Gość: agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:21 Witam, czy robiłyście zakupy w tymże sklepie? ile średnio trwa wysyłka? Czy dorzucają próbki? dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: sklep internetowy Eris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:19 dostawa jest zazwyczaj w ciągu 3-4 dni (o ile pamiętam, 2 dni na realizację zamówienia + poczta). Próbki dorzucają. Ja ostatnio zamówiłam parę rzeczy, i jednej z nich zabrakło, więc na otarcie łez dostałam jeszcze opaskę Erisu. Generalnie jestem zadowolona, choć czasem miewam pecha... ale można się w razie czego skontaktować z biurem obsługi i zawsze odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: sklep internetowy Eris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:10 Dzięki, chyba więc się skuszę. Micek, o co chodzi???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: sklep internetowy Eris 01.03.05, 15:12 Ja kuż kilka razy robiłam u nich zakupy i nigdy nie miałam zastrzeżeń,wszystko OK. Zamawiałam na samym początku to ładowali masę próbek,teraz juz mniej+kiedyś wysyłali koperty pełne próbek za wypełnienie jakis badziewnych ankiet.Szkoda tylko,że nie uwzględniając danych w nich zawartych,zwłaszcza odnośnie wieku i typu cery...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: sklep internetowy Eris IP: 82.160.110.* 01.03.05, 15:16 czy oni dostarczaja zamówione kosmetyki prosto do domu czy trzeba odebrac je na poczcie? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: sklep internetowy Eris 01.03.05, 15:21 Gość portalu: Gosia napisał(a): > czy oni dostarczaja zamówione kosmetyki prosto do domu czy trzeba odebrac je > na poczcie? No do domu,chyba,że ce nie będzie,to dostaniesz awizo i odbierasz z poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sklep internetowy Eris IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.03.05, 11:03 mozecie podrzucic linka do tego sklepu, bylabym bardzo wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUICE Re: sklep internetowy Eris IP: 195.205.21.* 02.03.05, 12:22 www.sklep.eris.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: sklep internetowy Eris 02.03.05, 12:23 Robiłam raz, dostałam próbki właściwie dla mojej Mamy. Więcej nie kupuję, bo w sklepie kupię taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: sklep internetowy Eris 02.03.05, 12:36 ja kupowalam raz i bylam zadowolona, kilka dni czekania tylko, zestaw probek... ale tak jak napisala marghot - w zwyklym hipermarkecie (ktory mam pod nosem, wiec dojazdy odpadaja:)) jest taniej... moze nalezy to erisowi uswiadomic, ostatecznie w necie powinno byc taniej a jeszcze za przesylke placimy:)) chociaz nie kazdy ma supermarket pod nosem...:) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
diuna123 Re: sklep internetowy Eris 02.03.05, 14:18 jest tam dużo drożej niż w zwykłej perfumerii,ja dostałam chyba jakieś dwie próbki i obie na zmarszczki :( nie opłaca się.. Odpowiedz Link Zgłoś