Dodaj do ulubionych

Olejek do ciala Truth Claina!!

01.06.02, 17:50
...super zapach, jeszcze lepszy niz woda perfumowana z tej serii, lekko
nablyszcza, nawilza, bardzo dlugo utrzymuje sie na ciele! REWELACJA! POLECAM!

meg
Obserwuj wątek
    • Gość: Krizia Re: Olejek do ciala Truth Claina!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.06.02, 19:15
      Jest do kupienia w Polsce?
      • _meg_ Re: Olejek do ciala Truth Claina!! 02.06.02, 21:51
        Jasne, ze w Polsce!! Ja zakupilam w Empiku...we Wroclawiu.

pzdr,
        meg
        • Gość: katrina Re: Olejek do ciala Truth Claina!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 22:00
          To znaczy zapach długo się utrzymuje?
          I ile kosztuje?
          • agus7 Re: Olejek do ciala Truth Claina!! 03.06.02, 09:52
            A mnie już skręca w żołądku (negatywnie niestety) na "widok" tego zapachu, bo
            kupiłam go prawie rok przed premierą w Polsce - na Gran Canarii. Nabyłam wodę
            perfumowaną i ten olejek właśnie. Zapach mi sie juz zdążył znudzic totalnie.
            Już widzę te dwie butle zużyte do połowy na mojej kosmetycznej półeczce :)))
            Ale faktycznie trwały jest :))) i butla duża. Wg mnie jednak ten zapach nie
            nadaje się wcale na lato. Ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam. Jeśli lubicie
            Trutha i zależy Wam na trwałości zapachu możecie kupić olejek nawet zamiast eau
            de parfum.
            Pozdrawiam
            A.
            • _meg_ Re: Olejek do ciala Truth Claina!! 03.06.02, 16:28
              To fakt olejek trwaly jest bardzo i dosc intensywny, moze dlatego Tobie sie nie
              podoba. A kosztowal cos kolo 100 zl... Moze na przyszle lato zostanie? Ja
              czasem wracam do zapachow...wloz go do lodowki;-)

pzdr,
              meg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka