_meg_ 01.06.02, 17:50 ...super zapach, jeszcze lepszy niz woda perfumowana z tej serii, lekko nablyszcza, nawilza, bardzo dlugo utrzymuje sie na ciele! REWELACJA! POLECAM! meg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krizia Re: Olejek do ciala Truth Claina!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.06.02, 19:15 Jest do kupienia w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: Olejek do ciala Truth Claina!! 02.06.02, 21:51 Jasne, ze w Polsce!! Ja zakupilam w Empiku...we Wroclawiu. pzdr, meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Olejek do ciala Truth Claina!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 22:00 To znaczy zapach długo się utrzymuje? I ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Olejek do ciala Truth Claina!! 03.06.02, 09:52 A mnie już skręca w żołądku (negatywnie niestety) na "widok" tego zapachu, bo kupiłam go prawie rok przed premierą w Polsce - na Gran Canarii. Nabyłam wodę perfumowaną i ten olejek właśnie. Zapach mi sie juz zdążył znudzic totalnie. Już widzę te dwie butle zużyte do połowy na mojej kosmetycznej półeczce :))) Ale faktycznie trwały jest :))) i butla duża. Wg mnie jednak ten zapach nie nadaje się wcale na lato. Ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam. Jeśli lubicie Trutha i zależy Wam na trwałości zapachu możecie kupić olejek nawet zamiast eau de parfum. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: Olejek do ciala Truth Claina!! 03.06.02, 16:28 To fakt olejek trwaly jest bardzo i dosc intensywny, moze dlatego Tobie sie nie podoba. A kosztowal cos kolo 100 zl... Moze na przyszle lato zostanie? Ja czasem wracam do zapachow...wloz go do lodowki;-) pzdr, meg Odpowiedz Link Zgłoś