Dodaj do ulubionych

Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:17
Będę wdzięczna za info na temat poniższych:
1) WELLA Sp eliksir nabłyszczający fleshlight
2) goldwell

proszę o opinię o tych produktach.
pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • Gość: kiddo Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:53
      ooo ja przyłączam się do pytania:)
      tyle że Wella nazywa się zdaje się Flashlight, a nie Fleshlight.
      pozdr
      • Gość: ola Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:58
        ja uzywalam obydwu. i moim zdaniem lepszy jest nablyszczacz WELLI.
        • mariolka99 Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? 03.02.05, 21:07
          Wella Shock Waves-massive spray
      • Gość: ziajka12 Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:06
        Flashlight - masz rację :-)ale dalej nie wiem ktory lepszy;-(
    • mariolka99 Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? 03.02.05, 21:09
      He he. Pomyliłam wątki;)
      • Gość: mmm Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 03.02.05, 22:13
        ten goldwella jest dwufazowy?
    • dziubkaa Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? 03.02.05, 22:25
      uzywam goldwella
      bardzo dobry, nie skleja, nie robi z wlosow helmu, nie przetluszcza
      wlosy sa naturalne i elastyczne i pieknie sie blyszcza
      polecam
      • ruda_80 Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? 04.02.05, 10:03
        Moje odczucia co do Goldwella wprost przeciwne - fakt że nie skleja ale za to
        lekko natłuszcza, efekt nabłyszczania mierny :-(
    • Gość: anita NABŁYSZCZACZE I PIANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:34
      widziałam w sprzedazy jakieś takie w czarnym opakowaniu Londy.. też się
      zastanawiałam czy nie kupić, mam dość wiotkie włosy. Czekam na wasze opinie o
      takich produktach.
      Fryzjerka zachwalała mi ostatnio piankę WELLA Pump it Up - ponoć włosy same się
      unoszą ale zwątpiłam bo kosztowała 50 zł ! Używał ktos tego? warto?
      • Gość: lola ten czarno-srebrny nabłyszczacz LONDY:)))) IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 13:52
        mi dzis pani poleciala ten czarny nablyszczacz londy w hurtowni
        fryzjerskiej:)kosztuje 21zl:)w wawie przynajmniej,ale nie uzywalam,zrobie to
        dopiero wieczorem jak umyje wloski:)nie jest to wygorowana cena wiec mozna
        sprobowac:)chcaialm goldwella bo ponoc ok..ale nie bylo i pani powiedziala ze
        ten jest tez bardzo dobry:)pozdarwiam
        • Gość: magda Re: ten czarno-srebrny nabłyszczacz LONDY:)))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 14:35
          Możesz powiedzieć gdzie ta hurtownia? też jestem z warszawy i szuakm tańszych
          kosmetykow do włosow.
          Z gory dziękuje!
          • Gość: lola prosze o to adres:) IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 14:59
            nie wiem czy to hurtownia ale sklep z artykulami kosmetycznymi i
            fryzjerskimi!ktos mi polecal na koszykowej 53 ale tam poszlam i zalamka ceny
            2razy wyzsze niz na allegro....wyszlam zniesmaczona;(i po drugiej stronie idac
            dalej zauwazylam wlasnie ten sklep z artykulami kosmetycznymi i fryzjerskimi
            (ul.koszykowa 60/62) Sklep nazywa sie Jeannette(czy jakos tak).wchodzi sie do
            sklepu po schodkach ..to jest praktycznie na przeciwko wydzialu architektury
            moze kawalek za nim po drugiej stronie:)tanio..bo patrzylam i juz kilka rzeczy
            na pewno tam sobie jeszcze kupie;)
            • Gość: magda Re: prosze o to adres:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 15:16
              Dziękuje bardzo! też byłam na Koszykowej 53 i kupowałam tam jedwab do włosow i
              jakieś odzywki, ale ceny zabojcze! I nawet nie wiedziałam że kilka krokow dalej
              jest drugi sklepik, jeszcze raz dzięki!
              • Gość: lola wiec uzylam tej Londy:)i.... IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 18:55
                prosze:)ja ten sklep dzis niechcacy odkrylam i jestem zadowlona;)natomiast
                uzylam tego nablyszczacza londy(to jest sam nablyszczacz bez utrwalacza)ale
                wloski ladnie sie blyszcza i prezentuja i to za20zl:)polecam:)
    • Gość: up Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 02:23
      up
    • Gość: stokrotka Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:24
      polecam nabłyszczacz od Jonanny :)
      • Gość: lola Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 09:26
        o wlasnie uzywasz joanny??i jakie efekty???i czy masz porownanie do tych
        drozszych???
    • Gość: up Re: Czy ktoś używa tych nabłyszczaczy??? IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 19:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka