Dodaj do ulubionych

Wrocławianki??-też żem ciekawa:)

IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 10.06.02, 15:24
Zainspirowałam się wątkiem Reni z pytaniem czym się zajmujemy (co za rymy!:)))
i jestem bardzo ciekawa ile zagląda tu mieszkanek z Wrocławia około 30-tki??
Tak mi przyszło do głowy, że może byśmy się jakoś zapoznały...:)
Wybiło mi już 31 i mam takie wrażenie, że na tym forum zawyżam średnią:)
Pozdrawiam ciepło!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maggie Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.pro-futuro.com 10.06.02, 15:45
      Nie zawyzasz,nie zawyzasz:-)
      Ja tez niedlugo skoncze 31 i jestem z Wrocławia.
      Pozdrowienia
    • Gość: LadyBlue Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 15:46
      ja średnia chyba zaniżam bo jeszcze magicznej bariery 20 lat nie
      przekroczyłam :) ale pozdrawiam wrocławianki :)
      • Gość: Ginger Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 15:54
        LadyBlue a kiedy konczysz 20 lat? Bo ja w pazdzierniku i tez jestem z
        Wroclawia :) Pozdrawiam. Ginger
      • Gość: kamyczek Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 15:55
        a ja 20 kończę w grudniu :)

wrocławianka
    • Gość: LadyBlue Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 16:00
      mi 20stka stuknie dopiero w przyszłym roku (jaka 20stka, kolejna 18stka!) :) no
      to zrobiły sie 2 grupy wiekowe ;)
      • Gość: Vera Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:34
        A ja jestem po środku i to sama jak narazie;))
        Vera
    • Gość: Vera Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:01
      Ja mam 24 latka i niedługo będę się bronić.
      pozdrowienia
      Vera
      • Gość: ana Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 10.06.02, 16:07
        też was jestem bardzo ciekawa, jestem w podobnym wieku jak wy, mam 31,5 !
        no więc myślę, że fajnie byłoby się spotkać gdzieś na kawie.
        acha jestem lektorką i tłumaczką, czasami skrobię jakieś artykuły...
        pozdrawiam... do zobaczenia:))))
      • Gość: Lilka Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 10.06.02, 22:52
        Ja tyz mam 24 latka...ale bronic sie bede (na szczescie) za rok...:) Mala
        dziekaneczka po drodze;))))
        No i oczywiscie jestem rowniez z Wroclawia:)
    • Gość: magamaga Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 10.06.02, 16:19
      Nic nie zawyzasz, ja w piatek skonczylam 29. I tez zem wroclawianka! Pozdrawiam!
      • Gość: Monczus Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.thiemedsl.t.subnet.rcn.com 10.06.02, 18:14
        Ja tez jestem z Wroclawia, choc obecnie w Nowym Yorku. Ale juz w sobote bede
        mogla pospacerowac po rynku...
    • Gość: marz-ka Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.06.02, 19:02
      spokojnie średniej nie zawyżasz :-) Ja w sierpniu skończę 30 lat i też jestem
      z Wrocławia :-)
    • Gość: majka Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.06.02, 19:23
      Czesc dziewczyny!
      Rowniez jestem z Wroclawia a latek mam 25.
      Pozdrawiam
      majka
    • emka1 Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) 10.06.02, 20:34
      To jeszcze ja.... nałogowa forumowiczka:-). Chociaż mnie nie widać, to
      codziennie sprawdzam nowe wątki:-)

Za miesiąc stuknie mi..... 26 latek:-)

Pozdrowienia,
      eMka
      • Gość: puffetta Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 10.06.02, 23:01
        ... i ja (nieśmiało, bo nie rodowita), ale już się zdążyłam bardzo zadomowić,
        bo jak tu nie pokochać taaakiego miasta:)
        ... a latek to mi 26 stuknie zimką, bo ja to taki grudniowy stwór jestem, na
        dodatek mikołajkowy.
        Pozdrowionka:) puff.
    • Gość: Margotka Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.koof.com.pl 10.06.02, 23:28
      Buuu, wygląda na to, że jestem tu najstarsza: mam 32,5 ...
      • Gość: RENA Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 07:44
        Spokojnie, Margotko - ja mam 38 lat i chyba najbardziej zawyżyłam średnią :-))
        Jestem oczywiście rodowitą wrocławianką i zajmuję się działalnością
        instruktażową i szkoleniową. A tak poza tym to uwielbiam to forum :-))
    • Gość: Konwalia Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 11.06.02, 08:32
      Witajcie, dziewczyny!!
      Przyszłam właśnie do pracy, odpaliłam komputer i pospiesznie wlazłam na forum,
      żeby sprawdzić odzew na mój pościk. No i proszę, jest nas trochę!!! Co bardzo
      mnie cieszy:)
      Ana, tak dla ścisłości to ja też mam 31,5. Ale wiesz jak to jest, do urodzin
      twardo 31:)))))
      A Twój pomysł spotkania na tej przysłowiowej kawie bardzo mi się podoba!
      Co o tym myślicie, Wrocławianki trochę przed i trochę po 30??
      Pozdrawiam z rana:)
      • Gość: magamaga Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 11.06.02, 17:00
        Bdb pomysl. Narabiemy sie najpierw w jakiejs knajpce dla tzw. kurazu i
        pojdziemy w trase po perfumeriach zadajac probek!
        • Gość: kamyczek Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 17:04
          Gość portalu: magamaga napisał(a):

> Bdb pomysl. Narabiemy sie najpierw w jakiejs knajpce dla tzw. kurazu i
          > pojdziemy w trase po perfumeriach zadajac probek!

no baaa... :))))))))))))))))))))

• _meg_ Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) 11.06.02, 23:37
      ...jestem i sie melduje z Wrocka;-)) ...28 skonczylam 28 lat...nie malo, ale
      staro tez sie nie czuje...
      ...chetnie spotkalabym sie z Wami...;-))
      pozdrawiam cieplo,

meg
    • Gość: Konwalia Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 13.06.02, 11:28
      Jako że bardzo lubię poznawać nowe osoby, pociągnę temat dalej. Jeśli któraś z
      Was naprawdę ma ochotę na małe spotkanko w Rynku jakiegoś pięknego dnia, to
      napiszcie na adres kaja100@poczta.gazeta.pl. Będę robić za skrzynkę
      kontaktową:))) Myślę, że mogło by być miło:)

Pozdrawiam i czekam na "zgłoszenia":)
    • Gość: Konwalia Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 17.06.02, 13:41
      Odświerzam wątek, bo może jest jeszcze ktoś chętny?:)
      • Gość: Pia Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 17:09
        Z tym spotkaniem to dobry pomysł. Podajcie tylko jakieś terminy. Ja 31 lat
        skończę 20 sierpnia!
        • Gość: alissa19 Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 20:54
          pozdrowka dla mieszkanek stolicy Dolnego Slaska.ja 20 lat skoncze dokladnie 5
          grudnia 2002.
        • Gość: Konwalia Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 18.06.02, 08:41
          Witaj Pia!
          Fajnie, że się odezwałaś:)
          Wstępnie padła propozycja tego czwartku, ale jeszcze nie wiadomo czy uda nam
          się dograć. Jeśli nie to dopiero w przyszłym tygodniu. A Tobie kiedy pasuje??
          Najlepiej skontaktuj się ze mną przez pocztę: kaja100@poczta.gazeta.pl
          Pozdrawiam i czekam na znak:)

A tak a propos mojego wczorajszego postu - "odświeżyłam" oczywiście
          przez "ż":)))
          • Gość: ana do konwalii i pii IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 18.06.02, 18:03
            cześć dziewczyny!!!
            no więc ja też się bardzo chętnie z wami zobaczę, jeśli spotykacie się w
            czwartek to piszcie gdzie i jak na:
            milaczku@yahoo.com
            a jak w przyszłym tygodniu (prawdę mówiąc - byłoby mi łatwiej) to też piszcie.
            pozdrawiam was
            pa, do zobaczenia
          • Gość: AS Re: Wrocławianki??-też żem ciekawa:) IP: 12.111.49.* 19.06.02, 09:05
            kochane,jak się cieszę że się możemy spotkać.Ja mam 31,5 roczku i całe spędzone
            we Wrocku. A kiedy i októrej to spotkanie-proszę napiszcie na forum.pozdro
    • _meg_ Wstepnie poniedzialek g. 17 19.06.02, 11:44
      Hej dziewczyny!
      Wstepnie ustalilysmy z Konwalia, ze bedzie to poniedzialek o 17. Miejsca nie ma
      jeszcze, ale moze zaproponuje "Pod slodka Borowka"? A tak ladnie brzmi...;-))

Potwierdzcie prosze, kto ma ochote sie spotkac dopisujac sie do listy.
      Pozwolicie, ze zaczne od siebie;-)
      1. meg
      • Gość: Konwalia Re: Wstepnie poniedzialek g. 17 IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 19.06.02, 15:03
        _meg_ napisał(a):

> Hej dziewczyny!
        > Wstepnie ustalilysmy z Konwalia, ze bedzie to poniedzialek o 17. Miejsca nie ma
        >
        > jeszcze, ale moze zaproponuje "Pod slodka Borowka"? A tak ladnie brzmi...;-))
        >
        > Potwierdzcie prosze, kto ma ochote sie spotkac dopisujac sie do listy.
        > Pozwolicie, ze zaczne od siebie;-)
        > 1. meg

2.Konwalia oczywiście:))

Właśnie miałam Meg pisać do Ciebie maila, ale weszłam jeszcze na forum i
        przeczytałam Twoją propozycję (coś nie mam dzisiaj czasu na net:)).
        Jeśli moge wtrącić moje skromne zdanie, to pod Borówką przewalają się tłumy
        ludzi. Może lepiej by było przy wejściu do Stańczyka. Tam jest przeważnie
        bezludnie i grupkę dziewczyn będzie od razu widać, nie będziemy musiały mieć róż
        w zębach albo czegoś podobnego:))
        Moja propozycja jest więc taka: w poniedziałek pod Stańczykiem koło bankomatu
        między godz. 17 i 17.15
        Pia będzie mogła być dopiero o 17.30, ale mam już do niej numer komórki, więc nie
        będzie problemu z zawiadomieniem jej gdzie zasiądziemy.
        I co Wy na to?

• Gość: Pia Re: Wstepnie poniedzialek g. 17 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 16:03
          Gdzie u licha jest Stańczyk??? W dobie tych upałów mam nadzieję na miejsce
          klimatyzowane lub jakiś zacieniony ogródek (fajny był kiedyś ogródek w
          restauracji meksykańskiej Tequila na Pl. Solnym). A tak na marginesie zawsze
          marzyłam o znakach rozpoznawczych w stylu biały goździk w klapie i Trybuna Ludu
          w garści.
          • Gość: kamyczek Re: Wstepnie poniedzialek g. 17 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 21:23
            stańczyk to knajpa-piwnica w podziemiach -Dworu Polskiego-
          • Gość: ana Re: Wstepnie poniedzialek g. 17 IP: 212.127.77.* 19.06.02, 22:00
            ja oczywiście też przybędę, myślę że ogródek w tequili też jest ok.
            cieszę się już!!!:)
    • Gość: Konwalia ostateczny komunikat:)) IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 21.06.02, 09:34
      No dobrze, to podaję ostateczne ustalenia.
      Spotykamy się w poniedziałek między godz. 17 i 17.15 w Rynku przed wejściem do
      Stańczyka czyli przed Dworem Polskim. To jest mniej więcej w połowie tej
      ściany, na której jest bank zachodni, pasaż słońca i knajpa Pod Gryfami.
      Jeśli któraś odnajdzie gdzieś w piwnicy jakiś egzemplarz Trybuny Ludu, może
      zabrać ze sobą jako znak rozpoznawczy:)))
      Po zbiórce zadecydujemy, w zależności od pogody, wolnych miejsc i gustów
      uczestniczek, gdzie zakotwiczymy.
      Osoby, które nie zdążą na czas a podały mi numery telefonów, zostaną
      powiadomione telefonicznie o miejscu naszego pobytu.

Wasz kaowiec:))))

Miłego weekendu wszystkim życzę i dozobaczenia!!
      • Gość: Pia Re: ostateczny komunikat:)) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 16:30
        No i jak było????
        • Gość: magamaga Re: ostateczny komunikat:)) IP: *.ost-poland.com.pl 25.06.02, 16:40
          no wlasnie?
          • Gość: Aga Re: ostateczny komunikat:)) IP: *.future-net.pl 25.06.02, 17:29
            Eh, fajnie wam:))) Wrocław bardzo lubię, mam męża z tego miasta:))) Z Warszawy
            chyba młodsze dziewczyny, a ja tez bym się chętnie w gronie miłych trzydziestek
            umówiła;))
            JAk wam się udało spotkanko? i co z łowami próbek?:)
    • Gość: Konwalia Już po:) IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 26.06.02, 13:06
      Było miło! Juz jest ustalone następne spotkanko.
      Próbki olałyśmy, wolałyśmy się najeść:))
      Pia, wyślę Ci maila z terminem, ale jeszcze nie wymyśliłam kary dla Ciebie:))
      Pozdrawiam
      • Gość: Pia Re: Już po:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 15:22
        Będę czekała na twoją wiadomość, a co do kary, to nie bądź sadystką.
        • Gość: Asza Re: Już po:) IP: 12.111.49.* 27.06.02, 08:51
          Ja też tam byłam i jestem bardzo'happy' więc następnym razem Wy wszystkie się
          też przyjdzcie. A inne miło pozdrawiam.pa
          • Gość: ana Re: Już po:) IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 27.06.02, 11:07
            rzeczywiście było bardzo miło i wyobrażam sobie, że będziemy kontynuować!
            pozdrawiam, buziaki
            ana
            • Gość: gAndzia Re: Już po:) IP: *.se.com.pl 27.06.02, 11:19
              Gość portalu: ana napisał(a):

> rzeczywiście było bardzo miło i wyobrażam sobie, że będziemy kontynuować!
              > pozdrawiam, buziaki
              > ana

sorki, że nie na temat, ale masz fajny ip:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka