Gość: Lucy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.05, 17:21 jak odchudzic/wyszczuplic sobie twarz?Tak zeby ładnie było widac kosci policzkowe.Znacie jakies sposoby?Piszcie,piszcie...dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojej Re: szczupła twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:53 podpisuje się pod pytaniem. Zwłaszcza zalezy mi na ładnie napietej skórze (żeby nie zwisała z żuchwy i po bokach nosa) i widocznych kościach policzkowych. Skóra młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: szczupła twarz IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:14 Twarz wyszczupla żucie gumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: szczupła twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:04 żucie gumy rozbudowuje żuchwę, a już mam wystarczająco rozbudowaną :P Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhills Re: szczupła twarz 22.02.05, 19:23 Trzeba schudnąć, ale tak ogólnie. Od kiedy schudłam (czyli już jakieś ze 2 lata będzie) rzeczywiście wystają mi kości policzkowe. Tylko zauważyłam, że jak ktoś naturalnie nie ma zaznaczonych tych kości (ja nie mam) to niekoniecznie to będzie ładnie wyglądalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: szczupła twarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:16 Ćwiczenia mięsni twarzy -książka Evy Fraser i druga Calldini jakiejs tam. Podobno rewelacja i działą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: szczupła twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:32 Ale czy te ćwiczenia nie sa na zmarszczki? Odpowiedz Link Zgłoś