow i jakieś odzywki, ale ceny zabojcze! I nawet nie wiedziałam że kilka krokow dalej jest drugi sklepik, jeszcze raz dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola wiec uzylam tej Londy:)i.... IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 18:55 prosze:)ja ten sklep dzis niechcacy odkrylam i jestem zadowlona;)natomiast uzylam tego nablyszczacza londy(to jest sam nablyszczacz bez utrwalacza)ale wloski ladnie sie blyszcza i prezentuja i to za20zl:)polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 02:23 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:24 polecam nabłyszczacz od Jonanny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 09:26 o wlasnie uzywasz joanny??i jakie efekty???i czy masz porownanie do tych drozszych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś