anaix 21.02.05, 14:13 wlasnie sie zorientowalam ze sa dwa kremy active C LRP?! ktory polecacie i czym sie roznia?? ja chcialabym stosowac na noc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Active C a Active C XL LRP ?! 21.02.05, 15:27 chyba tylko filtrami, XL to wersja z filtrami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emgiepe Re: Active C a Active C XL LRP ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:02 zarówno Active C jak i wersja XL zawierająca filtry nie zapewniają wystarczającej ochrony! Active C polecany jest na noc - ten wcale nie ma filtrów; active C XL daje tak niską ochronę, że na wierzch jeszcze coś trzeba... Niestety - LRP dba o zbyt dla swoich antheliosów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaix Re: Active C a Active C XL LRP ?! 21.02.05, 17:21 dzienx. w takim razie zakupie Active C;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Active C a Active C XL LRP ?! IP: *.necik.pl / *.necik.pl 21.02.05, 18:47 Czy naprawde Active C jest polecany na noc? Producent nic o tym nie wspomina, pisze nawet, ze krem nie uwrazliwia na promieniowanie. Chcialam zaczac go stosowac jako krem dzienny, a teraz zglupialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB Re: Active C a Active C XL LRP ?! IP: *.ipt.aol.com 21.02.05, 19:02 Active C wersje dla cery mieszanej lub cery suchej mozna stosowac zarowno na noc jako samodzielny krem lub na dzien, jako baze pod krem z filtrami, wazne by odczekac pomiedzy aplikacja Active C a kremu z filtrami minimum ok 10-15 minut. Wszelkie antyoksydanty jak np witamina C sa polecane pod kremy z filtrami gdyz wspomagaja ochrone skory. Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: Active C a Active C XL LRP ?! 21.02.05, 19:04 active C nie jest polecany na noc. Można go stosować także na dzień. Nie ma filtrów i przypuszczam że dlatego większość POLECA go na noc, a na dzień active C XL - bo ten ma filtry. Myślę że zależy to także od stanu skóry. Ja używam go tylko na noc bo to mój pierwszy krem z witaminą c - chciałam odświeżyć cerę na wiosnę. Jestem z niego b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pitipel Re: Active C a Active C XL LRP ?! 21.02.05, 19:15 Masz rację - active C nie jest określany z urzędu jako krem na noc. W obecnej jednakże dobie kremy bez filtrów są stosowane tylko na noc właśnie; i bardzo dobrze zresztą. Active C XL trzeba też zresztą jeszcze wspomóc czymś bardziej ochronnym Odpowiedz Link Zgłoś
anaix Re: Active C a Active C XL LRP ?! 22.02.05, 01:07 apropos active C - dzis mialam zamiar go kupic(tak jak sie odgrazalam;) i spotkalo mnie mile zaskoczenie...W aptekach sa zestawy: Active C do twarzy i Active C pod oczy + jeszcze jakas probka w cenie samego li tylko kremu, tj. ok.73 zeta czyli rewelacja!!!! problem w tym ze nie bylo juz zestawow do cery mieszanej, a ja taka mam:( tylko do suchej. Jutro planuje szerzej zakrojone poszukiwania... Odpowiedz Link Zgłoś
pitipel Re: Active C a Active C XL LRP ?! 22.02.05, 09:02 Gdzie, gdzie jeszcze są te zestawy!!!! GDZIE!!!! w mojej wsi już nie ma i nie będzie, a ja się nie załapałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: Active C a Active C XL LRP ?! 22.02.05, 16:10 pitipel napisała: > Gdzie, gdzie jeszcze są te zestawy!!!! GDZIE!!!! > w mojej wsi już nie ma i nie będzie, a ja się nie załapałam!!! A skąd jesteś??? W Poznaniu jeszcze są! Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: Active C a Active C XL LRP ?! 22.02.05, 08:50 ja przed zakupem testowałam oba - ten do cery mieszanej wchłaniał się błyskawicznie i był b. lekki, ten do suchej był bardziej "treściwy" ale nie zostawiał tłustego filmu - wydawał się lepiej nawilżać. Proponuję Tobie to samo - w związku z tą promocją w aptekach mają mnustwo próbek- więc najlepiej najpierw sprawdzić co bardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś