Dodaj do ulubionych

sklep internetowy Eris

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:21
Witam,
czy robiłyście zakupy w tymże sklepie? ile średnio trwa wysyłka?
Czy dorzucają próbki?
dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: micek podciągam;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:12
      pomocy!
    • Gość: anka Re: sklep internetowy Eris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:19
      dostawa jest zazwyczaj w ciągu 3-4 dni (o ile pamiętam, 2 dni na realizację
      zamówienia + poczta).
      Próbki dorzucają. Ja ostatnio zamówiłam parę rzeczy, i jednej z nich zabrakło,
      więc na otarcie łez dostałam jeszcze opaskę Erisu.
      Generalnie jestem zadowolona, choć czasem miewam pecha... ale można się w razie
      czego skontaktować z biurem obsługi i zawsze odpowiadają.
      • Gość: agata Re: sklep internetowy Eris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:10
        Dzięki, chyba więc się skuszę.

Micek, o co chodzi???? ;)
    • kalooo Re: sklep internetowy Eris 01.03.05, 15:12
      Ja kuż kilka razy robiłam u nich zakupy i nigdy nie miałam zastrzeżeń,wszystko
      OK.
      Zamawiałam na samym początku to ładowali masę próbek,teraz juz mniej+kiedyś
      wysyłali koperty pełne próbek za wypełnienie jakis badziewnych ankiet.Szkoda
      tylko,że nie uwzględniając danych w nich zawartych,zwłaszcza odnośnie wieku i
      typu cery...;/
      • Gość: Gosia Re: sklep internetowy Eris IP: 82.160.110.* 01.03.05, 15:16
        czy oni dostarczaja zamówione kosmetyki prosto do domu czy trzeba odebrac je
        na poczcie?
        • kalooo Re: sklep internetowy Eris 01.03.05, 15:21
          Gość portalu: Gosia napisał(a):

> czy oni dostarczaja zamówione kosmetyki prosto do domu czy trzeba odebrac je
          > na poczcie?

No do domu,chyba,że ce nie będzie,to dostaniesz awizo i odbierasz z poczty.
    • Gość: aga Re: sklep internetowy Eris IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.03.05, 11:03
      mozecie podrzucic linka do tego sklepu, bylabym bardzo wdzieczna:)
      • Gość: JUICE Re: sklep internetowy Eris IP: 195.205.21.* 02.03.05, 12:22
        www.sklep.eris.pl/
    • marghot Re: sklep internetowy Eris 02.03.05, 12:23
      Robiłam raz, dostałam próbki właściwie dla mojej Mamy.
      Więcej nie kupuję, bo w sklepie kupię taniej...
      • pauli7 Re: sklep internetowy Eris 02.03.05, 12:36
        ja kupowalam raz i bylam zadowolona, kilka dni czekania tylko, zestaw probek...
        ale tak jak napisala marghot - w zwyklym hipermarkecie (ktory mam pod nosem,
        wiec dojazdy odpadaja:)) jest taniej... moze nalezy to erisowi uswiadomic,
        ostatecznie w necie powinno byc taniej a jeszcze za przesylke placimy:))
        chociaz nie kazdy ma supermarket pod nosem...:)

Pauli
        • diuna123 Re: sklep internetowy Eris 02.03.05, 14:18
          jest tam dużo drożej niż w zwykłej perfumerii,ja dostałam chyba jakieś dwie
          próbki i obie na zmarszczki :(
          nie opłaca się..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka