Gość: nana IP: *.u.mcnet.pl 03.03.05, 10:43 gdzie i za ile? Piszcie jak macie jakieś fajne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: chcę wybielić zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:51 kiedys pytałam dentyste o wybielenie i stanowczo mi to odradził, nie dosc ze osłabia sie szkliwo to najpierw trezba usunac wszystkie plomby,nie lepiej zrobisz kupujac sobie jakis preparat do wybielania? mi pomogła np. Biała Perła, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosias7 Re: chcę wybielić zęby IP: 212.191.129.* 03.03.05, 11:01 najlepiej zrób to u stomatologa, ja robiłam, cena 500 zł, efekt znakomity!!, jeżeli masz kompleksy z tego powodu nigdy nie pozałujesz tej decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: chcę wybielić zęby- do beaty IP: *.u.mcnet.pl 03.03.05, 11:16 To pasta? Jakiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: chcę wybielić zęby- do beaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:19 pasta nazywa sie Biała Perła, kupiłam w aptece ale polecaja tez tu na forum Colgate na noc, na pewno duzo tansze to niz wybielanie u dentysty, było duzo watków o wybielaniu ,poszukaj w wyszukiwarce, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: chcę wybielić zęby IP: *.u.mcnet.pl 03.03.05, 11:16 Gdzie wybielałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: chcę wybielić zęby-do Gosi IP: *.u.mcnet.pl 03.03.05, 11:17 gdzie wybielałaś? Odpowiedz Link Zgłoś