Dodaj do ulubionych

Jaki błyszczyk?

03.06.02, 09:04
Od jakiegoś czasu próbuję dobrać sobie błyszczyk, ale jak dotąd nie znalazłam
takiego, który by mi pasował. Chciałabym kupić taki, który daje efekt "mokrych
ust", a w dodatku nie lepi się i ma lekką konsystencję. Możecie coś polecić?
Będę wdzięczna za wszelkie propozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vera Re: Jaki błyszczyk? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 10:48
      Ja teraz używam z Manhattanu i jestem zadowolona ten jasnoniebieski z
      błyszczącymi się drobinkami, mi to zbytnio nie przeszkadza choć mam długie
      włosy, ale czasem się przylepią. Nie wiem bo nie mogłam znaleść z Diademu ponoć
      są dobre. Ale fajny efekt mokrych ust daje szminka Soft Sensation z Margaret
      Astor, jak dobierzesz naturalny kolor zbliżony do Twoich ust może być fajny.
      pozdrawiam
      Vera
      • Gość: dida Re: Jaki błyszczyk? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.06.02, 11:03
        diadem-tylko diadem:))sotatni moj zakup, w jakiejs drogerii po drodze do celu.
        to najlpeszy blyszczyk jaki mialam. bardzo ladne, stonowane kolory. usta
        rzeczywiscie wygladaja na pelniejsze. klei sie minimalnie. i cena-niecale 10
        zl.
    • Gość: Karusia Re: Jaki błyszczyk? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 03.06.02, 11:20
      Polecam błyszczyk Palomy, taki pomarańczowawy nr chyba 6 albo 8, na ustach
      wygląda bardzo naturalnie i się nie klei.
      • Gość: Anka Re: Jaki błyszczyk? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 11:30
        Polecam Ci błyszczyki Bourjois. Mają pędzelek, a nie gąbkę, więc łatwiej i
        dokładniej się nakładają. Super kolory, sliczny efekt. Bardzo wydajne!
    • Gość: satiaa Re: Jaki błyszczyk? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 20:00
      ja rowniez polecam blyszczyki diadem , a szczegolnie taki odcien transparentny
      morelowy -super wyglada na ustach w polaczeniu z lekko chocby opalona skora:))
      taki mocny efekt daje tez blyszczyk constance caroll -bezbarwny , bardzo mocno
      nablyszcza usta:)))czasami pod niego nakladam pomadke loreal z drobinkami i na
      to ten blyszczyk -usta sa naprawde piekne :))))
      • Gość: lenya Re: Jaki błyszczyk? IP: *.ltk.com.pl 03.06.02, 20:35
        I ja polecam Diadem ;-) ładne kolory, przystępna cena, w związku z tym mozna
        kupic kilka odcieni ;-) Nie wysuszają ust (dla mnie to podstawa)!!! Tych
        błyszczyków trzeba raczej szukac w niewielkich sklepikach. Ja znalazlam je w
        zapyziałym sklepiku kosmetycznym, przy okazji kupiłam sobie odzywke do rzęs
        Celii (tez kilka złotych ;-)
        • Gość: ana diadem IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 03.06.02, 21:11
          dziewczyny, a jakie kolorki( konkretne numery ) z diamu polecacie? czy mają
          jakiś błyszczyk z drobinkami? dzięki z góry.
          • Gość: satiaa Re: diadem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 22:04
            ja polecam 3 to taki transparentny rozowy, bardzo ladnie wyglada na ustach ,
            mysle ze pasuje do wiekszosci karnacji:)) i drugi tonr. 14:)))o nim pisalam
            wyzej:))
            • Gość: ana Re: diadem IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 03.06.02, 22:14
              dzięki jutro lecę do sklepu, we wrocławiu mianowicie dużo jest ich w "arenie"
    • balbinka Re: Jaki błyszczyk? 04.06.02, 09:57
      Wielkie dzięki za wszystkie opinie :-)) Dziś idę na zakupy i spróbuję kupić
      sobie Diadem. Pozdrowienia!
      • Gość: Vikcia Re: Gdzie Diadem w Wa-wie??? IP: *.pl 05.06.02, 13:35
        No właśnie, jescze nigdzie ich nie widziałam.
        I przy okazji- gdzie Joko- bo tak się chyba nazywają te zachwalane lakiery do
        paznokci?
        Pzdrw.- Vikcia.
        • Gość: Helena Re: Gdzie Diadem w Wa-wie??? IP: *.waw.cdp.pl 05.06.02, 14:39
          Ja niezmiennie kocham i pasjami uzywam tubek Manhattanu - Marshmallow Lips
          Chocolate Lips i Lemonade Lips. Daja delikatny kolorek, pieknie pachna i
          smakuja :-)))
          Pozdrawiam
          H.
          • mokka Re: Gdzie Diadem w Wa-wie??? 05.06.02, 15:51
            A ja mam effekt 3D Bourjois (nr 77) i jestem zadowolona. Wprawdzie długo sie nie trzyma, ale to w końcu
            błyszczyk... szkoda tylko że nie pachnie tak fajnie i smakowicie jak Manhattan.
            • Gość: Helena Re: Gdzie Diadem w Wa-wie??? IP: *.waw.cdp.pl 05.06.02, 15:55
              Jak mi sie cos slodkiego, to uzywam Choco Lips - iluzja, ale dziala :-))))
              • .klamka. Re: Gdzie Diadem w Wa-wie??? 06.06.02, 22:35
                na ursynowie na bazarku na dolku. byl juz kiedys na ten temat watek
                a osobiscie polecam blyszczyk IR. dla mnie rewelacja:)
    • mokka Re: Jaki błyszczyk? 05.06.02, 17:39
      Heleno, a jak ten czekoladowy wygląda na ustach? Czy jest ciemny jak czekolada?
      Ja też jestem łasuchem na diecie ;-)
      • Gość: Margaret Re: Jaki błyszczyk? IP: *.wns.us.edu.pl 06.06.02, 10:48
        Też używam marshmallow, ale bardzo denerwuje mnie cena w Polsce-ok 12 zł
        (przynajmniej u mnie). W Niemczech zapłacilam za nie po 1-do 2 marek.
        Horrendalna róznica.
        pzd
        aha- chanel też ma ładne błyszczyki :)
      • Gość: Helena Re: Jaki błyszczyk? IP: *.waw.cdp.pl 06.06.02, 12:07
        mokka napisał(a):

> Heleno, a jak ten czekoladowy wygląda na ustach? Czy jest ciemny jak czekolada?
        > Ja też jestem łasuchem na diecie ;-)

One dosc delikatnie koloruja usta i Choco - polprzejrzysty odcien Milki,
        Lemonade - transparentny landrynkowy roz z lekka pomarancza (bardzo naturalny),
        Marshmallow - polprzejrzysty baby-rose.
        Naprawde sa bardzo fajne a tubka szalenie wygodna w uzytkowaniu.
        Pozdrawiam
        H.
        • minnie Re: Jaki błyszczyk? 06.06.02, 12:24
          Ja tez mam marshmallow i jest b. fajny. Mam tez 3 rozne kolorki z WORK OF AN
          ARTIST Beauty Box kupione w H&M. Bardzo mi odpowiadaja szczegolnie Soft China.
          Fajny jest tez L'Oreal Lip Gloss w pudeleczku, taki przezroczysty z brokatem.
          • Gość: Helena Re: Jaki błyszczyk? IP: *.waw.cdp.pl 06.06.02, 12:41
            minnie napisał(a):

> Fajny jest tez L'Oreal Lip Gloss w pudeleczku, taki przezroczysty z brokatem.

Ja ma Rasperberry (???) Jam - sliczny!! Efekt blyszczenia jest umiarkowany, ale
            koloruje usta slicznie.
            Pozdrawiam
            H.

• minnie Re: Jaki błyszczyk? 06.06.02, 16:39
              Fajne tez jest to ,ze ten Lip Gloss dostalam w prezencie kupujac tusz
              Intensifique oraz cien Crea Creme!
              • Gość: Helena Re: Jaki błyszczyk? IP: *.waw.cdp.pl 06.06.02, 16:41
                Ja to samo - w GM w CostamPharm
                Pozdrawiam
                H.
                • minnie Re: Jaki błyszczyk? 06.06.02, 16:44
                  A ja tez w GM ale w Empikowni :)
                  Pozdr.
                  Minnie
    • Gość: Margaret Re: Jaki błyszczyk? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.06.02, 20:50
      Coś mi się przypomniało, lubię (i nie tylko ja, moja kolezanka jest z nich
      zadowolona) błyszczyki koloryzujące z Inglota. Są tanie, ładnie pachną i mają
      ciekawe kolory. No i trzymają sie na ustach.
      ale rzecz jasna to moja subiektywna opinia
      pzd :)
    • Gość: aniak Re: Jaki błyszczyk? IP: *.supermedia.pl 07.06.02, 04:09
      Najlepsze sa blyszczyki IsaDory. Ja uzywam Express Star Gloss nr 64, ma pieknie polyskujace drobinki. Jestem od niego uzalezniona, jak chce mocniejszy efekt to nakladam na szminke i usta mam pelne i ponetne:)
    • Gość: Anula Re: Jaki błyszczyk? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 15:06
      A dla mnie najlepszy błyszczyk to Elizabeth Arden Clear Lip Gloss, bezbarwny, w
      tubce, gęsty, trwały, pięknie nabłyszcza usta. Cięzko go kupic w Polsce (nawet
      w Warszawie miałam kłopoty). Dostałam do dopiero jak byłam w Szwecji rok temu i
      zapłaciłam za niego .....20 zł. Mialam go rowno rok. I nie moge nigdzie dostac
      nowego:)
      Pazdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka