Gość: Asia IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 13.02.05, 16:43 Jeżeli ktoś z Was uzywa tych kosmetyków to bardzo proszę o opinię.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inga Re: Kosmetyki Eveline IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 16:58 podnosze temat,rowniez jestem ciekawa opinii.co polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Kosmetyki Eveline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 17:07 pracuje w sklepie z kosmetykami i sprzedaje produkty eveline. lakiery do paznokci sa dobrej jakości,kremy super polecam z serii oligo,szminki sa ok, błyszczyki średnie,co do tuszy to zdania są podzielone bo jedne klientki chwalą a inne narzekają, balsamy do ciała też moga być- dobre są te z serii 3d,cienie do oczu są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: Kosmetyki Eveline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 17:41 ja mam zle doswiadczenia z cieniem Eveline :/ odradzam. jak sie sprawuje reszta kosmetykow nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Kosmetyki Eveline IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 13.02.05, 18:12 ja mam tylko błyszczyk do ust i jest świetny !!! Do tego był w przystepnej cenie ,ok. 11 zł.Ile kosztują balsamy do ciała i kremy? Czy są kremy do cery tłustej i mieszanej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Kosmetyki Eveline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:24 balsamy kosztują od ok 10-20zł Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: Kosmetyki Eveline 13.02.05, 19:30 www.esentia.pl/servlet/SNFBrands?session=c6177bf84634f15d&p_brand_id=184 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: Kosmetyki Eveline IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 13.02.05, 23:19 Przefantastyczna seria Oligoproxygen. Q10 krem pod oczy - bardzo dobry. Lakier do paznokci słaby. Fajny krem wyszczuplający. Niezłe błyszczyki. Bardzo dobre pudry prasowane. Generalnie pielęgnacja świetna, kolorówka - to zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Kosmetyki Eveline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:45 Tusz do rzęs fatalny Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: Kosmetyki Eveline 14.02.05, 10:21 pomadki ochronne-super, seria s.o.s do cery problemowej i na wagry- rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś