07.06.02, 14:11
Czy znacie te firme? Mozecie cos polecic?
Obserwuj wątek
    • amy1 Re: Payot 10.06.02, 12:31
      Używałam kiedyś, bardzo dobrego kremu, niestety nie pamiętam nazwy, ale był
      przeznaczony do wrażliwej skóry i miał właściwości odczulające. I faktycznie
      skóra uspokoiła się i nie czerwieniła się z byle powodu przez długi, długi
      czas. Fajnie, że przypomniałaś o tej firmie, dołączam się do pytania: może ktoś
      ma więcej doświadczeń?
    • Gość: coralin Re: Payot IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 10.06.02, 17:13
      Dostałam kiedyś maseczkę nawilżającą tej firmy(dobra, ale pewnie za niższą cenę
      można mieć tej samej jakości) i Lotion Bleue -wodę na zmęczone oczy(należy
      nasączyć wacik i na 10 minut położyć się z takim kompresem).Nie powiem działa
      (podobnie jak okład z naparu herbaty:), ale jest dla mnie uciążliwa w użyciu
      więc czeka w lodówce. W perfumerii oglądałam kremy "żólty i fioletowy"(jeden na
      dzień-energizujący,a drugi na noc -relaksujący)z mnóstwem olejków
      aromaterapeutycznych, ale są strasznie gęste(raczej dla normalnej/suchej
      skóry).
      • staua Re: Payot 10.06.02, 17:17
        Dzieki. Ja wlasnie mam sucha skore. Czy te kremy maja nazwy, czy po prostu
        jeden ma zolte pudelko, a drugi fioletowe?
        Tu w Douglasie jest duzo produktow tej firmy, a wczesniej jej nie znalam, stad
        moje pytanie.
        • Gość: coralin Re: Payot IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 10.06.02, 17:37
          :))) Na pewno mają.Ten na dzień to Creme de Choc, a na noc... nie pamiętam
          nazwy,ale opakowanie jest przezroczyste, a zawartość fioletowa.
    • staua Re: Payot 10.06.02, 17:40
      Dzieki. Moze sie skusze...
      • kasiulek Re: Payot 01.08.02, 23:45
        Wyciagam 'trupa z szafy', bo tez jestem zainteresowana.
        Podobno ten Creme de Choc jest rzeczywiscie bardzo dobry.
        A ze widzialam jakies promocje na Payot w Douglasie, to i sie zainteresowalam:)
        Czy ktoras z Was moze cos jeszcze na ten temat powiedziec?

Pozdrawiam!
        :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka