Dodaj do ulubionych

Translucide, zaślepłam czy co? ;)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:06
Podkład mi się kończy i poszłam zobaczyć czy mi jakiś odcień Translucide L'oreala podpasuje :)
Mam jasną cerę, więc lecę po kolei :)
15 - za jasna i za żółta, 16 (nude beige) - za ciemna, kolejny nr to 22 (sand beige) i on mi kurczę wydał się jaśniejszy od 16 :o)
Czy to ja mam coś z oczami, czy 22 jest jaśniejsza od 16? Może to kwestia pigmentu, no nie wiem.
A i jeszcze na allegro widziałam nr 20 (natural beige)-ten odcień niedostępny w Polsce. Może któraś używa tej 20-stki i odniesie ją do 15 i 16?
O matko, ale się rozpisałam, pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: vikka ja mam nr 34:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:17
      i tez nie u nas kupiłam:(

wydaje mi sie,ze kolorystyka nie idzie w parze z nr(im ciemniejszy tym wyzszy
      nr)tylko dochodza tez odcienie:chłodne i ciepłe....i te chłodne faktycznie moga
      wydawac sie jasniejsze,mimo,ze maja wyzszy nr:)
      kiedys tak bylo z podkaladami avonu w kompakcie o ile dobrze pamietam=najwyzszy
      nr wcale nie byl kolorem najciemniejszym:)
      • Gość: lilu Do VIKKA Re: ja mam nr 34:) IP: 213.134.144.* 03.03.05, 15:29
        hej vikka, mozesz mi opisac mniej wiecej ten kolor (34), jak sie ma do 22?
        nigdzie nie moge znalezdz nawet malutkiego zdjecia koloru 34, a zastanawiam sie
        nad kupnem... Z gory wielkie dzieki!
        • Gość: vikka Do VIKKA Re: ja mam nr 34:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:45
          22 nie kojarze:(
          w kazdym razie ten moj(34)jest bardzo ciemny,odcien miodowy beż(z nazwy),jest to
          taki ciepły odcień brązu-nadaje sie tylko dla opalonej skóry,jak nalozysz na
          bladą będziesz żółta:(
    • Gość: Akne Re: Translucide, zaślepłam czy co? ;) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.02.05, 15:33
      Ja uzywam 15ki i dziewie sie troszke, czytajac, ze moze sie ona wydawac za
      zolta. Ten podkladzik tak doskonale, wedlug mnie, stapia sie z cera, ze poza
      jej delikatnym rozswietleniem wcale go na niej nie widac.
      • Gość: Prosia Re: Translucide, zaślepłam czy co? ;) IP: *.telnet / 195.136.143.* 17.02.05, 16:02
        Dla mnie też był za żółty, wyglądam jakbym była chora.
    • Gość: Ania Re: Translucide, zaślepłam czy co? ;) IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 17.02.05, 17:12
      Hej. Juz długo uzywam translucide , to mój ulubiony. Uzywam 16 , 22, 23. I wg
      mnie 16 jest z nich najjasniejsz , nastepny to 23 a najciemniejszy 22. 15 nie
      znam. Na allegro jest wiele innych kolorów ( 34 , 30 ) u nas niedostepnych ,
      bo oni maja najczesciej z niemiec. U nas jest tylko 4 kolory 15 , 16 , 22 , 23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka