staua 07.06.02, 14:11 Czy znacie te firme? Mozecie cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amy1 Re: Payot 10.06.02, 12:31 Używałam kiedyś, bardzo dobrego kremu, niestety nie pamiętam nazwy, ale był przeznaczony do wrażliwej skóry i miał właściwości odczulające. I faktycznie skóra uspokoiła się i nie czerwieniła się z byle powodu przez długi, długi czas. Fajnie, że przypomniałaś o tej firmie, dołączam się do pytania: może ktoś ma więcej doświadczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coralin Re: Payot IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 10.06.02, 17:13 Dostałam kiedyś maseczkę nawilżającą tej firmy(dobra, ale pewnie za niższą cenę można mieć tej samej jakości) i Lotion Bleue -wodę na zmęczone oczy(należy nasączyć wacik i na 10 minut położyć się z takim kompresem).Nie powiem działa (podobnie jak okład z naparu herbaty:), ale jest dla mnie uciążliwa w użyciu więc czeka w lodówce. W perfumerii oglądałam kremy "żólty i fioletowy"(jeden na dzień-energizujący,a drugi na noc -relaksujący)z mnóstwem olejków aromaterapeutycznych, ale są strasznie gęste(raczej dla normalnej/suchej skóry). Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Payot 10.06.02, 17:17 Dzieki. Ja wlasnie mam sucha skore. Czy te kremy maja nazwy, czy po prostu jeden ma zolte pudelko, a drugi fioletowe? Tu w Douglasie jest duzo produktow tej firmy, a wczesniej jej nie znalam, stad moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coralin Re: Payot IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 10.06.02, 17:37 :))) Na pewno mają.Ten na dzień to Creme de Choc, a na noc... nie pamiętam nazwy,ale opakowanie jest przezroczyste, a zawartość fioletowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Payot 01.08.02, 23:45 Wyciagam 'trupa z szafy', bo tez jestem zainteresowana. Podobno ten Creme de Choc jest rzeczywiscie bardzo dobry. A ze widzialam jakies promocje na Payot w Douglasie, to i sie zainteresowalam:) Czy ktoras z Was moze cos jeszcze na ten temat powiedziec? Pozdrawiam! :))) Odpowiedz Link Zgłoś