Gość: gabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:41 www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?returnto=index&baza=models&pr=1&id=708&tt=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:10 Chlip, chlip.... i znowu mam kompleksy :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 07:20 Ale jej zazdroszcze ciała !!!!!!!!!!!! Boże, dlaczego ja tak nie wyglądam !!!! ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: Nowa laska Salety!! IP: *.chello.pl 24.02.05, 09:37 Zazdroscisz figury ogolnie czy czegos konkretnego: piersi, bioder...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin 27 Re: Nowa laska Salety!! IP: 82.160.110.* 24.02.05, 12:31 Nie martw się.Ona nie jest az tak idealna jak na fotkach.Przecież wiadomo,że wszystkie zdjecia modelek są obrabiane komputerowo dlatego wyglądają one na fotografiach tak zgrabnie,ładnie i gładko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaplewik Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:01 masz rację "laska", a nie kobieta nie wierzę że uda się im stworzyć prawdziwy oparty na zaufaniu i miłości związek to tylko panienka którą aktualnie "bzyka"... i czego tu zazdrościć? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: Nowa laska Salety!! 23.02.05, 08:17 Chyba zazdrość przemawia....hmmm....>"do bzykania"<...no cóż, pewnie to robią, ale nie wierzysz w miłość? A jakby była brzydka to już szczęśliwa para? Piekni i sławni tez się zakocjhują... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:31 A co z poprzednią?? Dopiero co był ślub i dziecko. Słyszałyscie coś? To moja koleżanka więc jestem ciekawa. Tak wogóle to już czwarta jego laska. Każda po kolei modelka tylko o 5 lat młodsza. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: Nowa laska Salety!! 23.02.05, 08:40 Nie rozumiem, dlaczego zaraz zazdrosc... Za szybko dajesz sie nabrac na wielkie milosci, jak widac (rodem z "Faktu" czy innego szmatlawca)... A Saleta to juz takich wielkich milosci mial iles, wiec czym tu sie podniecac?Dziewczyna jest ladna, ale nie zmienia to faktu, ze raczej za 50 lat nie beda kochajacymi sie staruszkami... n Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: Nowa laska Salety!! 23.02.05, 08:49 A ja nie rozumiem po co się podniecać cudzymi laskami.....ja wiem,że to forum o urodzie,ale chyba jednak nie o taki rodzaj rozmów o urodzie mi chodziło... no cóż.....może dlatego,że należę do osób, których nie obchodzi zycie gwiazd.... A nie daje się nabierac na wielkie miłosci, po prostu nic mnie nie obchodzą... co mnie obchodzi kto z kim śpi...ja od tego madrzejsza nie będę. Tak,tak,wiem,mogłam tu nie wchodzić i nie pisać jak mi nie odpowiada,ale cóż zrobić.. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Nowa laska Salety!! 23.02.05, 09:45 www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?returnto=index&id=708 Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Nowa laska Salety!! 23.02.05, 09:49 Swoją drogą facet jest chory- to pewnie od chodzenia w zimie bez skarpetek. Ona ma chyba ponad 40 a dziewczyna 20. I ta prawidłowość w wybieraniu coraz młodszych. Nastepna będzie pewnie 30 lat młodsza. Ale dziwie się tym kobietom. Wiedzą, ze ona ma dzieci, nie jest wolny i decyduja sie na bycie kolejną w kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Nowa laska Salety!! 23.02.05, 11:28 a skąd wiesz, może to on jest kolejnym w jej kolekcji? ;) ładnie obrobione fotki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Dziewczyny, czy te cyce nie traca wam 23.02.05, 13:11 silikonem. Bo mnie tak. Jakies takie "kanciaste" sa...Ale ubaw po pachy to jest w najnowszej gali. Tam oboje wywiadowani sa przez Prokopa. Oni twierdza, ze malzenstwo z Byzdra nie rozpadlo sie przez nia, bo "juz dawno, w styczniu rozstalem sie z Ewa". No k..wa lepszych tekstów to dawno nie czytalam. "Kasia jest bardzo dojrzala". co za smetny typ, a te pipy glupie, ze tak na niego lecom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:45 Pewnie bardzo dobrze ciągnie haha, bardzo sztuczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:00 a mi sie nie podobaja takie laski, i znam facetow, ktorym tez nie. taka chudzina ze sztucznymi cyckami. przede wszystkim NIESYMPATYCZNA. tylko faceci o umyslowosci napalonych gowniarzy leca na takie, dojrzaly facte nawet sie za taka nie obejrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Nowa laska Salety!! IP: *.net176.adsl.community.co.uk 24.02.05, 20:52 Zapewniam cie, ze dojrzali faceci to tylko o takich mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Nowa,,,niedługo będzie nowsza. 23.02.05, 12:07 Tylko Saleta zrobi jej dzieci i znowu zwieje. Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: Nowa,,,niedługo będzie nowsza. 23.02.05, 12:38 A co się chłopu dziwicie :) Wiadomo, że ci ze "sfer" wybieraja te najbardziej trendy (cokolwiek to znaczy). A która z Was będąc znaną i popularną nie przebierałaby w przystojniakach/bogatych (niewłaściwe skreślić). Sytuacja czysto teoretyczna, bo wiadomo, że macie szczęśliwe związki i jest Wam w nich dobrze, ale postawcie się w innej sytuacji. Pozdr. Magda PS-Także szczęsliwa w swoim związku, chociaż nie delikatna blondyneczka ;) I błaga nie zaczynajmy tematu blondynek, solariów, tipsów i innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja dwie byłe Ewy... IP: *.chello.pl 23.02.05, 12:48 <a href="HTTP://www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?&id=413">Ewa 2</a> <a href="HTTP://www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?&id=418">Ewa 1</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: dwie byłe Ewy... IP: *.chello.pl 23.02.05, 12:52 www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?&id=413 www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?&id=418 powinno teraz wejść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: ona ma botoks w ustach ? IP: *.chello.pl 23.02.05, 12:58 Czy ma tak górną wargę mega wydętą naturalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: Nowa laska Salety!! 23.02.05, 13:56 A ja jestem ciekawa co z małżeństwem z Ewą. Czy ktos coś wie na ich temat. Gdzie oni mieszkali, a gdzie teraz. Jak ona i on sie miewa.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastazja2 Re: Nowa laska Salety!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.02.05, 14:31 Ja też chcę tak wyglądać, buuu:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastazja2 Re: Nowa laska Salety!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.02.05, 15:09 A niby czemu zaraz głupia? Raczej zazdrosna. Uwazam ze ma piękne ciało i nie miałabym nic przeciw temu , żeby było moje. A głupota ani inteligencja nic do tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Nowa laska Salety!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 15:19 Ja się nią nie zachwycam. I faktycznie, jak ktos napisął: nie ejst sympatyczna, poprzednie laski (Ewy) urodą nie powalają, ale ta brunetka jest przynajmniej sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nowa laska Salety!! IP: *.elpos.net 23.02.05, 15:22 dziewczyna ktora wazy 53kg, nie moze miec w biuscie 88cm :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Nowa laska Salety!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 15:47 Dlaczego? Ja dokładnie tyle mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: Nowa laska Salety!! IP: 80.72.46.* 23.02.05, 16:24 ...ale chyba nie przy tym wzroscie-hihi Dobry silikon:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Nowa laska Salety!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 16:29 Nie nie, mam 168. No ale dziewczyna jest wysoka i szczupła, u mnie 88 w biuście to wychodzi 75B, u niej zapewne może być C - przecież to mozliwe. A to czy ona ma swój czy sztuczny - nie wnikam i się nie wpatruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Nowa laska Salety!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.02.05, 16:35 ta... zazwyczaj 3/4 modelek ma sztuczny biust bo przy takim wychudzeniu to jest niemozliwe-biust to tkanka tluszczowa i zazwyczaj przy odchudzaniu spada najszybciej.a modelka ma wychudzone cialo,nogi jak patyki ale piersi duze.:)) bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Nowa laska Salety!! 23.02.05, 18:10 no przecież ze biust nie jest prawdziwy. poza tym toż to dziecko, makijaż zrobili jej taki, ze wyglada jak panna do sponsoringu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:14 Wiecie znałam te poprzednie laski Salety i powiem wam, że Pacuła mi się nigdy nie podobała, Tomborowska +/- bez emocji, Ewa B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Nowa laska Salety!! IP: *.adsl.tele2.no 23.02.05, 18:43 Sztuczny biuscik ale podoba mi sie.Kolagenik na bank i to juz mi sie nie podoba.Wysoka,szczupła,buzia ładna choć ostry retusz w Photoshopie był (na zdjeciu w temacie widać ze cera była komputerowo wygładzana).Dziewuszka ładna ale nie ma co się smucic bo w realu na pewno tak super nie wyglada.Sama czasem obrabiam fotki w kompie i potem nie poznaje własnych koalezanek a co dopiero taki profesjonalista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Nowa laska Salety!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 19:17 hmm a co sie stalo w usta ten nowej? silikon czy co? takie nadete hehe nie wyglada to ani ladnie ani apetycznie a juz na pewno nie sexownie.. raczej pretensjonalnie. pozostale dwie sa przynajmniej ubrane :) choc wcale nie sa ladne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:04 jakie silikony?!!!Przeciez nie ma silikonow, od razu to widac!Piersi ma po prostu umalowane przez specjaliste-gra swiatla i cienia. jak ktoras dziewczyna ma zajebiste swoje wlasne piersi to wy juz tego przezyc nie umiecie . Tak , tak, silikon, yhmmm, a na jednym zdjeciu jej jedna opada zgodnie z grawitacja, czego przy silikonie sie nie uswiadczy. A usta sa umalowane w ten sposob.tak tez mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara taaa, szczegolnie tu widac, ze to "natura" 23.02.05, 21:13 www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?returnto=index&baza=models&pr=1&id=708&tt=3 a tu widac, ze brzydka jak noc www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?returnto=index&baza=models&pr=1&id=708&tt=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: taaa, szczegolnie tu widac, ze to "natura" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 21:22 na tych dwóch linkach, które podałaś to ona zupełnie do siebie nie podobna a na tym czarno-białym zdjęciu wyrażnie wydac, ze silikony, wkładka w kształcie łezki Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: taaa, szczegolnie tu widac, ze to "natura" 23.02.05, 21:25 Pewnie, ze nie podobna, jakbysmy ja zobaczyli bez makijazu to pewnie wcale bysmy jej nie poznaly... To nie uroda, to makijaz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunetka Re: taaa, szczegolnie tu widac, ze to "natura" IP: *.promax.media.pl 24.02.05, 14:17 O God........Znalazłam na tej stronce fotke Tori Spelling.......Nie do wiary.......... to ona, szok........ www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?&id=682 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunetka Re: taaa, szczegolnie tu widac, ze to "natura" IP: *.promax.media.pl 24.02.05, 13:50 Na tych fotkach widać , ze to na bank silikony... Nie bądźmy naiwni - większość "gwiazdek" powiększa lub sobie prędzej czy pozniej to i owo.To normalka, nie wiem dlazcego niektorzy tutaj piszą, że to jej naturalne piersi...Przecież nawet dziecko zauważyłoby, że piersi są nienaturalne. No i obróbka komp.Usta też są poprawione. Nie powiem, bo ładnie wygląda na tych czarno - bialych fotkach ta pannica, twarz ma fajną, ciało też. Ale czy w rzeczywistości byśmy ją poznali na ulicy? Wątpię... Mogę powiedzieć tyle - na tych czarno -bialych fotkach widzę piękną dziewczynę. Zdjecia świetnie obrobione. I nic poza tym. Wygląda na to, ze Saleta zalizca wszystkie panny z tejze stronki , hiihhiih, ale skecze! Ale one durne!!! Coż, on też madrością nie grzeszy, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
z_mapa Re: Nowa laska Salety!! 23.02.05, 21:24 dziewczynko daj na wstrzymanie.chyba dobrze zrobionych silikonow nie widzialas.i nie wmawiaj rzeczy oczywistych. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa do a 24.02.05, 10:29 Ja akurat nie mama potrzeby byc zazdrosna o biust, mimo, ze naturalny mam. Bo cycki i oczy to moje najwieksze atuty:-) A silikony rozpoznaje na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaka Re: Nowa laska Salety!! IP: *.siec / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:09 o 5 dni mlodsza ode mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowa laska Salety!! IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 22:11 ja silikonów nie widze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowa laska Salety!! IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 22:22 na pierwszym zdjęciu wyglądają jak naturalne! hmm, skoro się tak upieracie na te silikony, to gdzie mozna zrobić takie śliczne, które wyglądaja jak naturalne??? Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Nowa laska Salety!! 23.02.05, 22:24 www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?returnto=index&baza=models&pr=1&id=708&tt=3 naturalne??prosze cie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowa laska Salety!! IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 22:31 no dobra, teraz widzę, ale i tak ma ładne. Ciekawe gdzie robiła, ostatnio ogladałam stronę Sankowskiego i trochę sie przeraziłam Odpowiedz Link Zgłoś
libri1 Re: Nowa laska Salety!! 24.02.05, 00:19 No coz nie wypowiadam sie na temat urody tej dziewczyny,bo jej nie widzialam za to zdjecia zrobione sa slicznie :) Na jednym widac,ze ktos przesadzil z blurem ,ale kto by sie tam tym przejmowal. Ze cycki wygladaja prawdziwie? Najlepsze silikony maja wygladac jak naturalne piersi ,a nie jak pilka plazowa. Dla niedowiarkow silikony teraz robia w anatomicznym ksztalcie lzy i wszczepia sie go pod miesien ,a nie jak to kiedys bywalo pod skore brrr. Jestem od niej o wiele starsza ,ale nie skreca mnie zazdrosc,bo wiem ,ze gdyby mi ktos zrobil taka sesje wyszlabym nie gorzej niz ona. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz ja przy wzroscie 168 cm.wazac 47 kg. wygladalam tragicznie. Bylam zmuszona wyrzucic zdjecia z wakacji,bo wygladalam na nich jak kosciotrupek ,a tym czasem panna kasia majac 176 cm wazy tylko 53 kg.i wyglada super. Niesprawiedliwosc natury czy fotograf musial wygladzic na zdjeciu wystajace kosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asko Re: Nowa laska Salety!! IP: *.cable.ubr06.newt.blueyonder.co.uk 24.02.05, 00:27 oj taka panienka jak mnostowo innych pieknych polek!pewnie nigdy nie byliscie na sesji zdjeciowej i pewnie nie wiecie ile kg makijazu ma ow pani, ale to nie wszystko poza tym odpowiednie swiatlo i co najwazniejsze retusz komputerowy ...a reszta to ta pani... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: Nowa laska Salety!! 24.02.05, 07:34 Ta laska zupełnie sztuczna, inaczej jako blądynka a inaczej jako brunetka - nastepna do seksu i zabawy. Za rok będzie nastepna i tak dalej.Ten Saleta to facet poniżej minimum inteligencji. Ale trochę się dziwię bo w końcu powinien się ustatkować. A tak w ogóle to co on teraz robi. BO chyba juz skończył karierę.Facet lubi się bawić kobietkami, po prostu kobieciarz i tyle. Napiszcie cos jak wiecie o tej poprzedniej Ewie, co teraz z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Nowa laska Salety!! 24.02.05, 10:01 Nie bardzo rozumiem, jak mogę ocenić czyjąś urodę oglądając na maxa wystylizowane i na maxa poprawione komputerowo profesjonalne zdjęcia tej osoby. Pokażcie mi jakieś normalne zdjęcie tej panienki, w makijażu oczywiście, ale nie poprawiane komputerowo, tylko np. z jakiejś imprezy, fety, gali, bo na podstawie jakiegoś wyidealizowanego mirażu nie sposób się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: Nowa laska Salety!! 24.02.05, 11:54 Oczywiście masz rację, ona nie jest taka jaką tu ją pokazują. Czytałam opinie na gali. Pisała tam dziewczyna, która ją zna i wcale nie jest rewelacyjna ani z urody ani z osobowości.Pozdrawiam. A co z Ewą. Co sie z nią dzieje. Moze tez by jakiś wywiad dała, w obronie swojej a nie tylko on na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IXIXIX Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:20 Z którą ewą?? Miał dwie. Znasz którąś?? Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: Nowa laska Salety!! 24.02.05, 12:32 Z tą ostatnią tzn. Ewą Byzdrą.Co się dzieje może ona by jakis wywiad udzieliła w obronie swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:42 Ewa i wywiad...? Nic z tego to typ szarej myszki, nie udzieli wywiadu a poza tym ona zawsze spada na cztery łapy wiec pewnie i z tego układu wyjdzie bez ran. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: Nowa laska Salety!! 24.02.05, 13:02 A skąd Ty to wiesz, czyżbysś ja znał.Ja chciałem zobaczyć ich ślub, ale nigdzie się nie natknęłam.Co z ta Ewą Byzdrą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:09 Tak sie składa, że znam ją osobiście od wielu lat zanim jescze została żoną Salety. Jest przepiękną dziewczyną i jest bardzo skromną minimalistką jako człowiek- dlatego wiem, że publiczne zwierzenia i telewizyjne spowiedzi nie są w jej stylu. Uważam, ze te wszystkie laski do pięt jej nie dorastają. Zdjecia ze ślubu były w Vivie. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: Nowa laska Salety!! 24.02.05, 13:26 Uważam, ze nie powinna zaczynać od dziecka, mogła być z nim a nie od razu dziecko. Po co. Chyba chciała jego zatrzymać przy sobie.Ale przecież to kobieciarz więc szkoda tylko jej. Ciekawe co ona teraz robi, co ona mówi o tym rozstaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunetka Re: Nowa laska Salety!! IP: *.promax.media.pl 24.02.05, 14:01 niiiiiieeeeeeeeeeeeee, to nie są sztuuczne piersiiiiiiii, wcaleeeeeeeeee: www.insomnia.pl/1/images2004/20040616151746.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Nowa laska Salety!! 24.02.05, 21:39 O rety, tego zdjęcia jeszcze nie widziałam :)))) No jasne, że piersi sztuczne (czy to silikon, czy sól fizjologiczna, jeden kij), tudzież usta. Koło naturalnych nawet nie przebywały. Gość portalu: brunetka napisał(a): > niiiiiieeeeeeeeeeeeee, to nie są sztuuczne piersiiiiiiii, wcaleeeeeeeeee: > > www.insomnia.pl/1/images2004/20040616151746.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaplewik Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:13 wyglądają jak te od Madonny kiedy miała jakieś 10 lat temu taki stożkowy złoty stanik na jakimś koncercie, tyle, że tu stanika nie widzę <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowa laska Salety!! IP: *.chello.pl 24.02.05, 17:19 widziałam ich w kawiarni. Zupełnie przecietna dziewczyna, dresiarowata blondyna jakich pełno na ulicy, tyle że wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Nowa laska Salety!! IP: *.lubzel.com.pl 25.02.05, 07:10 Do Agi. A gdzie ich widziałaś w jakim mieście w tej kawiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Nowa laska Salety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:02 a mnie sie wydaje ze z 2 zebra tez ma wyciete :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naturalna Re: Nowa laska Salety!! IP: 82.160.110.* 25.02.05, 01:21 Tez myślę,ze wycięła sobie zebra żeby mieć wąska talię.A piersi i usta to ma powiekszone na 100%.Sama sztuczność...i czym tu sie zachwycać,silikonem i kolagenem? Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Nowa laska Salety!! 25.02.05, 09:07 Bez szału ja mam taką sama talę i biust a zadnych zeber sobie nie wycinałam a silikonu też bym nie próbowała ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Nowa laska Salety!! IP: *.lubzel.com.pl 25.02.05, 07:30 Ale te wszystkie zdjęcia ze stron supermodelki...są sztuczne.Idiota by się pokapowałPrzecież ona całkiem wygląda inaczej w Gali, widać że to jest wszystko przerobione.Całkiem inna osoba. Tutaj zrobili z niej cudo.Zwykła dziewczyna tyle że przerobiona przez fotografów. Nie mam pojęcia co on w niej widzi. Tamta poprzednia się do niej nie umywa.To kompletny idiota jeszcze mówi w Gali, że "ślub i rodzina i na razie nie myśli i nie wie co będzie za 10 lat".Człowieku przecież Ty nie będziesz z nią dłużej niż 1 rok. Ja Ci tyle daję. Ponadto ona nie jest ciekawa z osobowości. Dziewczyna z Gali wypowiadała że zna jej matke i siostrę- obydwie nieciekawe.Ona również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastazja Re: Nowa laska Salety!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.02.05, 15:49 www.insomnia.pl/1/images2004/20040616172847.jpg unu.mili.pl/g00449.php?lg=pl Tu tez Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: Nowa laska Salety!! IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.05, 16:26 Jeżeli prawdziwość biustu jest przedmiotem dyskusji to znaczy że to wyjątkowo dobrze zrobione implanty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Nowa laska Salety!! IP: *.elpos.net 25.02.05, 20:01 to tylko pozazdroscic dla Salety ze pol Polski jego panne nago oglada :P wielkie brawa :P Odpowiedz Link Zgłoś