Dodaj do ulubionych

Cienie Gosh

IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:28
Dziewczyny jak się sprawują cienie Gosh jeśli takich używacie. Znalazłam na
forum mało opinii na ich temat na wizażu w ogóle. Jak z trwałością i
wydajnością. czy się jakoś możliwie nakładają bo są ponoć twarde?
Czy ktoś je "kocha, lubi, szanuje?" ;-)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Moniśka Re: Cienie Gosh IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.05, 11:04
      Kamila ja tez szukałam info o nich, ale kupiłam skuszona przez sprzedawczynię. Mam palete 4 kolorków - brązów i są fajne. Używam na baze art deco wiec nie wiem jak byłoby bez.
      Ale polecam, juz sie napaliłam na wiśnie ;-)
      pozdarwiam
      • Gość: Kamila Re: Cienie Gosh IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:22
        I fajne te brązy? Ja sobie ostrzę zęby na kolory coś między brąz a khaki, też
        poczwórne. Z kosmetyków tej firmy mam tylko błyszczyk, kupiłam bo dziewczyny
        tak tu piały nad nim z zachwytu i jest rzeczywiście super, nawet mi trochę usta
        uwypukla i trwały jak na błyszczyk. Szkoda tylko że mało odcieni, dla mnie
        pasuje jeden. No i chciałam jeszcze coś tej firmy wybróbować.

Miłego całeeeego dłuuuuugiego tygodnia ;-).
    • naila Re: Cienie Gosh 21.02.05, 14:27
      Kiedyś widziałam w jakimś sklepie mnóstwo cieni Gosh. Stanęłam zaskoczona, bo
      samych odpieni szarości było bez liku! Wybrałam sobie jeden z nich i nie żałuję
      wyboru. Dobrze się nakładają (na bazę oczywiście:)) i trzymają. Piękne odcienie!
      Polecam, ale dawno ich nie widziałam w sprzedaży.... :(
      • agus7 Re: Cienie Gosh 21.02.05, 15:52
        generalnie rzadko uzywam cieni, ale Gosh to moje ulubione! zdecydowanie wole je
        od Inglota. spory wybor tych cieni jest w sklepie "Izis" (?) na Pl. Bankowym w
        Warszawie.
        • Gość: Lenka Re: Cienie Gosh IP: *.chello.pl 21.02.05, 16:49
          Duży wybór Gosha jest w Galerii Centrum,mają tam testery także wszystko można
          sobie zobaczyć.Mi osobiście oprócz poczwórnych cieni spodobały sie błyszczyki
          Lip Gloss,maja fajne kolorki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka