Dodaj do ulubionych

Perfekcyjna laska ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:15
dla mnie tak
pnemcova.home.att.net/lingerie/original/li17.jpg
pnemcova.home.att.net/lingerie/original/li17.jpg
brookeb.home.att.net/pnemcova/swimsuit/original/sw075.jpg
pnemcova.kmmod.com/bandw/original/bw07.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: daisy Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.05, 19:26
      Dla mnie Kate Moss :)
    • malgosia60011 Re: Perfekcyjna laska ? 05.02.05, 19:30
      jak dla mnie to efekt glodowek i operacji plastycznych.zbyt piekne to one nie
      sa, sa za chude
      • libri1 Re: Perfekcyjna laska ? 05.02.05, 19:51
        W dobie efektow komputerowych nie wierze w zadna perfekcyjnosc. Zeby ci
        powiedziec czy ona jest ladna musialabym ja widziec na zywo, a nie na
        wypicowanycm do granic mozliwosci zdjeciu.
        • carolina22 Re: Perfekcyjna laska ? 05.02.05, 21:09
          macie racje-grafika komputerowa+silikon+dobry makijaz+glodowki=super zdjecia.
          oceniac ludzi mozna na podstawie tego jak wygladaja naturalnie a te zdjecia
          takie nie sa.kobieta wysoka[bardzo nawet],szczupla,sympatyczna buzia.tyle moge
          powiedziec.
    • Gość: Natalia Re: Perfekcyjna laska ? IP: 82.160.110.* 05.02.05, 20:05
      Przeciez te wszystkie fotki sa obrabiane komputerowo! :-/To widać na pierwszy
      rzut oka.Po takie wiryalnej przeróbce każda z nas by tak wyglądała...
      • Gość: marysieńka Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:20
        Tak czy owak chciałabym tak wyglądać!
    • Gość: Ivre Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 05.02.05, 21:18
      A ja bym nie chciala wygladac jak one. Nie mam kompleksow i dobrze mi w moim
      ciele :) A moj facet uwaza, ze to ja jestem 'perfekcyjna', wiec jest jest
      lepiej niz wspaniale :) pozdro :)
    • Gość: Ala Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.2city.net 05.02.05, 22:23
      za male piersi,za chude twarze
      • czesia-z-butiku Re: Perfekcyjna laska ? 05.02.05, 22:27
        a ciekawe czy doginalabys po ulicy w tych gaciach i z torebką?
        • niki32 Re: Perfekcyjna laska ? 15.02.05, 08:54
          latem spoko
      • sitc Re: Perfekcyjna laska ? 05.02.05, 23:14
        Taki jest teraz kanon kobiecego piękna, ale wiele z was nie może się z tym
        pogodzić!
        A dziewczyna na zdjęciach moim zdaniem jest przepiękna.
        P.S. Żeby obrabiac komputerowo tez trzeba mieć co obrabiać :D
        • Gość: allesraus Re: ?SITC-4YOU IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.02.05, 00:39
          jezu.nastepna ktora zaraz rozpusci jape ze te ktore krytykuja czy wyrazaja
          opinie niekoniecznie pozytywne to sa-beznadziejne-grube-brzydkie- zakompleksione-
          i-w-ogole-bez-sensu.
          to nie jest zaden ideal tylko normalnie wygladajaca modelka.zeby wykonywac ten
          zawod wypada byc wielkim[nie wysokim a wielkim]i chudym.reszta jest do obrobki
          niestety. widzi mi sie ze nie mialas nigdy do czynienia z wyzsza szkola jazdy
          obrobki komputerowej.wykasowuje sie wszystko co be ,mozna nawet nogi
          wydluzyc.takze nie mysl ze z umiejetnoscia klikania po forum nabylas tajemna
          wiedze i wiesz juz wszystko na temat komputerow.
          najwyrazniej posiadasz rowniez zdolnosci paranormalne bo widzisz kto pisze na
          forum.otoz wyobraz sobie ze wszelkiej masci modelki,aktorki,ludzie
          szolbiz,piekne kobiety i przystojni mezczyzni rowniez korzystaja z netu a i
          nierzadko pisuja cos czasami.takze nie jest to domena grubasow z pryszczami i
          zawistnikow wylacznie.
          ps.1 jestem facetem
          ps2 moj post jest wyrazem zmeczenia i znuzenia atakami na ludzi probujacymi
          miec wlasne zdanie-wlasnie niekoniecznie lukrowane i cudownie niekontrowersyjne
          ps3 mysle ze owieczki twego typu mocno by sie zdziwily widzac te "idealy"na
          zywo i bez retuszu
          • smee Re: ?SITC-4YOU 06.02.05, 01:07
            Wiesz co? Przychodz tu czesciej :)) Powialo swiezoscia ;))
            Pozdrawiam :)
            smee
            • Gość: allesraus Re: ?Smee:)) IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.02.05, 12:25
              ach,kobiety:)))mysle ze nikogo nie urazilem ale trywialnosc a co gorsza
              wtornosc niektorych wypowiedzi powoduje chec riposty nawet u faceta.pozdrawiam
              piekne panie:)))
          • Gość: Beata Re: ?SITC-4YOU IP: 82.160.110.* 06.02.05, 16:25
            Masz całkowitą rację!Jedna z najmądrzejszych opinii na forum.Pozdrawiam:-)
        • Gość: marysieńka Do czesi z butiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 13:21
          Nie bardzo wiem co znaczy "doginać po mieście" więc pewnie nie doginam.
    • stephanie_s Re: Perfekcyjna laska ? 05.02.05, 22:55
      a dla mnie stephanie seymour i angie everhart:
      www.koolcelebrities.com/models/angie/angie8.shtml
      www.koolcelebrities.com/models/angie_everhart/angie9.shtml
      www.model-cafe.com/cgi-bin/picdisplay.cgi?stephanie,004
      www.model-cafe.com/cgi-bin/picdisplay.cgi?stephanie,001
      www.you.com.au/model/stephanie003.htm
      www.adonde.com/chicas/full/Stephanie_Seymour_04.jpg
      • czesia-z-butiku Re: Perfekcyjna laska ? 06.02.05, 09:08
        a ciebie to juz niezle pogielo,nawet nicka jej masz
        • stephanie_s Re: Perfekcyjna laska ? 06.02.05, 15:16
          nick to juz z innego powodu,spokojnie nie pogieło mnie;)ona zdecydowanie nie
          jest miłoscia mego zycia;)
    • Gość: @ Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 00:18
      Według mnie mnie najbliżej ideału są:

www.koolcelebrities.com/actress/nicole_kidman/nicole13.shtml
      www.tautou.stopklatka.pl/audrey37.jpg
      www.perfectpeople.net/picpage.php3/cpid=23860
      www.lenaandyulia.com/x160.jpg
      www.perfectpeople.net/picpage.php3/cpid=84525
      I najpiękniejsza, najbardziej zmysłowa kobieta świata:

www.koolcelebrities.com/actress/rose_mcgowan/rose_mcgowan4.shtml
      • anja.riddle Re: Perfekcyjna laska ? 06.02.05, 15:54
        A ja się zgadzam z powyższym postem i jeszcze dorzucam Monicę Bellucci i Milę
        Jovovich.
    • Gość: ja... Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 06.02.05, 11:16
      www.gwiazdyhollywood.prv.pl/
      jenifer aniston i reese witherspoon
    • Gość: Inka_25 Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.szwajcarska.pl 06.02.05, 11:37
      Aga ta z pierwszego zdjęcia - idealna :)
    • blinski Re: Perfekcyjna laska ? 06.02.05, 13:06
      chuda, plaska, koscista.
      jednym slowem - moze marzenie kobiet, ale nie mezczyzn:)
      • lunalovelight Re: Perfekcyjna laska ? 06.02.05, 13:20
        blinski. no oczom nie wierze, na f uroda Cie przywialo ;) ?
        • blinski Re: Perfekcyjna laska ? 06.02.05, 17:36
          na 'mezczyznie' byl link:)
          luna, albo mi sie wydaje, albo na 'modzie' rzadko bywasz - choc ja tez, wiec
          moze mi sie wlasnie wydaje:)
          • lunalovelight Re: Perfekcyjna laska ? 07.02.05, 09:39
            bo blinski w ogole rzadko bywam na forum...
      • teresa-las Re: Perfekcyjna laska ? 07.02.05, 21:37
        Chuda i owszem ale płaska? Jesli o to chodzi to niczego jej nie brakuje... Ja
        jestem kobietą i akurat taki typ urody, figury faktycznie uwazam za idealny ale
        wiekszosc facetów, ktorych znam podziela ten pogląd.
        • blinski Re: Perfekcyjna laska ? 07.02.05, 23:35
          kobiety tyle razy podkreslaja ze 'faceci ktorych znam podzielaja moj poglad',
          ze stracilo to juz moc przekonywania:)
          bierz pod uwage tez to, ze czesto zupelnie co innego mowia o kobietach wsrod
          innych kobiet, wsrod kolegow, a pewnie jeszcze co innego sobie mysla:)
          (natomiast na forum chyba nie klamia, bo po co)
          • elizucha-l Re: Perfekcyjna laska ? 08.02.05, 09:10
            Często jest jak mówisz ale nie generalizujmy, są faceci dla których taki
            własnie jest ideał urody. Bardziej zastanawia mnie to, że napisałeś o
            niej "płaska". Aż boję się mysleć jaki biust jest twoim zdaniem nie płaski, no
            chyba że myślałeś o jej tyłku, którego właściwie nie widać, ale rozumiem, że
            możesz po prostu lubić większe gabaryty...
          • teresa-las Re: Perfekcyjna laska ? 08.02.05, 12:29
            To co piszesz też jest mało przekonywujące:) Facetom podobają się różne
            kobiety, jedni lubia wysokie i szczupłe inni laski w typie j.lo. Akurat wśród
            moich znajomych więcej jest panów lubiących dziewczyny szczupłe co wcale nie
            oznacza kościstego wieszaka. Wiem, że mężczyźni inaczej postrzegaja kobiece
            ciało niż same kobiety, które sa bardziej krytyczne, ale nie można
            generalizować. Ja jestem szczupła ale nie wychudzona, nie czuję się płaska jak
            deska i wiem że podobam się facetom:)
    • Gość: Klara Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.4web.pl 06.02.05, 13:24
      Nie , nie podoba mi się:) Tak zwyczajnie po ludzku nie podoba mi się:)
      Jest stylizowana na ćpunkę, komu to sie może podobać?
      Podoba mi się natomist Stenka:) Ze zmarszczkami, w odpowiednim wieku i aż
      kapiąca kobiecością.

PS. Stenka podoba się też trzem moim kumlom w wieku lat 27:)
      • Gość: olivka Re: Krissy Taylor IP: *.motor.taninet.pl 06.02.05, 14:48
        Moim zdaniem jedna z najpiekniejszych kobiet, szkoda, ze juz jej nie ma :((

*KRISSY TAYLOR*
        RIP
        1978-1995

www.krissy.com/
        lavender.fortunecity.com/birds/367/krissytaylor_013.jpg
        lavender.fortunacity.com/birds/367/krissytaylor_022.jpg
        lavender.fortunacity.com/birds/367/krissytaylor_076.jpg
        lavender.fortunacity.com/birds/367/krissytaylor_103.jpg
        lavender.fortunacity.com/birds/367/krissytaylor_083.jpg
        • Gość: ziereal Re: Krissy Taylor IP: *.238.80.101.adsl.inetia.pl 06.02.05, 14:51
          zginela bodajze w wyniku przedawkowania heroiny?..
          • Gość: olivka Re: do ziereal IP: *.motor.taninet.pl 06.02.05, 15:12
            Nie,skad ten pomysl???? miala nie wykryta arytmie serca i astme, udusila sie...
            Wszytko mozna przeczytac na stronie zalozonej przez jej rodzine i przyjaciol.
            • Gość: ziereal Re: do ziereal IP: *.238.88.251.adsl.inetia.pl 06.02.05, 15:38
              a pare lat temu prasa takie cos glosila (ze to heroina, czy inne jakies
              paskuddztwo ).
              • carolina22 Re: do ziereal 06.02.05, 17:17
                nie no co wy????to byla moja ulubiona modelka[jak bylam w podstawowce:)],zdaje
                sie ze jej siostra Niki tez jest modelka,czy nie?
                no niezle miala 17 lat.tragedia.nie mialam pojecia o tym ze nie zyje,ale szok:((
                • Gość: olivka Re: do ziereal IP: *.motor.taninet.pl 06.02.05, 21:11
                  Te bylam zszokowana, taka sliczna i mloda :( Tak jej starsza siostra Nikki
                  Taylor to tez modelka, zresza rowniez bardzo piekna. To naprawde bardzo smutne
                  co sie stalo z Krissy :(
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 00:01
      Ocenię tą pierwszą - wyraźnie ją widać. Buzia ładna, dziewczęca, naturalna -
      nie jest to twarz super laski, nie jest to klasycznie piękna twarz, ale właśnie
      dzięki tej dziewczęcości i naturalności, dzięki nawet trochę takiej normalności
      tak urzeka. Ładna dziewczyna. Ale figura... Ona z góry do dołu jest tak samo
      szeroka - dla mnie to zaprzeczenie proporcji i kobiecości, nie podobają mi się
      dziewczyny, które nie mają talii i bioder, jakby je miała, toby wyglądała
      seksownie - ma ładny brzuszek. Piersi małe, też takie dziewczęce, to akurat mi
      nie przeszkadza u kobiet, ale u modelek bielizny - jednak biustonosze wyglądają
      najlepiej na pełnych piersiach (mimo że nie każda takie ma i to też trochę
      manipulacja marketingowa, bo na większym biuście biustonosze wyglądają
      zachwycająco, a na mniejszych już by się tak nie prezentowała).
    • Gość: maybeimleo Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:10
      oto co faceci lubią :-))

www.republika.pl/pcslave/shannon.jpg
      www.republika.pl/pcslave/tyrabanks.jpg
      www.modelki.ramtel.pl/gal/art/monica1.jpg
      www.18.js.pl/pliki_d/sunleblkrbstr084.jpg
      a na koniec najlepsze :
      www.republika.pl/pcslave2/4panie.jpg
      blinski - pozdro z FM ;-))
      • justa_79 Re: Perfekcyjna laska ? 08.02.05, 11:18
        czyli normalne, zdrowe kształty, a nie jakieś deski :)
        • sigrun Re: Perfekcyjna laska ? 08.02.05, 11:47
          No właśnie. Modelka na piewszym zdjęciu jest zgrabna ale jej tułów jest niczym
          kłoda. Zero talii, a talia osy to coś co samce lubią najbardziej:-) Fakt, jestem
          przedstawicielką tzw. płci pięknej i pomimo że jestem heteryczką, lubię czasami
          zawiesić oko na ładnej lasencji;-P i jeszcze Szanownemu Małżonkowi pokazuję, a
          co. Samiec-wzrokowiec, niech oczy nacieszy;-P
          Dla mnie ideałem jest Jamie Lee Curtis. Jak szlachetne wino - im starsza, tym
          bardziej pociągająca. Ogólnie z Mężem preferujemy atletyczne sylwetki.
          W dziedzinie bujnych kształtów prymat wiodą młodziutka Loren, Monica Bellucci i
          Sabrina Ferilli.
          W dziedzinie drobnych filigranowych laseczek - Salma Hayek i Kylie Minogue.
          W dziedzinie dobrych przeróbek - ponadczasowa Cher i Rachel Welch.
          W dziedzinie klasycznych piękności - Jane Fonda, Catherine Denueve, Veruska,
          Capucine i obecnie Christy Turlington.
          W dziedzinie drapieżnych piękności - Skin ze Skunk Anansie i Grace Jones.
          (przepraszam za ewentualne błędy w pisowni nazwisk)
      • Gość: maks Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:42
        Pierwsza jest obleśna i gruba, jak ona może się podobać??? Czwarta też nie za
        specjalna. Reszta ok.
    • Gość: aga Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.zin.lublin.pl 08.02.05, 11:34
      Zgadzam sie z blinskim w 100%,faceci lubia kobiety z widocznymi piersiami,
      pupa,nie grube ale seksowne,a to jest roznica.A to ze nas massmedia
      przyzwyczajaja do innego( co nie znaczy lepszego) kanonu piekna nie jest do
      konca normalne.Nie da sie temu zaprzeczyc.Chude modelki przy zwyklym,
      codziennym oswietleniu nie sprawiaja takiego wrazenia jak w
      obektywie,przerobione na bostwa,poprawione i wypolerowane.Dziwne ze sa jeszcze
      ludzie,ktorzy o tym nie wiedza;)Dziewczyny wklejone przez blinsiego maja w
      sobie ten seks,ktorego brakuje tym proponowanym przez Age.ideal, ale tylko
      kobiecy...
    • Gość: s. Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:39
      ta i tak jest najladniejsza...
      www.famousbabes.com/pics118/adrianaL/adrianaL070.jpg
      www.famousbabes.com/pics118/adrianaL/adrianaL070.jpg
      www.famousbabes.com/pics118/adrianaL/adrianaL211.jpg
      www.famousbabes.com/pics118/adrianaL/adrianaL400.jpg
    • Gość: iguana Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.chello.pl 11.02.05, 14:15
      hahaha mam taką samą figurę mimo moich 35 lat i wiecie co nie jest efektem ani
      głodówek ani zabiegów chirurgicznych.Nie spotkałam sie nigdy z krytyka
      mężczyzn/wręcz odwrotnie/natomiast kobietki są perfidne,wredne i
      zazdrosne.Potrafią w bardzo przykry sposób zwrócić uwagę na mój wygląd
      wygłaszając teksty cyt,,jak ty wyglądasz same kości,pewnie nic nie jesz,psy za
      toba latają,jak wieszak i tp,, a najlepiej uwielbiaja to robić przy mężczyznach
      np na przyjeciu siedzą takie okrągłe panie nic nie jedzą nie słodzą i krzyczą
      Boże jaka ty jesteś Chuda!!!! powinaś przytyć!itd....Tylko po co przytyć ?
      Jestem zdrowa ,dobrze sie czuję,nie odchudzam sie jem wszystko uwielbiam
      słodycze.I to tych pań mężowie ukratkiem mi mówią ,,nie przejmuj sie wyglądasz
      super,a PaniX jest wściekła bo od wczoraj zjadła tylko jedno jajko i pół
      godziny wciskała sie w sukienkę.Poza tym powinny się zastanowic jakby się czuły
      gdybym krzyczała,,Boże!jaka pani gruba,co za wałki powinna pani schudnac
      koniecznie..? No tak grubemu nie wypada tego powiedzieć a chudemu to zawsze
      można dołożyć ciekawe dlaczego?....
      • sigrun Re: Perfekcyjna laska ? 11.02.05, 14:29
        He he. Te same teksty słyszę od lat. Ostatnio zgasiłam dość upierdliwą ciotkę,
        że ja nigdy bym sobie nie pozwoliła na komentowanie jej figury (nie jest
        szczypła bynajmniej), ale zawsze mogę zacząć. Teraz już mi prawi same komplementy:-)
        Innym razem na teatralne westchnięcia: "Boże, jaka jesteś chuda" (tak tak,
        szczupła to za mało pejoratywne), odpowiadam z uśmiechem: "Nie, jestem całkiem
        normalna. To inni mają nadwagę";-P
        • Gość: iguana Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.chello.pl 11.02.05, 14:39
          hahah podoba mi sie ten tekst :) od dziś tez tak sie bede odpłacać.
          • sigrun Re: Perfekcyjna laska ? 11.02.05, 14:48
            Ach, przypomniało mi się, jak jeszcze kilka lat temu mówiono mi z miną
            natchnionego naukowca: "Zobaczysz, jak urodzisz dziecko to przytyjesz". Szkoda
            że nie widziałaś ich min, kiedy po połogu wróciłam na rodzinne salony:-DDD
            Uważam, że w moim skromnym przypadku, ciąża zdziałała więcej niż lata spędzone
            na siłowni;-P Teraz córka jest w wieku przedszkolnym, a ja ciągle taka sama,
            tylko siwizny przybywa ale od czego jest chna? Pozdrawiam:-)
            • Gość: asiek_asiekowaty Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.02.05, 14:58
              Wiecie co, mnie też to wkurza, nigdy nie czułam się chuda a nawet bardzo
              szczupła, raczej coś pomiędzy szczupła a normalną/średnią i jak ktoś mi mówił o
              tym, że jestem chuda czy chudzinka to hmm zastanawiałam się czmeu? Często
              mówiły mi to dziewczyny, które same były szczupłe, jeśli nie szczuplejsze.
              Myślę, że kobiewty surowo się oceniają, nie widzą szczupłości u siebie,
              zazdroszczą jej innym i niepotrzebnie się odchudzają. Co do kobiet po 35 roku
              życia, szczupła, zhrabna sylwetka to zdecydowanie rzadkość, u młodych dziewczyn
              to jeszcze wrażrenia nie robi, bo szczuplłych młodych jest sporo, ale u
              dojrzałych kobiet - taka sylwetka wygląda tym bardziej oszałamiająco, odmładza
              (wygląd sylwetki ustala się między 25-35 rokiem życia, jeśli wtedy kobieta jest
              szczupła - będzie szczupła do końca życia, ale większość kobiet w tym wieku
              nabywa okrąglejszej sylwetki, a potem o siebie nie dba i tyje, tyje...).
            • Gość: iguana Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.chello.pl 11.02.05, 15:08
              w moim przypadku tez tak było i jest nadal. Ci co mnie widzą po raz pierwszy
              mówią ,,o jak pani urodzi dziecko to pani przytyje.Pytam wtedy które 5 czy 10 ?
              bo ma dwoje.Trzymajcie się szczuplutko :)
              • Gość: asiek_asiekowaty Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.02.05, 15:13
                Twoja mama też jest taka szczupła? Takie jest powiedzonko (dla facetów): "jak
                chcesz się dowiedzieć, jak w przyszłości/za kilka lat będzie wyglądać twoja
                żona - spójrz na teściową" ;)
                • Gość: iguana Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.chello.pl 11.02.05, 15:43
                  Moja mama długo była szczupła.Mam po niej jeszcze spodnie Lee takie kupione
                  jeszcze w Pewexie hihihii sa chyba starsze ode mnie.Mamusia jest w tej chwili
                  grubszawą /niegrubą/ kobietką.
      • Gość: Anka Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 11.02.05, 18:09
        Hej. Iguana. to co napisąłaś to dokładnie to co ja mogłabym powiedziec. Mam
        dokłądnie to samo. I tez mam 35 lat :). Zawsze byłam szczupła albo chuda ( jak
        kto woli ) a jem a nawet sie obzeram ile zechce. Nie tylko duzo słodyczy ale
        wszelkie spagetti , inne takie i cały czas waze tyle samo. Nigdy w zyciu nie
        stosowałam zadnej diety .I wcale nie chce przytyc. jest mi dobrze. Mam 172 cm i
        waze 58 kg.
        A z ta krytyką grubych to jest tak jak z rasizmem w stanach - murzyn moze
        białego zwymyslac od białych i rasistów i nic mu nie wolno powiedziec ale jak
        sie czarnemu cokolwiek zarzuci to zaraz krzyczą ze rasisci , nietolerancja
        • Gość: iguana Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.chello.pl 12.02.05, 09:39
          Mi to trochę przypomina bajkę ,,O Lisie i winogronach,,
          Opowiem w skrócie:Lis zobaczył winogrona takie żółciutkie słodziutkie bardzo
          dojrzałe wisiały sobie na krzaczku.Ślinka mu poleciała juz czuł smak.Próbował
          zerwać niestety był za wysoko.Podskoczył raz - nie udałao się zerwać.Podskoczył
          drugi raz- tez nic.Skakał i skakał, brał rozbieg i dalej nic.Zdenerwował
          się,zmęczył,usiadł na ziemi popatrzył na złociutkie owoce i powiedział: ,,po
          jaką cholerę ja sie tak męczę jak one są jeszcze takie zielone i kwaśne,,
          • Gość: reggie Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 10:52
            perfekcyjna to taka,która jak rano wstaje i nie maluje sie tez wyglada
            pięknie.Na tych wszystkich sa tony makeupu:) Ktostam chciał sie pochwalić,że
            faceci tak na nia leca,pokaż sie nam! Ja lubie u kobiet,okragłą pupe,jedrny
            biuścik,i nawet jak jest troszke brzuszka to mi to nie przeszkadza,bo to jest
            natura:) Ja mogę bez problemu pokazać się,nie przeszkadza mi to jak
            wyglądam,wrecz przeciwnie,jestem dumna,że nie musze nakładac tony tynku zeby
            wyjść rano po bułki:) A to,że mam może gdzieniegdzie za duzo??? Nie wazne :):):)
            I na przykładzie nas samych mówmy kto jest piekny,a nie na przykładzie aktorek
            modelek nad którymi czuwa sztab ludzi zeby były idealne:) załoze sie,ze jak
            wstaja rano to już takie nie sa:)

Nie chce wyjść na taka która tylko gada,wiec to ja,bez tynku usta tylko
            błyszczykiem pomalowane :) Możecie mi wytakac co mam nie takie,nie przeszkadza
            mi to :P

www.fotka.pl/osoba.php?id=255595

Pozdrawiam baby :)
            • Gość: iguana Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.chello.pl 12.02.05, 21:20
              ach,ach jaka piękna .No,no masz rację z taką oryginalną rumuńską urodą nie
              musisz się malować.Jesteś śliczna.To chciałaś usłyszeć? Chyba tak.widać nie
              jesteś przekonana co do swoich wdzięków.Pytasz sie na necie jak Cie oceniają?
              Wiesz ja jestem hetero więc nie moge powiedzieć ze lubię takie czy inne pupy u
              kobiet.A temat dotyczył innej rzeczy a mianowicie nietolerancji.Widac i ja
              jestem nietolerancyjna -zwłaszcza na głupotę
            • Gość: hihihi do reegie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 12:18
              czy ty nie przesadzasz z tym samouwielbieniem??????????????????mysle ze nie
              masz powodow zeby sie soba zachwycac i mysle ze jednak zacznij stosowac chociaz
              fluid bo.....masz troche brzydka cera.a poza tym wierz mi, nie jestes zbyt
              urodziwa....ale coz tak bywa.chociaz inteligencja nadrob bo inaczej juz nic ci
              nie zostanie.
              • Gość: reggie Re: do reegie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:29
                Gość portalu: hihihi napisał(a):

> czy ty nie przesadzasz z tym samouwielbieniem??????????????????mysle ze nie
                > masz powodow zeby sie soba zachwycac i mysle ze jednak zacznij stosowac chociaz
                >
                > fluid bo.....masz troche brzydka cera.a poza tym wierz mi, nie jestes zbyt
                > urodziwa....ale coz tak bywa.chociaz inteligencja nadrob bo inaczej juz nic ci
                > nie zostanie.

Takaś mądra?? To moze powiedz co z moja cerą nie tak???? Nie ma to jak zawistne
                laski,ktore nawet odwagi podpisać sie nie maja!!!!!!! Moze sama sie pokarz to
                porównamy co????? No chybaże się wstydzisz????
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 12:08
          1. uwagi w stylu "ale ejsteś chuda" czy "ale jesteś gruba" sa po prostu hmmm
          conajmniej niestosowne, przy czym faktycznie: jak się powie komus o chudości,
          to oka, a jak o grubośći to już chamstwo i bezczelność... Myślę, że po części
          wynika to stąd, że "chudość" nie jest już odbierana jako coś złego, tzn. ludzie
          wręcz uważają to określenie za pozytywne.
          2. no to jesteś po prostu szczupła, a nie chuda. :) Jeszcze jakby te uwagi o
          chudości były skierowane do osób faktycznie chudych, ale jak osoby zwyczajnie
          zgrabne czy szczupłe nazywa się chudymi, to już nie ejst normalne i na pewno
          nieprzyjemne. No ale cóż - jak się nazwie szczupła osobę chudą, to siebie nie-
          szczupłą można nazywać szczupłą. ;)
      • Gość: anka Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:49
        > natomiast kobietki są perfidne,wredne i zazdrosne.

> I to tych pań mężowie ukratkiem mi mówią ,,nie przejmuj sie wyglądasz
        > super,a PaniX jest wściekła bo od wczoraj zjadła tylko jedno jajko i pół
        > godziny wciskała sie w sukienkę

Dokładnie, grubaski zazdroszczą i wmawiają sobie, że grube tyłki i wielkie
        brzuchy są seksy. J. Lopez czy Monica Bellucci mają krągłe kształty i wyglądają
        ok, ale one mają jędrne, wyćwiczone ciała, czego nie da się powiedzieć o
        przeciętniej panience noszącej rozmiar 42. Nie twierdzę, że ideałem jest
        anorektyczka, ale szczupła figura wygląda najlepiej i najatrakcyjniej.
        • dori7 Re: Perfekcyjna laska ? 13.02.05, 23:33
          Gość portalu: anka napisał(a):

> Dokładnie, grubaski zazdroszczą i wmawiają sobie, że grube tyłki i wielkie
          > brzuchy są seksy. J. Lopez czy Monica Bellucci mają krągłe kształty i
          wyglądają
          > ok, ale one mają jędrne, wyćwiczone ciała, czego nie da się powiedzieć o
          > przeciętniej panience noszącej rozmiar 42. Nie twierdzę, że ideałem jest
          > anorektyczka, ale szczupła figura wygląda najlepiej i najatrakcyjniej.

A to dowcip, 42 to ma byc rozmiar-gigant i przyklad spasionego kaszalota? :PP

Nie dajmy sie zwariowac, teraz Ty generalizujesz z ta szczupla figura i
          obowiazkowa zawiscia wobec chudszych babek. Nie kazdej kobiecie pasuje rozmiar
          36 czy 38, znam takie, ktore wlasnie w 40, 42 czy nawet 44 sa pociagajace i
          apetyczne, a w mniejszych robia sie nijakie i nudno szkieletorowate, i na
          odwrot, sporej liczbie dziewczyn pasuja tylko male rozmiary, bo w wiekszych
          zaczynaja natychmiast wygladac ciezko i sloniowato zamiast pociagajaco i
          kobieco. Kazda jest inna i ma do tego swiete prawo. Zgoda na jedno - kazde
          cialko, czy to odziane w ciuchy 44, czy 36, ma byc wycwiczone, chocby dlatego,
          ze sport daje zadowolenie, zdrowie i to cos, co nasze babcie nazywaly gracja
          ruchow :P
          • Gość: anka Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 12:09
            > A to dowcip, 42 to ma byc rozmiar-gigant i przyklad spasionego kaszalota? :PP

Nie, tylko porównałam bo zdaje się, że Bellucci i Lopez noszą ten rozmiar.
            Dobra, wiem, że to gwiazdy nad którymi praccują specjaliści, ale nawet samemu
            można znacznie poprawić swój wygląd, chociażby przez ćwiczenia. Poza tym te
            panie mają chyba ponad 1,70 m wzrostu, to tak samo jakby dziewczyna mająca 1,60
            m nosiła rozmiar 38.
    • bez_mapy Re: Perfekcyjna laska ? 12.02.05, 21:26
      A dla mnie ta:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=41985447
      I ta:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=41793294
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 22:25
        Ooooo ta druga! Śliiiiczna dziewczyna, jak buzia delikatna, naturalna,
        dziewczęca, ciałko takie drobne, a do tego ładne, kobiece okrągłe biodra i uda,
        ogólnie ejst traka smukłła.
        • kate-gun Re: Perfekcyjna laska ? 13.02.05, 15:27
          Adriana Lima :]
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.02.05, 16:03
            Poważnie? No popatrz... Na wszystkich innych zdjęciach, które oglądałam ma o
            wiele chudsze nogi, a tutaj po prostu miodzio figurka. :) Twarz bez zmian -
            śliczna dziewczyna z twarzy.
      • niki32 Re: Perfekcyjna laska ? 15.02.05, 08:50
        pierwsza,rzeczywiscie fajna figura,ale druga przecietna.Jak dla mnie oczywiscie.
    • Gość: brzydula Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.05, 00:38
      Ani nie brzydka, ani nie superpiekna. Ot tak... nijaka
      • Gość: Vitani Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.05, 21:33
        Jak dla mnie Aaliyah (RIP) i Sabrina Setlur
    • Gość: kelly Re: Perfekcyjna laska ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.02.05, 21:53
      Dla mnie perfekcyjna,jest zeszloroczna miss world,(tzn2003r.)corka Chrissa de
      Burgh'a Rossanna Davison.Szczyt wygladu twarzy,perfekcja,szlachetna uroda.A tak
      ogolnie to:wzrost min.174cm,dlugie nogi,szczupla,ale nie chuda, biust
      rozm.3,tzn.szczupla,taka jestem.I w zasadzie ten typ figury mi sie podoba,z
      twarza jest roznie,Rossanna wiedzie prym,wsrod tych,ktore uwazam za
      atrakcyjne,ale wazne duze usta,oczy,wlosy blond.Brunetka idealna:Angelina Jolie.
      • justa_79 Re: Perfekcyjna laska ? 15.02.05, 11:37
        kelly, a ja się dziwiłam, jak mogli na miss świata wybrać kobietę o tak
        dziwnych rysach twarzy, pewnie ze względu na pieniążki tatusia ;)
    • Gość: asiek_asiekowaty Mój ulubiony typ kobiecej sylwetki: IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 23:07
      www.sklep.samanta.pl/sklep.php?komplet=150
      www.azzuma.com/cgi-bin/display.cgi?product_line=charlott&page_id=ct208101-208131
      www.azzuma.com/cgi-bin/display.cgi?product_line=charlott&page_id=ct208001-208032

I pamiętam reklamę w czasopismach, to była reklama produktw do depilacji Nair:
      mnóstwo płatków czerwonych róż, a na nich leżała naga dziewczyna (co trzeba
      przykryli jej płatkami) i ona miała cudowną figurę, mmmm...
      • justa_79 Re: Mój ulubiony typ kobiecej sylwetki: 15.02.05, 11:37
        asiek, bieliznę zwykle prezentują modelki o normalnych kształtach, na
        wychudzonych źle by wyglądało.
    • niki32 Re: Perfekcyjna laska ? 15.02.05, 08:53
      Ta trzecia,fajna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka