Dodaj do ulubionych

balsam do wlosow gliss kur

IP: 213.25.159.* 22.02.05, 12:37
co myslicie o tym kosmetyku? czy rzeczywiscie ulatwia rozczesywaniee? jak
czesto mozna go stosowac? czy natluszcza skore głowy? a jesli nie jest zbyt
do bry to doradzcie mi jakis zastepczy kosmetyk
dzieki
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: jumbala Re: balsam do wlosow gliss kur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:50
      Ja bardzo lubie te balsamy- ale te co sie splukuje. Mam przetluszczajace sie
      wlosy i one nie powoduja nadmiernego przetluszczania, na pewno nie natluszczaja
      skory glowy , awlosy swietnie sie rozczesuja
      Odzywki uzywam po kazdym myciu wlosow- u mnie co drugi dzien, ale mysle ze z
      powodzeniem mozna codzinnie :)
      • martkaok Re: balsam do wlosow gliss kur 22.02.05, 12:53
        ułatwiają rozczesywanie. Ale po zużyciu całego opakowania i szamponu i odżywki
        miałam wrażenie że już tak świetnie nie działa. Mino wszystko polecam. Ja z
        jakiś czas na pewno do niego wróce
        • Gość: kamilcia Re: balsam do wlosow gliss kur IP: 213.25.159.* 22.02.05, 12:55
          dzieki
          chodzi mi o balsam do wlosow dlugich i rozdwajajacych sie, zapomnialam dodac
          • Gość: Kasia Re: balsam do wlosow gliss kur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:04
            Ja używam serię do włosów farbowanych i już od kilku lat jestem jej wierna.
            To jedyny szampon i odżywka, które potrafią uporać się z moimi długimi, bardzo
            gęstymi, rozjaśnianymi na blond włosami. Rozczesują się doskonale, a to dla
            mnie najważniejsze. Polecam!
    • blondi_244 Re: balsam do wlosow gliss kur 22.02.05, 13:03
      Moim zdaniem rewelacyjny jest balsam do włosów z jedwabiem. Włosy idealnie się
      rozczesują.Nakładam go dopiero od połowy głowy do końcówek aby włosy się nie
      przetłuszczały :)
    • justa_79 Re: balsam do wlosow gliss kur 22.02.05, 14:14
      wg mnie to najlepsze odżywki do włosów ze średniej półki cenowej. tylko po nich
      mogę bez problemu rozczesać włosy. a skóry głowy mi nie natłuszczają, bo nie
      stosuję ich na skórę :) włosów też nie obciążają.
      • magda-fl Re: balsam do wlosow gliss kur 22.02.05, 16:14
        Podobnie jak justa_79 uważam, że ze zwykłych sklepowych kosmetyków do włosów Gliss Kur jest najlepszy i to i szampony i balsamy i odżywki. Sama najbardziej lubię serię "zółtą" właśnie do włosów długich i rozdwajających, zwaną też do włosów mieszanych. Potem stawiam tę do włosów blond i tę do suchych i zniszczonych. Co do "żółtego" balsamu to jak i wszystkie inne jest bardzo pomocny przy rozczesywaniu, naprawdę dba o końcówki i przy tym nie obciąża włosów u nasady. Ja polecam
    • Gość: vikka Re: balsam do wlosow gliss kur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:39
      są ok,włosy po nich są cięzsze,jakby grubsze nawet,ale na pewno nie przetłuszczone:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka