IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 09:59
VERA Ty zamyklaas naczynka w jaraczu? ja wiem ze kosztuje 100zl nos. ale jesli
by mi pomoglo to bym poszla. Napisz mi prosze czy oni daja gwaracje. i czy od
danwa mials naczynka czy byly glebokie. BO ja nie wuiem czy tylko w moim
przypadku naczynk sie nie zamknie czy mam pecha z lekarzami... prosze napisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vera Re: DO VERY! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 10:40
      Nie pamiętam może źle napisałam, albo źle mnie zrozumiałaś, bo ja zamykałam
      naczynka na ulicy Jaracza ale we Wrocławiu. Ale już piszę, tych koło nosa to
      nie zamykałam, bo ich praktycznie nie miałam, ja w ogóle to nie mam pękniętych
      tych czerwonych drobnych, żylnych, tylko tętnicze one są takie fioletowe.
      Miałam przed zabiegiem 2 widoczne takie spore fioletowe naczynka ( bo bardzo
      mądrze sama sobie oczyszczałam skórę- i wtedy mi pękło jedno)i tak chodziłam z
      pół roku, bo w trakcie zimy nie chciałam robić, ale na wiosnę to odrazu poszłam
      i fakt, że najlepiej to by było długopisem czy czymś zaznaczyć temu doktorowi
      co mi robił, bo sam niczego nie wypatrzył, trzeba pokazywać i pilnować, by
      pozamykał wszystkie o które chodzi, tylko z tymi okularami na oczach to jest
      trochę utrudnione, ale naprawdę całkowicie zniknęły i bez żadnych strupków. Ale
      właśnie podczas rozmowy mówił mi, że największy kłopot mają pacjentki z tymi
      drobnymi czerwonymi wokół nosa, że trzeba 2-3 a nawet 4 razy zabieg powtarzać
      by było widać rezultaty, ale myślę że to naprawdę lepiej działa niż zamykanie
      prądem, bo po tym są blizny. O a gwarancji to oni nie dają, ale ja już w
      lusterku po zejściu z fotela widziałam, że zniknęły. Więc reklamacje można
      złożyć na miejscu. Jak nie masz ich dużo to ja myślę, że spokojnie 1-2 razy
      wystarczy. Mam tendencję w pisaniu do gmatwania.:)I naprawdę odradzam pójście z
      tym do dermatologa, bo jak ja mam ślady na policzku po jej zamykaniu to koło
      nosa to jeszcze bardziej uroczo będzie wyglądać.
      pozdrawiam
      Vera
      • Gość: plum1000 Re: DO VERY! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 21:24
        Gość portalu: Vera napisał(a):

> Nie pamiętam może źle napisałam, albo źle mnie zrozumiałaś, bo ja zamykałam
        > naczynka na ulicy Jaracza ale we Wrocławiu. Ale już piszę, tych koło nosa to
        > nie zamykałam, bo ich praktycznie nie miałam, ja w ogóle to nie mam pękniętych
        > tych czerwonych drobnych, żylnych, tylko tętnicze one są takie fioletowe.
        > Miałam przed zabiegiem 2 widoczne takie spore fioletowe naczynka ( bo bardzo
        > mądrze sama sobie oczyszczałam skórę- i wtedy mi pękło jedno)i tak chodziłam z
        > pół roku, bo w trakcie zimy nie chciałam robić, ale na wiosnę to odrazu poszłam
        >
        > i fakt, że najlepiej to by było długopisem czy czymś zaznaczyć temu doktorowi
        > co mi robił, bo sam niczego nie wypatrzył, trzeba pokazywać i pilnować, by
        > pozamykał wszystkie o które chodzi, tylko z tymi okularami na oczach to jest
        > trochę utrudnione, ale naprawdę całkowicie zniknęły i bez żadnych strupków. Ale
        >
        > właśnie podczas rozmowy mówił mi, że największy kłopot mają pacjentki z tymi
        > drobnymi czerwonymi wokół nosa, że trzeba 2-3 a nawet 4 razy zabieg powtarzać
        > by było widać rezultaty, ale myślę że to naprawdę lepiej działa niż zamykanie
        > prądem, bo po tym są blizny. O a gwarancji to oni nie dają, ale ja już w
        > lusterku po zejściu z fotela widziałam, że zniknęły. Więc reklamacje można
        > złożyć na miejscu. Jak nie masz ich dużo to ja myślę, że spokojnie 1-2 razy
        > wystarczy. Mam tendencję w pisaniu do gmatwania.:)I naprawdę odradzam pójście z
        >
        > tym do dermatologa, bo jak ja mam ślady na policzku po jej zamykaniu to koło
        > nosa to jeszcze bardziej uroczo będzie wyglądać.
        > pozdrawiam
        > Vera

vera wlasnie o wroclamw i ta klinike CTL mi chodzi. na jaracza! o co Ci chodziz
        tym ze odradzasz mi pojscie z tym do dermatologa bo sama masz slady na policzku
        po jej zamykaniu8??? nie rozumiem! ja mam wlasciwie na policzkach drobnkiutrkie
        naczynka i na skrzydelkach nosa ale najbardziej mnie denerwuja te ktore mam tam
        gdzie dziurki pod nosem bo nie mozna ich nawet zatuszowac takie pionowe nitki
        czerwone. Jak mozesz daj mi maila i moglabys mi odp. na pare pyt dotyczacy tego
        zabiegu bede wdzieczna. Plum
        • Gość: Vera Re: DO VERY! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 11:39
          Tak chodziło mi o to, że ja jak mi zamykała dermatolog to miałam strupki, a
          później po niektórych zostały małe blizny, tak miałam na policzkach, a wydaje
          mi się, że jeszcze gorzej się goi przecież ciało wokół nosa. I niestety za
          każdym razem zamykanie prądem kończy się strupkami, które się ma przez ok.10
          dni, a jak się źle zagoją to zostają ślady. Dlatego laser jest lepszym
          rozwiązaniem.
          mój e-mail Verenna@wp.pl - pisz śmiało
          pozdrawiam
          Vera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka